Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 mar 2020, 21:22
AlfredNobel je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:38
Riješi rebus..
@Samozdravlje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 mar 2020, 21:35
ThrillerHz je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:42
Prisustvovao sam derbiju Inter-Milan, podijelit cu jedno neobicno iskustvo. Po gradu su ljudi opusteno hodali i u dresu intera i u dresu milana, ulazim u fan shop intera, momak sav u milanovoj opremi hoda po radnji, kontam sta se desava, nista mi nije jasno. Ulazim u metro, opet vidim i jedne i druge, haj ok. Dosao na stadion, inter je domacin, najvatreniji navijaci su na svojim tribinama, a ovo ostalo sve izmiksano, znaci zapad/istok ima i jednih i drugih i ja tu pitam Talijana pored sebe, sta je fazon. Tu mi je on rekao jednu stvar koja me natjerala na razmisljanje. Kaze momak, ovde je bilo belaja izmedju jednih i drugih i onda su vodje grupa odlucile da nema smisla da se ljudi iz istog grada mrze, tuku, ubijaju, i potpisali su sporazum po kojem se to ne smije desavati i od tad ti ljudi skupa idu na derbije, zajedno setaju gradom, druze se i nikom dlaka s glave ne fali.
Zasto se to kod nas ne bi primjenilo?
Fudbal treba da spaja ljude, a ne da pravi granice! Svi smo mi ista raja, raja iz Sarajva!
BRAVO MAJSTORE , LIJEPO BI BILO PRENIJETI TO RAZMISLJANJE U GLAVNI GRAD
No ipak kad se igrao taj derby , mislim na onog baksuza Korona ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
ubipara
-
Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 21:11
ubipara je napisao/la: ↑04 mar 2020, 17:39
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:21
Salcinu e juce trebalo produziti ugovor . Uslovi kao Djokanovicu .
Rahmanovic , Tatar , kao i Stanojevic mogu uzdignuta cela napustiti FKS . Po osvojenoj Tituli (aBd) pomoci prvoj dvojici da nadju selameta vani . Nam ce vjerovatno dodati 2,3x vise i potpisati Serbecica i Mustedanagica . Nako ja iz svog ugla
Ne treba ih ni posto prodavati, pa valjda nam je u cilju da nesto napravimo u evropi a ne da se odricemo najboljih igraca tek tako. Ja sam misljenja da svim glavnim igraciam treba produziti ugovore a i ne shvatam sto bi isli npr negdje drugo i grijali klupu/bili na tribinama, kad mogu ovdje fino zaraditi, (imaju najbolje plate u bhpl), igraju redovno, a i standard zivota u BiH nije nesto skup u odnosu na njihove plate. Da su pametni svi bi produzivali ugovore
Ja da sam na njihovom mjestu prije bi ostao npr u Sarajevu i igrao evropske tekme nego otisao u tursku 2. ligu i bio na klupi.
Ako je neko cijenio Rahmanovica i Stanojevica i kad su imali pad forme , onda sam to ja . Odavno nismo imali takva dva igraca koja se nisu stedjeli niti ustuknuli bilo gdje da igraju . Blizu je bio Benko i sad Ahmetovic i Sabanovic . Naravno i sad gotivim Rahmana . On i Tatar odradjuju 2+2 g. ugovora . Ja bih i prodao po osvojenoj Tituli (aBd) i da ne dodjemo u situaciju Lazic & drugi . Rahman nas je kostao recimo 400 kKM , a ako ga prodamo za 400 kE i Tatara recimo za 300 kE , pa onda to Dajdza pomnozi sa 2 eto 2 millE . Tim parama produziti Serbecica , Zinedina i ev. dovesti Hadzica .
Lijepo se zaradjuje u FKS , ali puno slabije od Austrije , Madzarske i nekih osrednjih klubova Turske . Pozz .
Sve to stoji i upravu si, naravno da bi se izbjegla situacija Lazica i drugih prvo im treba ponuditi pristojne ugovore, ja vjerujem da bi Rahman pristao da produzi a isto tako i Tatar jer su to zahvalni igraci i vjerujem da bi i oni prije ostali u Sarajevu nego isli npr u Madzarsku da sjede na klupi pa da ih ne bude na mapi. Ovako igraju u prvoj postavi i jedni su od glavnih igraca. Sto se tice Serbecica tesko da ga mozemo kupit jer ga Rosenborg nece tek tako pustit jer ce ozbiljno racunati na njega kad se vrati sa posudbe, a Zinedin je slobodan od ljeta tako da ga mozemo dovesti za dzaba ja mislim a i relativno je mlad tako da se i na njemu moze zaraditi. Naravno da ne mislim da ih ne cijenis nego eto ja bi ih samo zadrzao za razliku od tebe hahah. Pozz.
-
urednik
-
Kontakt:
Eto nas bordo braćo brzo na Koševo... Pa kom ovojci kom opanci.
-
HordasOdMalena
-
Kontakt:
Postao/la HordasOdMalena » 04 mar 2020, 23:02
Nakon utakmice sa Dinamom, opet navijači hvale Mujakića da je najborbeniji igrač i veliko pojačanje. Samo tako nastavi, Niho.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
holyman
-
Kontakt:
Dodickovi su se vec oprostili od titule a mozda i od evrope. Poraz u vrapcicima su unaprijed upisali. Nas jedini konkurent je kmeljo i vec poslije prvog derbija imamo sansu ovjeriti titulu.
NEMA NAZAD
-
dagerHZ
-
Kontakt:
U naredne 3 utakmice imamo priliku da riješimo prvenstvo

