FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Dule, misli svojom, a ne tuđom glavom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ne pišem ovo bez'ze, pogotovo to da će Srbin biti selektor A tima BiH. Traži se čovjek koji ja Srbin, a koji je iz BiH. Kao što je slučaj sa Ćirom, Hrvat al' je iz Travnika.
P.S. ČITAJTE SUTRAŠNJE IZDANJE DNEVNOG AVAZA! Sve će vam biti jasnije...
P.S. ČITAJTE SUTRAŠNJE IZDANJE DNEVNOG AVAZA! Sve će vam biti jasnije...
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
Budi pametan Dule, budi samo malo pošten prema sebi i ništa više. Dobro ti znaš, kako bi to izgledalo da ima u ovom svijetu imalo poštenja. Samo dostojanstvo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nemoj se nervirati vidis da je ovaj Dule provokator.avlami97 je napisao/la:Ti nisi dobar, ja sam Bosanac, a Alija i Haris su Bošnjaci. Uključi intelekt. Budi dostojanstven i malo pošten. Misli svojom glavom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hvala na lijepim željama,publika u Bihaću (bio sam prisutan) nas je uvijek najljepše prihvatala od svih naših gostovanja,bez obzira i na rat i na sve,dobijali smo aplauze i prije i poslije meča,za razliku od mnogih terena,čak i u RS.
Zato vjerujem da su tvoje riječi iskrene.
Kad god slučajno naletim na onu tabelu Lige Federacije,uvijek nekako želim da Jedinstvo dobro stoji i da se vrati,ali nekako slabo to ide...ali ja neču sad da širim priču kako je Tigar kriminalac (ne znam je li još u klubu) i sve ovo što nama nabijaju na nos,već vam želim sve najbolje.
Zato vjerujem da su tvoje riječi iskrene.
Kad god slučajno naletim na onu tabelu Lige Federacije,uvijek nekako želim da Jedinstvo dobro stoji i da se vrati,ali nekako slabo to ide...ali ja neču sad da širim priču kako je Tigar kriminalac (ne znam je li još u klubu) i sve ovo što nama nabijaju na nos,već vam želim sve najbolje.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
U Vojvodini je,ali nije bas nesto u formi...iako je skoro svaku utakmicu u ekipi,malo je golova dao. Mi se svi potajno nadamo da bi na zimu mogao doci na pozajmicu kod nas. Na zadnjoj utakmici nije uopste ulazio,sad u subotu u 17 na TV Prva ima prenos derbija sa Marakane Zvezda-Vojvodina,volio bih da ga opet ne bude u timu,jer to bi znacilo da je trener izgubio strpljenje sa njim i povecalo bi nase sanse da ga dovedemo na zimu. A ako nastupi na Marakani,i odigra dobro,onda od toga nema nista,nazalost....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Steta,momak je mnogo obecavao i svi su ga vec vidjeli i kao internacionalca(vako nako,mislim sa ove ili one strane Drine,kako god,ja sam tad bio rad da ga Ciro zovne) ali eto,mnogo talenata se jednostavno izgubi u sivilu dali svojim ili tudjim pogresnim potezima ili odlukama...mada jos je mlad,mozda mu i krene uzbrdo u buducnosti...Dule 078 je napisao/la:U Vojvodini je,ali nije bas nesto u formi...iako je skoro svaku utakmicu u ekipi,malo je golova dao. Mi se svi potajno nadamo da bi na zimu mogao doci na pozajmicu kod nas. Na zadnjoj utakmici nije uopste ulazio,sad u subotu u 17 na TV Prva ima prenos derbija sa Marakane Zvezda-Vojvodina,volio bih da ga opet ne bude u timu,jer to bi znacilo da je trener izgubio strpljenje sa njim i povecalo bi nase sanse da ga dovedemo na zimu. A ako nastupi na Marakani,i odigra dobro,onda od toga nema nista,nazalost....
Ja sad gledam Vahin Dinamo na OBN-U,nadam se da ce sta biti od njih...

Borac prvi aaa imal kakvih zamjerki na regularnost takmičenja ili ste se pomirili s tim... Joj i da imate 10 bodova fore stigla bi vas Vladina kaznena ekspedicija
-
- Kontakt:
Cujem nekakvi dominikanci u borcu ?Dejan, BL je napisao/la:Borac prvi aaa imal kakvih zamjerki na regularnost takmičenja ili ste se pomirili s tim... Joj i da imate 10 bodova fore stigla bi vas Vladina kaznena ekspedicija
Pa zar narcis-mali malecki murinjo nije preuzeo FK SLOGU iz Trna,,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Borac prvi aaa imal kakvih zamjerki na regularnost takmičenja ili ste se pomirili s tim... Joj i da imate 10 bodova fore stigla bi vas Vladina kaznena ekspedicija
polako ba, dejane... cestitke na jesenjoj tituli, zasluzena. ali... ima jos 15 kola i 45 bodova u igriDejan, BL je napisao/la:Borac prvi aaa imal kakvih zamjerki na regularnost takmičenja ili ste se pomirili s tim... Joj i da imate 10 bodova fore stigla bi vas Vladina kaznena ekspedicija

Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 05 dec 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ili vas onaj Englez onomadEsii TM87 je napisao/la:Isti kao i vas Brazilac

Nego izgleda da ce i Stojanovica dovesti u Borac.
Ali sta to vrijedi kad ce se Kovacevic zajedno sa kompanijom na to sve pokakiti.
I umjesto da kontaju o LP makar kvalifikacijama,igrat ce derbije protiv Laktasa,Crvene zemlje tako ti lavova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onomadharishp je napisao/la:Ili vas onaj Englez onomadEsii TM87 je napisao/la:Isti kao i vas Brazilac
.

Nail

1921-2011
Vise je licio na destrukciju,onomadEsii TM87 je napisao/la:Onomadharishp je napisao/la:Ili vas onaj Englez onomadEsii TM87 je napisao/la:Isti kao i vas Brazilac
.![]()
NailWood je bio igracina za sve pobrojane,a atrakcija nevidjena.

A to za igracinu u sta si ti gledao

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako nije Wood atrakcija,pa jbt on se jedini iz PLBIH mogao pohvaliti da je bio blizu mojih imenjaka. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nail je bio odlican kako god okrenes,samo neznam kako je on dospio ovdjeDevil je napisao/la:Kako nije Wood atrakcija,pa jbt on se jedini iz PLBIH mogao pohvaliti da je bio blizu mojih imenjaka.

1921-2011
Preko jednog menadzera koji se zove Zoran, Nail je dobar igrac koji je kod nas dosao nakon jedne gadne povrjede najcesce igrao zadnjeg veznog i imao najbolju dugu loptu koju sam vidio nakon rata, njaludja mi je njgova zena koja je citala knjige na tekmamaEsii TM87 je napisao/la:Nail je bio odlican kako god okrenes,samo neznam kako je on dospio ovdjeDevil je napisao/la:Kako nije Wood atrakcija,pa jbt on se jedini iz PLBIH mogao pohvaliti da je bio blizu mojih imenjaka.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ma ja sumnjam da je on iz engleske Nail Drvo vise vuce na gorazde,zepu,focu... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.