ja ba crkla ona mašina jedna a kod njeg garantni listić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja ba crkla ona mašina jedna a kod njeg garantni listić
Otisao iz kluba na nacin da je samo sebe gledao i nije zelio produziti ugovor. Pritom, u stalnom je padu igracki.
Pa ko to danas ne gleda sebe i svoju egzistenciju?
Ma mozes ih gotiviti ili ne, ali moras priznati da ljudi rade dobar posao a najbolji nacin za to je da pogledas rezultate kakve imaju (citaj dupla kruna i pojacanja za koje smo do prije par godina mogli samo sanjati). Moje misljenje je da je ovo najbolja uprava poslije rata koja je bila u klubu.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2020, 14:26Ma nema slomiše se od rada nemaju kad ni doruckovat.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 13:58Odkad je Tan dosao nema vise drkanja kurca picke i cekanja da neko drugi nesto uradi a ti samo uzmi platu mlatni dva tri puta pecatom i to je to.
Dino ibrakovic su pokusali na prevaru da se obogate vrlo brzo dobili crveni karton i noga u gizicu.
Sabrinu su postavili jer znaju da ona najbolje razumije strane investitore i kako oni zele da njihovi radnice rade. Nema toplog obroka ni rucka od sat vremena pricanje po kancelari o serijama momcima sisanjima kahva to u zapadu nema vec 8.5 sati radis ko robot i tu ti je uracunat rucak i sve mora bit u sekundu.2-3 kasnjenja noga ide drugi, ciljevi zacrtani ako nisu postignuti noga. Nema tu ja sa zastalno ja sam u drzavnoj firmi druze na zapadu se podpise papir prije nego pocnes radit da ti vlasnik moze nogu dat sa ili bez razloga..SABRINA to zna ima taj osjecaj poslovanja i ona dok god bude ispunjavala kineske zahtjeve ciljeve i bude 100% predata poslu bice tu kao i svaki drugi radnik u upravi.
Sto tice lazica meni je ovo ispravno nes da produzis za vecu platu na jos 2 godine onda sjedi na trbini 6 mjeseci ti nezelis da klub ima ikakvu zaradu klub ne zeli da ti uzimas mjesto drugom igracu kojeg zelimo uigrat sto bolje do euro utakmica
Kukalo se za zakaricem, a on je izmislio fudbal za zakarica. Bio bi. Top pojačanje, vjerovatno najbolje krilo u ligi... E sad, mislim da ce prije u Tursku.
Ne može on Tataru pertle vezat....
ljeto '21
Banjalučanin Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, reagirao je na nacionalističke ispade navijača Borca tokom utakmice sa Sarajevom.
“‘Ubij turčina’, ‘Nož žica Srebrenica’, večeras na gradskom stadionu u Banja Luci. Vidim veliki Srbi ćutite svi, nije vas sramota. Jel ovo u duhu pravoslavlja u koje se kunete. Šta je doživio moj grad i Borac nekada pobjednik Kupa Maršala Tita. Moje izvinjenje FK Sarajevo, iako nemam veze sa ovim!!”, napisao je banjalučki političar na svom Facebook profilu.
Duljevic i njegova agencija ako imaju imalo pameti ce kontaktirati klub i Hadzica ne da oni njega traze. Ni u Drezdenu a ni sad u Francuskoj se nije naigrao. Bukvalno se treneri sprdaju s njim. Jos je relativno mlad i ima jos vremena da nakon jedne-dvije dobre sezone i igranja u kontinuitetu ponovo napravi dobar transfer. Eh sad da li bi imao mjesto kod nas to je vec 50:50. Dobro bi morao poderat guzove da izbaci nekog iz prve postave vec sad, a da ne pricamo ba ljeto kad ce se ekipa dodatno pojacat.
Ne znam kako je kad nosi vodu, ali mene je jedan nosio kad su svi ostali mislili da sam poginuo. Nije u redu stavljati sve u isti kos.holyman je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:28Ne vjeruj smrdinu ni kad vodu nosiTheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:26Banjalučanin Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, reagirao je na nacionalističke ispade navijača Borca tokom utakmice sa Sarajevom.
“‘Ubij turčina’, ‘Nož žica Srebrenica’, večeras na gradskom stadionu u Banja Luci. Vidim veliki Srbi ćutite svi, nije vas sramota. Jel ovo u duhu pravoslavlja u koje se kunete. Šta je doživio moj grad i Borac nekada pobjednik Kupa Maršala Tita. Moje izvinjenje FK Sarajevo, iako nemam veze sa ovim!!”, napisao je banjalučki političar na svom Facebook profilu.
Spustio si se ti ispod svih nivo, tim svojim pecinskim komentarom. Spustio na razinu listicana i slicnim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.