-
holyman
-
Kontakt:
Veceras na pauzi nisu pustane cetnicke pjesme kao sto je to bio slucaj protiv nas, gosti ispraceni bez zvizduka i skandiranja. Koliko se samo nahajcaju protiv aktuelnog prvaka drzave...
NEMA NAZAD
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
dagerHZ je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:57
Bukvalno ni približno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Denchi
-
Kontakt:
u sljedećih 12 tekmi možemo rješiti titulu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
dagerHZ
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2020, 00:04
dagerHZ je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:57
Bukvalno ni približno.
Ako uvežemo 3 pobjede(Mladost,Zvijezda i željo kući), uz eventualni kiks želje za vikend otišli bi na +8 ili 9, što bi oni jako teško stigli jer igraju na dva fronta. Naravno ni to ne garantuje titulu ali bi napravili veliki dio posla u odbrani titule.
-
Historicar
-
Kontakt:
Postao/la Historicar » 05 mar 2020, 00:29
Ma ne treba ništa unaprijed kalkulisati.Prošle sezone smo, u treći krug ušli sa +11, a onda za dvije sedmice, bilo +6. Par kola kasnije, samo zahvaljujuci promašenom penalu Čurjurića, protiv Mladosti, u 95 min, prednost se nije istopila na bijednih +2. Doduše, za te silne prosute bodove, prošlog proljeca (pogotovo onih 0:1 sa Zrinjskim na Koševu), direktni krivac je jedino Kešoljub, Vinku se ono, nikad ne bi desilo.
-
jurisicduska
-
Kontakt:
Postao/la jurisicduska » 05 mar 2020, 01:50
Mi imamo potpisanu klauzulu u ugovoru o posudbi da možemo otkupiti Šerbečića za fiksni iznos , nejasno mi je što pišete ako ga Rosenborg pusti. Rosenborg ga je pustio kad je tako potpisao, samo treba do određenog datuma platiti ugovor i dogovorit se sa igračem. Da ga je kako gurnut u repku pa ga preprodati to bi najbolja varijanta bila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2020, 06:58
Ganjat cemo se mi sa konama i Zrinjskim do kraja. Niti cemo mi dobiti sve utakmice do kraja, niti ce oni toliko kiksati kao u jesenjem dijelu sto su.
Imamo prednost 3 boda nad drugoplasiranim sto bi na kraju moglo biti presudno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Denchi
-
Kontakt:
Svi kiksaju za vikend inshallah sem nas
Samo da se ne odgodi prvenstvo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Zip
-
Kontakt:
Ako pobjedimo jos samo 12 utakmica, mogu garantovati da cemo biti prvaci

-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 05 mar 2020, 09:14
Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2020, 00:29
Ma ne treba ništa unaprijed kalkulisati.Prošle sezone smo, u treći krug ušli sa +11, a onda za dvije sedmice, bilo +6. Par kola kasnije, samo zahvaljujuci promašenom penalu Čurjurića, protiv Mladosti, u 95 min, prednost se nije istopila na bijednih +2. Doduše, za te silne prosute bodove, prošlog proljeca (pogotovo onih 0:1 sa Zrinjskim na Koševu), direktni krivac je jedino Kešoljub, Vinku se ono, nikad ne bi desilo.

-
Denchi
-
Kontakt:
U pravu je Historičar za ovo
-
Napapijri
-
Kontakt:
Vidim jucer se Zeljeznicar oglasio povodom kasnjenja navijaca na utakmicu, pa da nesto prozborim o tome, bez namjere da kritikujem upravu jer oni eto se nisu oglasili. Najbolja stvar koja se moze uraditi po ovom pitanju je stav klubova da niti jedan ne zapocinje mec dok ne udje i posljednji gostujuci navijac i cao. Pa kad umjesto u 15h tekma pocne u 15:30h, dozvat ce se i ovi kerovi iz MUP pameti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], amypitar, Arhitekt, Bistrik, Bordo10, Confiance, drzgemboadislic, EastMadness, feniksptica, galia95, gh0stHZ, Haksss, HariTz, hz35, Jadnimi, Kyle88, Lecler, OsmanhodzicBuco, Proximic, r3m1, Shategabri, supervizor, USB, zagorski i 215 gostiju.