pabizo je napisao/la:Trigger je napisao/la:Uuuuuuuh, sad će obožavalac V.Jagodića zvani "pabizo".....Zijani Borac u Trebinju (makar sudija produžio 8 minuta utakmicu...), al' osta jesenji prvak
Jadna majka svim štovaocima lika i djela "malog Murinja"!

Pa ništa, kad si toliko siguran u svoj stav eto zimske pauze pa lijepo smijenite
V.J. (to je u Borcu uvijek moguće) i dovedite opet nekog 'đimija', Karasija, Milku Đurovskog, a mogli bi i Pižona...
Smjenjivali ste vi i Jagodića i Stojnića kad su imali OK rezultate, pa Smileskog - čovjek vas vrati u PL a onda dobije 'nogu' i dugove....
pabizo je napisao/la:OK,i u pravu si i mozda je g.Smilevski pravi covek za Borac-pozdrav
Ama drugar, meni je tako svejedno ko će biti trener FK Borac, pošteno da ti kažem.
Ja samo sagledavam nečiji rad kroz njegove rezultate tog rada.
Svaki trener kad nema rezultata dobije "nogu", tako da ni Jagodić neće biti toga pošteđen ako rezultati krenu 'nizbrdo'.
Meni je pomalo čudna navika u Borcu da mijenjaju trenera i kad ima dobre rezultate!?
A g. Smileski - dokazano dobar trener, ali ni on nije pravo rješenje, njemu više "leži" rad sa mlađim kategorijama....previše je 'kolerik' kad je prvi tim i PL u pitanju....
Pozz i Tebi
Bosno moja poharana....