FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stb
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stb » 23 feb 2020, 13:26

Denchi je napisao/la:
23 feb 2020, 13:05
stb je napisao/la:
23 feb 2020, 12:59
MortemHz je napisao/la:
23 feb 2020, 12:47

A zato nije bilo puno pirotehnike. :kafa:
Hahahahaha, meni ono malo.. ja sam narkoman kojem je najveci vrhunac zivota zapaliti baklju. Ja zivim za to da hrknem jednu baklju na istok i da vicem mrs pitari mi smo horde vi ste ku.rac..sto bi nas ajdohordas rek'o. Salu na stranu, fakat je bilo guravo na pretresu, mogu potvrditi ovi sto ne tjeraju upravu sa sjevera, nek bude objektivno 😂
Hahahahaha
Ide Morto u Banja Luku, sredit cu mu tramala da ga omamimo, kad se vratimo za Sa bit ce naš, preuzimamo forum.. spucat ce se Morto tramalima, ucit cemo mu na uho cijelim putem uprava napolje blagim tihim tonom i spominjat' cemo mu stikere sa zvanične. Kad udje na forum pa objavi da je zabranjeno objavljivanje slike ako na njoj nema tekst uprava napolje tesko tebi. Zvanicna himna foruma ce da bude predaj se Denchi izgubio si boj uz blage tonove gitare Semira Alagica.
Hljeba mi, ovo ni Torabiju ne bi palo na pamet.
7 1 2 1 0

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2020, 13:27

Joj nešto mi izleti sad u subotu, ne mogu ići nažalost..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 feb 2020, 13:32

MortemHz je napisao/la:
23 feb 2020, 13:27
I meni isto :yawn:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 feb 2020, 13:35

MortemHz je napisao/la:
Idemo Abramsom sa oznakama NATO
Joker vozi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2020, 13:38

Denchi je napisao/la:
23 feb 2020, 13:35
MortemHz je napisao/la:
Računajte na mene. :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 feb 2020, 13:40

Simon Bytheway gledao derbi na Koševu: Jedan igrač me oduševio, može postati svjetska klasa

Simon Bytheway, komercijalni direktor londonske agencije RedStrike, ove sedmice je gost Fudbalskog kluba Sarajevo.

Pomenuta britanska kompanija bavi se uslugama konsaltinga u svijetu nogometa, ali i mnogim drugim djelatnostima koje se tiču najvažnije sporedne stvari.

Između ostalog, upravo je RedStrike značajno unaprijedio rad i projektovao infrastrukturu vijetnamske PVF akademije Nguyena Hoai Nama, većinskog vlasnika bordo kluba.

Agencija je povezana sa brojnim velikim fudbalskim imenima kao što su Ryan Giggs i Paul Scholes (koji su također bili uključeni u rad PVF akademije), a sarađuje i sa ogromnim brojem klubova širom planete.

O svojoj posjeti glavnom bh. gradu Bytheway je istakao:

“Rano je za neke konkretnije ocjene, ovdje sam tek nekoliko dana, ali FK Sarajevo mi djeluje kao klub koji sada ulazi u jednu uzbudljivu fazu. Vjerujem da je riječ o kolektivu koji želi ići naprijed. Mi upravo u tom dijelu želimo pomoći, razgovarati i vidjeti šta možemo učiniti kako bi se klub još bolje razvijao”, ističe jedan od čelnika RedStrikea.

O timovima sa kojima sarađuje njegova agencija, Englez kaže:

“To su klubovi iz svih krajeva svijeta. Imamo konekcije sa klubovima iz Engleske, Škotske, Finske, Australije, Koreje… Tu govorim, dakle, i o klubovima iz svih nivoa takmičenja. Recimo, u Engleskoj su to ekipe od Luton Towna do Liverpoola. Vlasnici smo i jednog kluba u Finskoj”.

Zadovoljan je onim što je vidio u Trening centru Butmir, vjeruje da Sarajevo može imati podjednake uvjete kao i PVF akademija u Vijetnamu, uz asistenciju RedStrikea. Također, njegova agencija može pomoći i u transferima igrača.

