FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 23 feb 2020, 15:37

Samo niko da kaze kakve kornere Jukic izvodi :tokralju:

Fali li vam Krle i njegovi korneri? :kafa:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 feb 2020, 15:38

Naime, Badji je prvo startao klizećim startom napravivši prekršaj. Potom se stvorila gužva u kojoj je Badji nesportski reagovao, kada je domaćeg igrača Dupovca uhvatio za vrat.

Šta ga je natjeralo da to uradi i zbog čega je ovako reagovao, Badji je pojasnio:

– Nakon tog starta jedan igrač domaćih (Dupovac) mi je prišao i kazao mi "šta ti hoćeš crni majmune". To je bio razloga zbog čega sam tako reagovao. Jednostavno se nisam mogao suzdržati jer je to velika uvreda na rasnoj osnovi - kaže Badji u izjavi za zvanični saj Tuzla Cityja.

Ipak,nakon što se “ohladio” ističe kako mu je žao zbog toga.

– Na kraju sam ispao ja krivac, jer sam nasjeo na to vrijeđanje i svi su vidjeli samo ono što sam ja uradio a malo njih zbog čega sam to uradio, ustvari šta me izazvalo da tako reagujem. Bez obzira na sve, žao mi je što sam to uradio, sada se iskreno kajem, ali ne mogu vratiti ništa. Znam da nije moje da ja budem taj koji će da uzima pravdu u svoje ruke, ali smatram da je jako nekorektno i nesportski da mi se tako nešto kaže, jer ne treba da se vrijeđamo na rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, samo zato što smo različite boje kože - kazao je Badji.

- Fudbalski klub Tuzla City ne opravdava postupak Badjija, ali isto tako se protivi svakom obliku rasne, vjerske i nacionalne diskiriminacije te će tražiti od nadležnih da se provede postupak protiv onih koji to rade - saopćio je tuzlanski premijerligaš.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 15:39

skoJaa je napisao/la:
23 feb 2020, 15:31
Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 15:02
Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem :D

Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Samo ne pominji Husrefa. Iz preko 450 000 razloga nemoj
Koga vas? Jesi dobar ti? Ja sam na zapadu. Ne znam kako si ti zakljucio da samo sjever ima protiv uprave? Sta ti ja imam govoriti razloge po forumu, zaboli me neka stvar hoces li ti podrzavati upravu ili ne, ali je odvratno citati sta ljudi pisu za navijace Sarajeva jer se eto ne slazu sa njihovim misljenjem. I opet spominjes Husrefa a da niko nije pomenuo. To im je jedan od rijetkih dobrih poteza koji su povukli.
Mislio sam da se ne pominje ostavka Husrefa kao razlog da treba neko da ide.

Dakle. Sa cuvali su trenera koji je donio duplu krunu? Tacno.
Doveli su za SD Emira koji radi odlican posao?
Tačno.
U njihovom mandatu mladi igraci dobijaju jako puno prostora?
Tacno.
Ne postoji ni jedan sumljiv transfer nekog igraca od strane uprave?
Tacno.
Izlaze navijačima u susret, te su cak odrezali 2 ili 3 sastanka sa svim članovima kluba?
Tačno.
Tada su svi javno imali mogucnost da pitaju i ucestvuju u tome?
Tacno.
VRLO dobra transfer politika?
Tacno.
Od januara i marketing itekako ide naprijed?
Tacno.
Igraci su prezadovoljni, imaju najbolje uslove u drzavi?
Tacno.
Igraci i sš su najplaceniji u ligi, s najboljim fin uslovima?
Tacno.

E haj sad navedi sta tacno ne valja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 23 feb 2020, 15:40

Škoro sto si nap za onog frajera sto je u pocetku psovo Vinku isto sam cuo i kod nas vamo (na istoku smo i mi ).
Kad sam vidio psovke Hodzicu nakon 20 min i Milicevicu htio sam bratam izac sa stadiona. Kako onako neko moze lijeciti frustracije.
I da veliki broj forumasa mi rece kad krene sjever sa povicima anti uprava, da ce se cijeli stadion dici.
Ja na istoku vidjeh samo 10ak momaka, koji su skandirali 10ak sekundi dok se nije pola istoka okrenulo prema njima, tako su se i usutili.
Sjever fina brojka samo tako nastsvite.
Log veliki mimus za ono uprava napolje.

Zabrino sam se bas do prvog gola, tako se vidjelo da igraju u grcu nekom, ali poslije prvog gola i crvenog koji je dosta olaksao sve je krenulo kako treba.
Nije lahko ni sa igracem vise spucat nekom za poluvrijeme 4 komada, a ona Tuzla nije nimalo naivna sto ce i pokazati.
Ona njihova 11 sto nam ga je zavukla, prava gazela
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 feb 2020, 15:42

Zip je napisao/la:
23 feb 2020, 15:37
Samo niko da kaze kakve kornere Jukic izvodi :tokralju:

Fali li vam Krle i njegovi korneri? :kafa:
Jukic meni los bio osim onog asista....u prvom posebno....pored svih rjesenja on na silu unutra ulazi i loptu daje medju 4 tuzlaka??? To je par puta uradio i gubio loptu....

