Gdje se mogu procitati?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jesi vidio neki dan kad su objavili ono UZIVO/Korona iz minute u minutu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:26https://www.klix.ba/tagovi/koronavirus/4685/str1
izbrojah preko 100 clanaka na temu Korone danas na Klixu![]()
I onda ide 18:37 Potvrdjen prvi slucaj vamo, 18:55 prvi slucaj tamo... itd.
Ko da je tekma jebote.

Imam osjecaj da oni jedva cekaju da se potvrdi prvi slucaj neke poznatije licnosti kod nas pa da naprave ekskluzivu, breaking news

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pa ti portali žive od čitanja, euforije i panike. Šta trebaju pisati, o uzgoju paprika?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Stoka..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma čitam ovo random po društvenim mrežama, komenari na portalima, pa da je pola istina, katastrofalno je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sa osvim im je zarada sigurno zarasla 30% posto, zamisli da nema korone ili Dodikamirgerr je napisao/la: ↑13 mar 2020, 10:07Jesi vidio neki dan kad su objavili ono UZIVO/Korona iz minute u minutu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:26https://www.klix.ba/tagovi/koronavirus/4685/str1
Ko da je tekma jebote.![]()
Imam osjecaj da oni jedva cekaju da se potvrdi prvi slucaj neke poznatije licnosti kod nas pa da naprave ekskluzivu, breaking news![]()
kad citam u medijima o koroni imas osjecaj da je u pitanju zombi apokalipsa a u stvari jednako tome kao da su prije neko vremena obavjestavali kad god se neko prehladi
btw tokom jucerasnjeg dana u svijetu preminulo preko 8000 djece od gladi, but hey who cares
Don't believe the hype.
Mi nemamo problema sa koronom, kod nas sve funkcioniše,
https://www.cdm.me/hronika/niksicanin-o ... -500-eura/
Osta mali suha kurtza.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Katastrofa je ovo sto pricaju za UKC. A naravno na kraju niko nece nayebat sto je cura od 20 godina umrla zbog njihovog nemara, samo zasto se sa ovakvim tekstovima čeka da se desi nesto ovako, kad bi na vrijeme reagovali i pokazali kakvi su mozda ne bi do ovog došlo.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Smrt je smrt i sa time se slažem, ali glad se ne prenosi i nije virus. Ovo vjerovatno nije, ali potencijalno postoji virus koji nas i sa ovakvim širenjem može pobiti sve a da ne govorim o nekim većim pandemijama. Ja nisam vjerovao da je ovako nešto moguće, ali eto izgleda da jeste. Mi smo samo jedan kotačić u prirodi, totalno nebitan u svemu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 10:16Sa osvim im je zarada sigurno zarasla 30% posto, zamisli da nema korone ili Dodikamirgerr je napisao/la: ↑13 mar 2020, 10:07Jesi vidio neki dan kad su objavili ono UZIVO/Korona iz minute u minutu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:26https://www.klix.ba/tagovi/koronavirus/4685/str1
Ko da je tekma jebote.![]()
Imam osjecaj da oni jedva cekaju da se potvrdi prvi slucaj neke poznatije licnosti kod nas pa da naprave ekskluzivu, breaking news![]()
kad citam u medijima o koroni imas osjecaj da je u pitanju zombi apokalipsa a u stvari jednako tome kao da su prije neko vremena obavjestavali kad god se neko prehladi
btw tokom jucerasnjeg dana u svijetu preminulo preko 8000 djece od gladi, but hey who cares
Tako da, glad ne nosi opasnost kakvu nosi ovaj virus. Virus može pokositi i one što gladuju a i one što su Boga mi siti.