“Međutim, ako uspostavimo pravu saradnju, vodit ćemo računa o benefitu za Sarajevo. Nećemo, recimo, tek tako odvesti nekog nogometaša odavde u Liverpool ako tu nema neke koristi za Sarajevo. Također, zahvaljujući našoj mreži, možemo pomoći da FK Sarajevo u svoje redove lakše dovede nekog kvalitetnog igrača iz, recimo, Južne Amerike, Afrike, Azije…”

Simon Bytheway sinoć je prisustvovao derbiju 20. kola Premijer lige BiH na Koševu, susretu između Sarajeva i Tuzla Cityja (6:2).

“U prvih dvadesetak minuta bojao sam se da ću gledati uspavanku, ali srećom te dileme su kasnije otklonjene. Zaista je bio veoma uzbudljiv meč. Što se tiče pojedinaca, posebno me oduševio igrač broj 20 (Đani Salčin, op. a.). Strahovit potencijal, mislim da zasad i ne pokazuje koliko može napredovati. Može biti svjetska klasa. Također su dobre partije pružili broj 22 (Ivan Jukić) i “desetka” (Rahmanović)”, zaključuje Bytheway, koji je bio zadovoljan i viđenim na jučerašnjoj utakmici juniora Sarajeva.

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 23 feb 2020, 13:41

Denchi je napisao/la:
23 feb 2020, 13:35
MortemHz je napisao/la:

Negdje u okolini Mrkonjic Grada
7 1 2 1 0

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2020, 14:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2020, 12:23
skoroalen je napisao/la:
23 feb 2020, 12:18
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2020, 12:12
Ja kad kazem ovdje da je Dupovac beton,i da je bolje odigrao onu jednu tekmu protiv veleza nego Lazic cijelu proslu polusezonu raja me napada..
Covjek jeste malo sporiji i okretan je kao Dzeko,ali se bori ko lav za loptu,necete ga nikad viditi da se ne trudi
Što neko sinoć napisa, u ovom mandatu je sasvim solidan. Čak i pretprošle jeseni, prije dolaska Lazića, odigrao je odličan finiš sezone. Ovdje mu se kače neki nadimci i vrijeđa se dijete kluba koje šuti i igra, pristaje da bude treći, četvrti stoper, a svoj posao trenutno sasvim korektno radi.
Istina,nista nam odbrani nije falilo i prije dolaska Lazica
Momak je imao par finih ponuda,ali je sve ponude odbio jer voli ovaj klub i daje sve od sebe da bude u prvih 11
Mnogi ce me zajebavati sto cu ovo reci,ali on je zasluzio da na derbiju bude u prvih 11,protiv veleza je zvijer bio,a Lazic svojom kurcoboljom nas je **** na derbiju..
Ja sam i prosle sezone pisao ovdje da me Lazić nicim nije impresionirao. Niko me nije shvatao ozbiljno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 feb 2020, 14:40

Saoštenje FK Sarajevo povodom pokušaja klevete i narušavanja ugleda Kluba

Tokom utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrane jučer, 22. februara na stadionu Asim Ferhatović Hase protiv FK Tuzla City, u kojoj je Bordo tim ostvario visoku pobjedu od 6:2, u medijima su se pojavili navodi pojedinaca koji za cilj imaju klevetu i narušavanje ugleda Fudbalskog kluba Sarajevo.

Poslovanje i sve aktivnosti Fudbalskog kluba Sarajevo u svim uslovima uvijek su zasnovane na fair playu, te shodno tome Klub osuđuje bilo koji oblik rasizma, nacionalizma, te vrijeđanja po bilo kojoj osnovi.

Pri izlasku na teren smo svi jednaki, jedino što čini razliku jeste kvaliteta pruženih partija, te ostvareni rezultati.

Nakon navoda koji su se pojavili u javnosti da je igrač FK Sarajevo tokom susreta vrijeđao igrača druge ekipe, Fudbalski klub Sarajevo učinio je niz koraka u utvrđivanju tačnosti iznesenih navoda.

Ovim putem obavještavamo javnost da su se svi igrači aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine tokom susreta na terenu ponašali maksimalno korektno, te da niti jedan igrač gostujućeg tima nije bio izložen verbalnom nasilju na rasnoj osnovi kako je navedeno.

Pored toga, FK Sarajevo će već u ponedjeljak 24. februara pokrenuti niz pravnih postupaka u cilju zaštite ugleda igrača i samog Kluba. S tim u vezi, podsjećamo da Nogometni savez Bosne i Hercegovine zajedno sa sudijama i delegatima treba biti prva stanica za rješavanje svih potencijalnih nepravilnosti i propusta tokom susreta, a svakako ne mediji kroz istupe pojedinaca.