Zisko ili Tino kad budu izvodili prekide to ce tek biti dobro....

Fali mi Krle i zalaganje i trka, ali hajd , igramo sad drugacije, bolje da se dodajemo neg kilometrazu da nabijamo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 15:43

Ne valja sto na klupi nije onaj cija se zastava viorila...

Btw, nagovori sisA badjija sta da kaze u izjavi.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 feb 2020, 15:45

Malo ga **** sto niko iz cjelog osoblja niti igraca TC nije to cuo ni prijavio sudiji niti ostalim sluzbenim licima....

Mrvicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 feb 2020, 15:53

Izgubili 6-2, pa sa deset igrača ne bi trebo primiti 6 komada. Sisoju visi evropa u zraku, izmiče mu, još ako od želje izgube, Zrinjski će ih preći, padaju u sredinu. Evropa ćao. Naravno da će neki belaj izmisliti da bi ga progurali malo u nastavku. I to preko naših leđa. Pa neka opet uprava bude merhametli, da bi nas isti takvi pljuvali kasnije. Prošle sezone ih hladno ostavimo u ligi.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 feb 2020, 15:54

[/quote]

Mislio sam da se ne pominje ostavka Husrefa kao razlog da treba neko da ide.

Dakle. Sa cuvali su trenera koji je donio duplu krunu? Tacno.
Doveli su za SD Emira koji radi odlican posao?
Tačno.
U njihovom mandatu mladi igraci dobijaju jako puno prostora?
Tacno.
Ne postoji ni jedan sumljiv transfer nekog igraca od strane uprave?
Tacno.
Izlaze navijačima u susret, te su cak odrezali 2 ili 3 sastanka sa svim članovima kluba?
Tačno.
Tada su svi javno imali mogucnost da pitaju i ucestvuju u tome?
Tacno.
VRLO dobra transfer politika?
Tacno.
Od januara i marketing itekako ide naprijed?
Tacno.
Igraci su prezadovoljni, imaju najbolje uslove u drzavi?
Tacno.
Igraci i sš su najplaceniji u ligi, s najboljim fin uslovima?
Tacno.

E haj sad navedi sta tacno ne valja.
[/quote]
Pa vecinu ovih stvari si imao i sa Dinom, Ibrakovicem i Kusturicom pa nije valjalo. Da nema vlasnika k bi moj ista oni uspjeli uraditi. 2 godine se marka nije ulozila u kamp, nikakve strategije nema u klubu po kojoj se vodimo osim onog eto cilj je za 3 godine igrati grupnu fazu. Da ne pricam kakvih ljudi ima na platnom spisku. Ne kazem ja da tu nema ljudi koji su sposobni raditi, ali manjak ljudi na pravim funkcijama fali. Kakvo ba volontiranje uprave, gdje to jos ima. Eto Bukovica je bila u klubu, Bog me ubio ako je 10 puta usla u one prostorije. I Bilic je isto enigma totalna.

P.S. i fakat ne mogu vise da piskaram, opra me. Ziv ti meni bio pa da se u maju aBd radujemo, pa nek ide sve u pm :D
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 23 feb 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 feb 2020, 15:56

Samo da ovo ne bude kao sa Bilbijom i balijskom majkom. Kad Sisa nađe 6 svjedoka da "potvrde" ovu priču. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 16:03

Svjedocit ce kwezuba dwuzina sa gwbavice, vise su se oni digli haha

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 23 feb 2020, 16:13

Memara je napisao/la:
23 feb 2020, 11:31
mma_hz je napisao/la:
23 feb 2020, 09:53
I samo da pohvalim sjever sinoc, kao u neki vakat... Perverzija. Haman milja ljudi u kopu, beton navijanje I ono na kraju toppppppppppp odavno nisam nista jjace vidjeo... Kapa do poda momcima.
Ma extra nema šta i to protiv velikana iz Tuzle. :facepalm:
A zamisli u Banja Luci kakva ce spica biti,samo ti je nesreca sto ces morati sa druge strane sa svojom bracom do iznemoglosti lesinarima pjevati hit dine merlina.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 16:20

Zukanovic je napisao/la:
23 feb 2020, 15:38
Naime, Badji je prvo startao klizećim startom napravivši prekršaj. Potom se stvorila gužva u kojoj je Badji nesportski reagovao, kada je domaćeg igrača Dupovca uhvatio za vrat.

Šta ga je natjeralo da to uradi i zbog čega je ovako reagovao, Badji je pojasnio:

– Nakon tog starta jedan igrač domaćih (Dupovac) mi je prišao i kazao mi "šta ti hoćeš crni majmune". To je bio razloga zbog čega sam tako reagovao. Jednostavno se nisam mogao suzdržati jer je to velika uvreda na rasnoj osnovi - kaže Badji u izjavi za zvanični saj Tuzla Cityja.

Ipak,nakon što se “ohladio” ističe kako mu je žao zbog toga.

