Mesihović: U Kantonu Sarajevo nema novih slučajeva koronavirusa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mesihović: U Kantonu Sarajevo nema novih slučajeva koronavirusa
Stavano scherzando, stai tranquillo.Bundesliga je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:27Yebo majku, ne može čovjek više ni do bankomata otići. Kucam ja kad dvojica budala do mene pričaju nije u Italiji ovakva gužva. Ja stoke od ljudi![]()
Sutra uvodim telemachImranEDC je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:04Evo ko nema arene sport,nece imati priliku ni da je gleda live.
https://www.klix.ba/biznis/telemach-otk ... /200313085
Pričam s rodicom. Koja je u Italiji.Bundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2020, 23:34
Dobri ste opet. Kod nas se ni ne zna ko je. Mogu se kladiti to hoda po gradu normala. Koja stoka od ljudi.
To jest tacno, evo i komsija se vratio iz Italije i boli ga qrc on hoda po Carsiji, voza auto i itd.ASD je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:17Pričam s rodicom. Koja je u Italiji.Bundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2020, 23:34
Dobri ste opet. Kod nas se ni ne zna ko je. Mogu se kladiti to hoda po gradu normala. Koja stoka od ljudi.
Kaže da ljudi svjesno dolaze u Bosnu jer neće da budu pod tim rigoroznim mjerama.
U Bosni se mogu slobodno kretati.![]()
Logično, ne dao bog zaraziti Italijana da misle kako su nekulturni a Bošnju ko yebe. Uvijek dijaspora silu ovdje sprovodi jer ne smiju tamo. Ovdje i u distribuciji jedno po jedno se ulazi da se plati struja, a šalteruša nosi rukaviceASD je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:17Pričam s rodicom. Koja je u Italiji.Bundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2020, 23:34
Kaže da ljudi svjesno dolaze u Bosnu jer neće da budu pod tim rigoroznim mjerama.
U Bosni se mogu slobodno kretati.![]()
Pa ne znam. Možeš uvesti ovima što su došli iz inostranstva 14 dana kućne izolacije.sljivo je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:28Jbg, mi nismo jaki ekonomski da možemo uvoditi strožije mjere na jedan ili par slučajeva. Tek kad počnu da iskaču slučajevi onda će se ići rigoroznije, mislim, tako rade svi. Eno Srbija nije ni škole zatvorila, igraju se s vatrom više od nas.
Drugo je pitanje odgovornosti takvih osoba - to je svugdje problem, nije samo kod nas. Nema niko svog policajca koji će ga pratiti i šamarati ako ne poštuje pravila izolacije. To on sam, kao zrela i odgovorna osoba treba da uradi.
Uvedeno je to kod nas već ali niko ne poštuje od Dijaspore kao i u svim drugim stvarima.ASD je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:43Pa ne znam. Možeš uvesti ovima što su došli iz inostranstva 14 dana kućne izolacije.sljivo je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:28Jbg, mi nismo jaki ekonomski da možemo uvoditi strožije mjere na jedan ili par slučajeva. Tek kad počnu da iskaču slučajevi onda će se ići rigoroznije, mislim, tako rade svi. Eno Srbija nije ni škole zatvorila, igraju se s vatrom više od nas.
Drugo je pitanje odgovornosti takvih osoba - to je svugdje problem, nije samo kod nas. Nema niko svog policajca koji će ga pratiti i šamarati ako ne poštuje pravila izolacije. To on sam, kao zrela i odgovorna osoba treba da uradi.
Ako prekrši, to jest, bude negdje na javnom mjestu. Dobro ga udariš po džepu.
Ako se budemo oslanjali na savjest ljudi bez savjesti, nema od nas ništa.
188 mrtvih od korona virusa u Italiji u posljednjem danu, ukupno 1015
98% mrtvih je starije od 68 godina
Prosječna starost sveukupno mrtvih je 81 godina
Tek ćemo u 18:30 saznati kakva je situacija u Italiji, svaki dan objave u to doba. Ovo što je osvanulo na Klixu su samo pretpostavke.Asteriks je napisao/la: ↑13 mar 2020, 15:52Moze se reci da Italija prvi dan kontrolise situaciju od početka one eksplozije sirenja, sto pokazuju i brojke. Do sada nije bilo novih zarazenih, od jučer.
Kritično stanje u Iranu, Spaniji te Britaniji, koja me strasno iznenadila svojim seljackim pristupom te uzasnim mjerama, a imali su vremena da uce na greskama Italije te dijelom i Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.