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... kluba/5639

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 feb 2020, 14:56

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 00:21
skoJaa je napisao/la:
23 feb 2020, 00:14
Dobro se sjecam utakmice protiv Borca na Kosevu kada je sjever prvi put pjevao protiv Dine i kompanije, isto je bilo kakvi narkomani, saka jada i sl. Vrijeme ce pokazati sve.
Tada si imao upravu za koju je svako ko je gledao fks znao sta i kako rade, da uzimaju na igracima, na hrani akademaca... Da su pokrali tana na Akademiji u Butmiru..
Znao si jer si u ligi igrao ko k a dovodio sumljive igrace, menadžerske a na kraju dovukao mafiju u klub...

Sada Imas duplu krunu, opet si prvi, dovodi daleko najbolja pojacanja u ligi, prvi si, nemas ama bas ni jedne afere o krađama nekim sem par zaposljavanje jarana nekih.. Naravno i budali je jasno da se nesto drugo ovdje valja iza brda, srecom, jasno je to raji i na tribinama.

Na kraju, velika laz je da je neko tad sjever ismijavao hahhaha ko ti to slaga ako nisi isao na tekme?
Kada god se s pjevalo protiv uprave, avi su pjevali, cak i gađali ih ovi s zapada
Nije tacno, vrati malo postove pa vidi sta se pricalo kada je tek krenula hajka na njih. Kasnije su i ostale stvari isplivale pa su svi tražili ostavke. To sto ti mozda nisi upucen ne znaci da nema lopovluka i drugih stvari. Opet kazem, vrijeme ce sve pokazati.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 14:59

Bravo za saopstenje. Molim osim :historicar: da se uvede emotikom :vrijemecepokazati:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 feb 2020, 15:06

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 15:02
Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem :D

Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Samo ne pominji Husrefa. Iz preko 450 000 razloga nemoj
Izvini drug ako nisu toliko bitni oni zasto onda pricas u njima stalno :)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 15:10

Allaha mi raja sa podsmijehom gleda kad su skandirali. Vecina ne yebe ni 2 % , gledaju tekmu, uzivaju, yebe im se iskreno za necije interne ratove...

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 feb 2020, 15:14

fanatikk je napisao/la:
23 feb 2020, 15:10
Allaha mi raja sa podsmijehom gleda kad su skandirali. Vecina ne yebe ni 2 % , gledaju tekmu, uzivaju, yebe im se iskreno za necije interne ratove...
Ja ako nekog smatram ne ozbiljno ne pricam u njima :)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 15:17

Forum sluzi za iznosenje misljenja, znaci ako se neka tema "otvori" imas pravo komentarisati...bar tako ja mislim. Ako mislis suprotno, jbg necemo vise.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 feb 2020, 15:19

fanatikk je napisao/la:
23 feb 2020, 15:17
Forum sluzi za iznosenje misljenja, znaci ako se neka tema "otvori" imas pravo komentarisati...bar tako ja mislim. Ako mislis suprotno, jbg necemo vise.
Ma samo udri prijatelju ;)

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 feb 2020, 15:31

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 15:02
Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem :D

Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Samo ne pominji Husrefa. Iz preko 450 000 razloga nemoj
Koga vas? Jesi dobar ti? Ja sam na zapadu. Ne znam kako si ti zakljucio da samo sjever ima protiv uprave? Sta ti ja imam govoriti razloge po forumu, zaboli me neka stvar hoces li ti podrzavati upravu ili ne, ali je odvratno citati sta ljudi pisu za navijace Sarajeva jer se eto ne slazu sa njihovim misljenjem. I opet spominjes Husrefa a da niko nije pomenuo. To im je jedan od rijetkih dobrih poteza koji su povukli.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 feb 2020, 15:33

RajaBa1983 je napisao/la:
23 feb 2020, 15:14
fanatikk je napisao/la:
I zato si se registrovao na forum da spominjes te....

Ne ozbiljno pazi te se

:D
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 23 feb 2020, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 15:33

Sisoje sazvao presicu zbog poraza haha yebem mu mamu u kabini kamiJona 😁

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 feb 2020, 15:36

Denchi je napisao/la:
23 feb 2020, 15:33
RajaBa1983 je napisao/la:
23 feb 2020, 15:14
fanatikk je napisao/la:
I zato si se registrovao na forum da spominjes te....

:D
:clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], napoleon72, nedimmmm1337 i 31 gost.