Iskustva porodilja sa jednog foruma iz Hrvatske
meni je bilo svega i svačega. spomenuti ću samo liječničke bisere. kad sam došla, doktorica je primijetila da "Koliki Vam je to trbuh", bila je izrazito gruba.
nitko nije rađao i sve primalje i sestre su bile u mom boksu i non stop komentirale da sam trebala uzet epiduralnu, drip i da bi me izrezali i već bih bila gotova (moje cimerice su to i uzele pa su plakale cijelu noć od bolova).
poslije poroda, nisu mi rekli gdje, kako i koliko sam pukla. ležala sam gola, krvava, u šoku i s raširenim nogama dva sata dok se nije dovukao uvaženi dr. P. koji me šivao na živo, vikao na mene i nije me niti pogledao, niti mi odgovorio na pitanja o tome gdje i zašto me šiva. saznala sam tek dva mjeseca poslije, od Barbare
mene je to životinjsko šivanje na živo "za kaznu kad si htjela prirodan porod" uništilo i silno želim drugu bebu, ali čim počnem raditi, stavljam novac na stranu za Austriju :/, ne idem nazad u bitku opet.
nakon 13 sati bolova pod dripom, samo sam tiho plakala da bi odjednom čula:
"šta je balavice, kad si se hebavala sigurno nisi tako plakala"
prije nego ću roditi na par minuta, dr. je prolazeći pored boksa zaključio kako bi mogao malo proprčkati po mom međunožju
ja u polunesvijesti, 13 sati dripa, i odjednom samo osjetim odvratnu i stravičnu bol...neki kreten mi je zabio ruku, instiktivno sam ga odgurnula nogom..."pitka ti materina tis meni tako...a sad sama radaj..."
poslije poroda sam dobila užasan proljev, temperatura 40, ne mogu kontrolirati mokrenje, ne mogu kontrolirati stolicu, grčevi nesnosni...
lancuni su mi bili ČISTI, ogrtač mi je bio ČIST, na spavačici mi je ostala fleka krvi...u grču i boli i dem do wc-a i molim sestru da mi pomogne jer ću se srušiti od bolova...a ona turpijajući nokte veli..."šta je sad, šta oćeš...boli, kad si radila one stvari nije te bolilo..."
do kraja života je neću zaboraviti pozdravila sam je s lijepim željama: dabogda ti svaki dan bio u bolovima koje imam ja sad....
mislim da je ovo sasvim dovoljno...
e da...nakon 16 dana razdovojenosti od djeteta (neonatologija iz samo njima znanih razloga) dolazim po dijete da ga vodim doma..."aaaaaaa nama niko nije reka da ide doma"...i zalupe mi vrata ispred nosa...a ja bijesna ko pas..."izvolite i zovite dr. M" .... nakon par minuta izlazi dr i veli..."a ja vam zaboravila ispisati otpusno pismo...dođite drugi dan po dijete valjda ću skupit vremena za napisati pismo"...došlo mi je da je sastavim sa zemljom...."briga mene za vaše otpusno pismo dajte mi moje dijete odmah..."
"a dobro...ja ću napisat da ide na vašu odgovornost doma, pa ako mu se nešto desi vi ste krivi...
-
- Kontakt:
Yebo majku, ne može čovjek više ni do bankomata otići. Kucam ja kad dvojica budala do mene pričaju nije u Italiji ovakva gužva. Ja stoke od ljudi 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:27Yebo majku, ne može čovjek više ni do bankomata otići. Kucam ja kad dvojica budala do mene pričaju nije u Italiji ovakva gužva. Ja stoke od ljudi![]()

Trolaju te

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ma ne trolaju, balavurdija, momčići. Bio je to nekakav opušteni razgovor.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:38Bundesliga je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:27Yebo majku, ne može čovjek više ni do bankomata otići. Kucam ja kad dvojica budala do mene pričaju nije u Italiji ovakva gužva. Ja stoke od ljudi![]()
![]()
Trolaju te![]()
Ja samo hajaaaaaatu vjerujemKO NAMJERNO ŠIRI KORONAVIRUS U BIH: KAKO SPRIJEČITI TO ŠIRENJE?
https://hayat.ba/ko-namjerno-siri-koron ... kb1weHQWCQ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.