Smrt je smrt i sa time se slažem, ali glad se ne prenosi i nije virus. Ovo vjerovatno nije, ali potencijalno postoji virus koji nas i sa ovakvim širenjem može pobiti sve a da ne govorim o nekim većim pandemijama. Ja nisam vjerovao da je ovako nešto moguće, ali eto izgleda da jeste. Mi smo samo jedan kotačić u prirodi, totalno nebitan u svemu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 10:16Sa osvim im je zarada sigurno zarasla 30% posto, zamisli da nema korone ili Dodikamirgerr je napisao/la: ↑13 mar 2020, 10:07Jesi vidio neki dan kad su objavili ono UZIVO/Korona iz minute u minutu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:26https://www.klix.ba/tagovi/koronavirus/4685/str1
izbrojah preko 100 clanaka na temu Korone danas na Klixu![]()
I onda ide 18:37 Potvrdjen prvi slucaj vamo, 18:55 prvi slucaj tamo... itd.
Ko da je tekma jebote.![]()
Imam osjecaj da oni jedva cekaju da se potvrdi prvi slucaj neke poznatije licnosti kod nas pa da naprave ekskluzivu, breaking news![]()
kad citam u medijima o koroni imas osjecaj da je u pitanju zombi apokalipsa a u stvari jednako tome kao da su prije neko vremena obavjestavali kad god se neko prehladi
btw tokom jucerasnjeg dana u svijetu preminulo preko 8000 djece od gladi, but hey who cares
Tako da, glad ne nosi opasnost kakvu nosi ovaj virus. Virus može pokositi i one što gladuju a i one što su Boga mi siti.