FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nick
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nick » 20 nov 2010, 15:10

Trigger je napisao/la:Uuuuuuuh, sad će obožavalac V.Jagodića zvani "pabizo".....Zijani Borac u Trebinju (makar sudija produžio 8 minuta utakmicu...), al' osta jesenji prvak
Jadna majka svim štovaocima lika i djela "malog Murinja"! :o

joj sad kad se pabizo natovari :D kakav je ono lik :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 nov 2010, 16:27

Trigger je napisao/la:Uuuuuuuh, sad će obožavalac V.Jagodića zvani "pabizo".....Zijani Borac u Trebinju (makar sudija produžio 8 minuta utakmicu...), al' osta jesenji prvak
Jarane,pisem samo iskreno jer narcis-mali murinjo NULA od trenera i vrijeme ce pokazat da sam u pravu.On nema šlifa,taktiku,psihologiju igre--bukvalno ništa i cim mu ne zatvore tekmu on pada.A vi mozete misliti o meni sve i svašta ali je tako.Misli da je namazan fudbalski ALI NIJE,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 nov 2010, 16:32

nick je napisao/la:

joj sad kad se pabizo natovari :D kakav je ono lik :D
jA sam obican lik kao i ti i ostali samo raspolažem sa malo vise informacija.No,nisam poceo sve pisat jer imam i svoje obaveze.Ali jedno je sigurno da narcis-mali murinjo nije dorasao da sedi na klupu Borca a vi mislite sta želite.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 nov 2010, 16:34

pabizo je napisao/la:
Jarane,pisem samo iskreno jer narcis-mali murinjo NULA od trenera i vrijeme ce pokazat da sam u pravu.On nema šlifa,taktiku,psihologiju igre--bukvalno ništa i cim mu ne zatvore tekmu on pada.A vi mozete misliti o meni sve i svašta ali je tako.Misli da je namazan fudbalski ALI NIJE,,,,,,,
Pa ništa, kad si toliko siguran u svoj stav eto zimske pauze pa lijepo smijenite V.J. (to je u Borcu uvijek moguće) i dovedite opet nekog 'đimija', Karasija, Milku Đurovskog, a mogli bi i Pižona... :lol:
Smjenjivali ste vi i Jagodića i Stojnića kad su imali OK rezultate, pa Smileskog - čovjek vas vrati u PL a onda dobije 'nogu' i dugove....
Bosno moja poharana....

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 nov 2010, 16:40

Trigger je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Pa ništa, kad si toliko siguran u svoj stav eto zimske pauze pa lijepo smijenite V.J. (to je u Borcu uvijek moguće) i dovedite opet nekog 'đimija', Karasija, Milku Đurovskog, a mogli bi i Pižona... :lol:
Smjenjivali ste vi i Jagodića i Stojnića kad su imali OK rezultate, pa Smileskog - čovjek vas vrati u PL a onda dobije 'nogu' i dugove....
OK,i u pravu si i mozda je g.Smilevski pravi covek za Borac-pozdrav

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 nov 2010, 17:06

pabizo je napisao/la:
pabizo je napisao/la:OK,i u pravu si i mozda je g.Smilevski pravi covek za Borac-pozdrav
Ama drugar, meni je tako svejedno ko će biti trener FK Borac, pošteno da ti kažem.
Ja samo sagledavam nečiji rad kroz njegove rezultate tog rada.
Svaki trener kad nema rezultata dobije "nogu", tako da ni Jagodić neće biti toga pošteđen ako rezultati krenu 'nizbrdo'.
Meni je pomalo čudna navika u Borcu da mijenjaju trenera i kad ima dobre rezultate!?
A g. Smileski - dokazano dobar trener, ali ni on nije pravo rješenje, njemu više "leži" rad sa mlađim kategorijama....previše je 'kolerik' kad je prvi tim i PL u pitanju....
Pozz i Tebi
Bosno moja poharana....

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 21 nov 2010, 22:50

ko vam uze udarni ? :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 nov 2010, 23:01

Opis situacije imas ovdje.
Pet povrijeđenih osoba i jedan zapaljen automobil epilog je sukoba navijača Sarajeva i Borca, koji se desio u subotu naveče u blizini Jablanice.

