Bodi trebamo tennisa baciti , kaze mi Galion da si dobar rekreativac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako sam ja dobar, šta su onda Harun Mahmutović i BolićHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:30Bodi trebamo tennisa baciti , kaze mi Galion da si dobar rekreativac![]()
Ne druze, znaci shvatam sve akademci i treba ih gurat, ali Djokanovic je destruktivni zadnji vezni a nije jos ni svoju poziciju potpuno savladao, mi igramo bez destruktivca sada....vec kako vidis stavljaju se igraci koji trebaju razigravat i na ti su sa loptom, uz to su i visoki, mogu skocit za lopte visoke, igraju glavom, mogu u duel, imaju pregled i milicevic i gavric.... znaci prije bi mogao Salcin tu zaigrat nego Djokanovic....a ta pozicija je Susiceva to je najavljeno od trenera....samo dok sredi spremu....znaci Susic-Oremus-Rahman sredina....ostalo uskace.....bordobijeli je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:44Ja sam napisao da bi prije stavio Djokanovica nego Gavrica i Šabanovica nego Hodzica.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:34Upravo. Ne možeš nekom tražiti mjesto, a 10 igrača može. Takva je konkurencija da što kažeš jedan Zinedin nema mjesta, a imao bi ga u svakoj drugoj ekipi u ligi, kod nas na klupi. Tako je ebiga, nikad jača veza nije bila. Naravno, uvijek je bolje imati kvantitet, jer nikad ne znaš da li će biti neka povreda, kartoni, neke druge suspenzije itd.skoroalen je napisao/la:25 feb 2020, 00:31Meni je Đokanović izuzetno drag i momak je fkt pretalentovan, al stvarno ne vidim mjesto za njega u trenutnoj ekipi. Odnosno vidim, al da neko "bolji" ispašta. Hajd Đokanović, jbt kad jedan Mustedanagić nema mjesta, o čemu dalje pričamo? Meni je drago što je konkurencija žestoka al 13 je utakmica do kraja, a mi imamo 5 odličnih veznih igrača...
Nisam mislio na Oremusa, Rahmanovica, Sušica al Gavric prije Djokanovica za mene nikad. S druge strane pohvalno je Velkoski na klupi Jukic u igri. Mislim da se moramo okretati mladim igracima s dobrom motorikom, nema napredka dok imamo dizelaše Gavric, Krste, Dupovac.
Kakav Bolic , Stari Taib Bjelopoljak ga udara , Zlatan Kadric je vec betonbodi123 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:37Ako sam ja dobar, šta su onda Harun Mahmutović i BolićHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:30Bodi trebamo tennisa baciti , kaze mi Galion da si dobar rekreativac![]()
![]()
![]()
Prosječan, ništa više od toga.
Može što da ne, uvijek sam za.![]()
Pisao sam o tome tokom pauze, to je takodje jedan od bitnih faktora tempiranje forme. Trebali bi svoj vrhunac forme dostignuti sredinom aprila i onda ga polako održavati do kraja i taman kad se bude lomilo prvenstvo mi u formiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:35Tako i treba da bude, tako se tempira forma. A ne razvalimo u martu, pa se posustane na kraju. Jela majstor i Vinko to odrađuju kako treba.
Handze je sasvim solodan da ga zamijeni 2-3 utakmice. Previse se potcjenjuje Handze generalno...
ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:49Pisao sam o tome tokom pauze, to je takodje jedan od bitnih faktora tempiranje forme. Trebali bi svoj vrhunac forme dostignuti sredinom aprila i onda ga polako održavati do kraja i taman kad se bude lomilo prvenstvo mi u formiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:35Tako i treba da bude, tako se tempira forma. A ne razvalimo u martu, pa se posustane na kraju. Jela majstor i Vinko to odrađuju kako treba.![]()
badboy je napisao/la: ↑25 feb 2020, 08:18
Ako dozvolite,
Tehnicki je nemoguce postavit grijace a da se ne promijeni trava, dizati pa vracati staru nema smisla, posebno jer nam je trava vec godinama u ocajnom stanju. Narodski receno izjalovila se, obzirom na kolicinu korova (maslacka, bokvice, i ostalog sranja) koji se ukorijenio. Ko ima sansu da izadje na teren i predje preko, za deset sekundu ce vidjeti ovo.
Drenaza na stadionu (dubina tampona i nagib) je jedna od najboljih u ovom dijelu evrope tako da ako je ikako moguce to ne treba dirat jer bi je samo zajebali.
Nije, Corluka je bio u pitanju.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 14:51Jel se ono Cipetic ljetos povezivao sa nama da bi mogao preci?
Znam da je neki bio od njih. Treba ovog momka pratiti do kraja sezone, izgleda odlicno za sad.Napapijri je napisao/la: ↑25 feb 2020, 14:54Nije, Corluka je bio u pitanju.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 14:51Jel se ono Cipetic ljetos povezivao sa nama da bi mogao preci?
Cipetić je strašan, bio bi pun pogodak završiti ga na ljeto, ali mission impossible.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 14:51Jel se ono Cipetic ljetos povezivao sa nama da bi mogao preci?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Bordo10, Dave, haris004, kogmagie46, N3R3D, ovisnik, Pantelija, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, stokastoka23 i 164 gosta.