– Na kraju sam ispao ja krivac, jer sam nasjeo na to vrijeđanje i svi su vidjeli samo ono što sam ja uradio a malo njih zbog čega sam to uradio, ustvari šta me izazvalo da tako reagujem. Bez obzira na sve, žao mi je što sam to uradio, sada se iskreno kajem, ali ne mogu vratiti ništa. Znam da nije moje da ja budem taj koji će da uzima pravdu u svoje ruke, ali smatram da je jako nekorektno i nesportski da mi se tako nešto kaže, jer ne treba da se vrijeđamo na rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, samo zato što smo različite boje kože - kazao je Badji.

- Fudbalski klub Tuzla City ne opravdava postupak Badjija, ali isto tako se protivi svakom obliku rasne, vjerske i nacionalne diskiriminacije te će tražiti od nadležnih da se provede postupak protiv onih koji to rade - saopćio je tuzlanski premijerligaš.
A papka.. :facepalm: jel moguce na sta je sve spreman za reklamu preko nasih ledja..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 23 feb 2020, 16:24

Pantelija je napisao/la:

Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Sveznalica nasa dobra ti si jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.
A mogu zamialiti ustvari kakav si crv i sisa.
Cyber mangupi i provokatori ti i nobelovac strasni .
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 23 feb 2020, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 23 feb 2020, 16:27

Ovaj frajko nije smislen post napisao. Zivo me zanima koji mu je "pravi" nik na forumu...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 16:29

Hordanjezla1987 je napisao/la:
23 feb 2020, 16:24
Pantelija je napisao/la:

Sveznalica nasa dobra ti ai jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.
Kako, prijetnje i tako to? Ko ce doci umjesto njih ako nije problem da nam kazes? Neko s onog skupa ko je bio u prvim redovima? Sta ako vlasnik ne zeli da radi u uslovima gdje mu grupa navijaca tjera ljude kojima vjeruje i povuce novac, hoxete li naci nekoga da da 20 milki?

Duboko gazite ne znam imate li opermu za to

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 23 feb 2020, 16:41

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 16:29
Hordanjezla1987 je napisao/la:
23 feb 2020, 16:24
Pantelija je napisao/la:

Sveznalica nasa dobra ti ai jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.
Kako, prijetnje i tako to? Ko ce doci umjesto njih ako nije problem da nam kazes? Neko s onog skupa ko je bio u prvim redovima? Sta ako vlasnik ne zeli da radi u uslovima gdje mu grupa navijaca tjera ljude kojima vjeruje i povuce novac, hoxete li naci nekoga da da 20 milki?

Duboko gazite ne znam imate li opermu za to
Previse su bezopasni za opreme ,kada je otisla mafijaska hobotnica dino i co na reagovanje skupine narkomana tako ce i ovi ,ne dao bog da ti i nobelovac i istok se cekao u tjeranju jos bi dino orgijao po klubu,u nekim zaseocima mogu glumiti baje u Sarajevu ne ,niti ce im pomoci kordoni policije ispred sjevera namjenski poslani ,sve te mucke odluke ce im na nos izaci ako nastave letice za Simin han i Buturovic polje o svom trosku.
Uvijek postoji konkurs i uvijek postoji brdo ljudi strucnijih od ovih ,ako nista gazda uvijek moze svoje kosooke postaviti i mirna Bosna.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 23 feb 2020, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 feb 2020, 16:55

Ovaj Husic je razlog sto uvijek treba bit sportski nastrojen i nasiljen na pobjedu. Prosle godine ih Husrefov kombinovani tim pod ručnom ostavi u ligi. Ne volim ni igrače ni trenere ni bilo koga ko tako kalkulise i radi. Treb'o im se zakucat ekser u tabut u Banovicima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 16:56

A sta ako gazda ipak kaze da nece, da hoce ove. Sta onda? Hoce li i njega se onda tjerati ili cete se povuci. A vrlo vjerovatna opcija. Vrlo.

Ljudi rade odlican posao, vam je za smetalo sto je nogiran onaj sa zastave i to je jedina istina.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 23 feb 2020, 17:01

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 16:56
A sta ako gazda ipak kaze da nece, da hoce ove. Sta onda? Hoce li i njega se onda tjerati ili cete se povuci. A vrlo vjerovatna opcija. Vrlo.

Ljudi rade odlican posao, vam je za smetalo sto je nogiran onaj sa zastave i to je jedina istina.
Pa ni tan nije dinu tjerao znaci bio je za njih i njemu su dobri bili i on i elvir pistoljdzija a tada je danasnji gazda bio u odbori ni njemu nisu smetali ,pred ocima ih krali ovi niau skontali,kako to,opet ti kazem nema opcije a i b sami ce koji trebaju dati otkaz i to je to ako misle nastaviti normalan zivot u Sarajevu.
Jucer su se pokazali jos jednom kukavickom odlukom i u kojem pravcu ce pokusati spasiti fotelje ali ce dobiti samo jos gori kontraefekat,bolje im je da ne dodje do te mjere sa kojom su se Dino i Elvir tjerali.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 23 feb 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mire971 i 26 gostiju.