Incident se desio na parkiralištu restorana "Zdrava voda", a predhodio mu je verbalni sukob koji je prerastao u fizički obračun.

Povrijeđeni su navijači Sarajeva Mensur H., Mahir V., Adnan K., Arnes Š. i Denil H., kojima je ljekarska pomoć pružena u Domu zdravlja u Konjicu, dok je Adnan K. vozilom Hitne pomoći prevezen u KCUS Sarajevo. Zapaljeno je vozilo ford fokus, vlasništvo firme "Virtus" iz Sarajeva, a koristio ga je Mensur H.

"Policijska stanica Jablanica obavijest o incidentu dobila je u 18.30. Za to vrijeme, navijači Borca su autobusima i vlastitim vozilima nastavili put prema Prozoru/Rami i dalj prema Banjaluci. Nekoliko policijskih patrola dočekalo ih je u Prozoru. Zaustavljeni su jedan autobus setra, kombi mercedes, te vozila pežo, FIAT i BMW X5", istakao je Sead Hakalović, načelnik Operativnog centra Policijske uprave Konjic, i dodao:

"U zaustavljenom autobusu i vozilima nalazilo se ukupno 76 osoba. Sve su kriminalistički obrađene, uzeli smo izjave, ali osobe koje su učestvovale u tuči i one koje su zapalile vozilo nisu identifikovane. Svaka osoba je i fotografisana, ali žrtve napada nisu uspjele da ih identifikuju".

Navijači Borca vraćali su se sa utakmice u Trebinju između Leotara i Borca, a simpatizeri Sarajeva bili su u Mostaru na meču Veleža i Sarajeva.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 29 nov 2010, 09:06

roki... je napisao/la:ko vam uze udarni ? :lol:
O cemu ti ? :lol: :lol: :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 19:17

Dule 078 je napisao/la:Opis situacije imas ovdje.
Pet povrijeđenih osoba i jedan zapaljen automobil epilog je sukoba navijača Sarajeva i Borca, koji se desio u subotu naveče u blizini Jablanice.

Incident se desio na parkiralištu restorana "Zdrava voda", a predhodio mu je verbalni sukob koji je prerastao u fizički obračun.

Povrijeđeni su navijači Sarajeva Mensur H., Mahir V., Adnan K., Arnes Š. i Denil H., kojima je ljekarska pomoć pružena u Domu zdravlja u Konjicu, dok je Adnan K. vozilom Hitne pomoći prevezen u KCUS Sarajevo. Zapaljeno je vozilo ford fokus, vlasništvo firme "Virtus" iz Sarajeva, a koristio ga je Mensur H.

"Policijska stanica Jablanica obavijest o incidentu dobila je u 18.30. Za to vrijeme, navijači Borca su autobusima i vlastitim vozilima nastavili put prema Prozoru/Rami i dalj prema Banjaluci. Nekoliko policijskih patrola dočekalo ih je u Prozoru. Zaustavljeni su jedan autobus setra, kombi mercedes, te vozila pežo, FIAT i BMW X5", istakao je Sead Hakalović, načelnik Operativnog centra Policijske uprave Konjic, i dodao:

"U zaustavljenom autobusu i vozilima nalazilo se ukupno 76 osoba. Sve su kriminalistički obrađene, uzeli smo izjave, ali osobe koje su učestvovale u tuči i one koje su zapalile vozilo nisu identifikovane. Svaka osoba je i fotografisana, ali žrtve napada nisu uspjele da ih identifikuju".

Navijači Borca vraćali su se sa utakmice u Trebinju između Leotara i Borca, a simpatizeri Sarajeva bili su u Mostaru na meču Veleža i Sarajeva.
i ovo je bila jedna od tuca,koja je normalna medju navijackom grupama, 3:76,sto je bilo i realno jer kod nas u ovoj drzavi samo tako moze i biti neka tuca...ZALI BOZE FOKUSA... :o
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 29 nov 2010, 20:31

padobranac1978 je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Opis situacije imas ovdje.

i ovo je bila jedna od tuca,koja je normalna medju navijackom grupama, 3:76,sto je bilo i realno jer kod nas u ovoj drzavi samo tako moze i biti neka tuca...ZALI BOZE FOKUSA... :o
Realno oni su nas sacekali i nije ih bilo 3, nego 20ak, a sa nase strane od tih 76 oduzmi 30 koji su ostali u busu, ali svejedno, Horde su spremale sacekusu i dobili batine i to je to :!:

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 29 nov 2010, 20:33

jbt ima li iko da nije istuko te horde? :D :D :D :D ,gdje god krenu,stanu,počnu dobiju po nosu! :D msm stvarno :?

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 29 nov 2010, 20:33

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 nov 2010, 22:16

Dragan-BL je napisao/la:A šta kažeš na podatak da su kamioni Integral Inžinjeringa već kod stadiona i da su odvukli kiosk na kojem kupujemo karte???Jesi li i dalje pri istom stavu???
jel oteran mali murinjo u TRN tj-FK SLOGU jer ipak je FK BORAC VELIKI klub

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 01 dec 2010, 16:35

pabizo je napisao/la:jel oteran mali murinjo u TRN tj-FK SLOGU jer ipak je FK BORAC VELIKI klub
Kao što se već duže vijeme šuška, po kuloarima, a uostalnom kao što rezultati pokazuju. Vlado Jagodić je glavni kandidat za nasljednika Safeta Sušića na klupi reprezentacije BiH.
Vladin rad daje mu za pravo da bude kandidat za selektora, a i da bi se popularizovala reprezentacija u RS. Inače, dosad nijedan selektor nije bio iz RS ili Srbin. A kako sam čuo značajno će se povećati, ako Vlado bude izabran, broj Srba u reprezentaciji. Nebili oni sam počeli gledali blagonaklno prema njoj, i da ne bi vladao streotip da je reprezentacije "Bošnjačka" aka "Muslimanska"...

A ti SLOBODNO napadaj budućeg selektora, samo ćeš navući gnjev cijele BiH na sebe!
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 01 dec 2010, 22:30

Ljuka je napisao/la:
pabizo je napisao/la:jel oteran mali murinjo u TRN tj-FK SLOGU jer ipak je FK BORAC VELIKI klub
Kao što se već duže vijeme šuška, po kuloarima, a uostalnom kao što rezultati pokazuju. Vlado Jagodić je glavni kandidat za nasljednika Safeta Sušića na klupi reprezentacije BiH.
Vladin rad daje mu za pravo da bude kandidat za selektora, a i da bi se popularizovala reprezentacija u RS. Inače, dosad nijedan selektor nije bio iz RS ili Srbin. A kako sam čuo značajno će se povećati, ako Vlado bude izabran, broj Srba u reprezentaciji. Nebili oni sam počeli gledali blagonaklno prema njoj, i da ne bi vladao streotip da je reprezentacije "Bošnjačka" aka "Muslimanska"...

A ti SLOBODNO napadaj budućeg selektora, samo ćeš navući gnjev cijele BiH na sebe!
Slazem se da sljedeci selektor mora biti iz Premijer Lige BiH. Meni svejedno, Amar Osim ili Vlado Jagodic.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 01 dec 2010, 23:29

Ljuka je napisao/la:

Mozda u nijekom drugom zivotu i bude selektor---kada nogomet prestane da se igra i postoji.Jesam se lijepo nasmijao.DZimi Maric je postao selektor jedne generacije pri Nogometnom Savezu Srbije----KAD COVIJEK ZNA -ZNA

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 02 dec 2010, 14:42

pabizo je napisao/la:Mozda u nijekom drugom zivotu i bude selektor---kada nogomet prestane da se igra i postoji.Jesam se lijepo nasmijao.DZimi Maric je postao selektor jedne generacije pri Nogometnom Savezu Srbije----KAD COVIJEK ZNA -ZNA
Zoran Marić ja osvojio kup sa Borcem, zamisli Jagodić kada osvoji titulu premijer lige, ostvari zapažen rezultat u evropi. Neće Vlado dobiti U17 ili U19, on će po svojim kvalitetama dobiti A selekciju.

I kada Vlado Jagodić dovede reprezentaciju BiH u BL i pun stadion bude... ima da se krstiš i lijevom i desnom.
U ovom trenutku Vlado u F/NBIH ima podršku delegata iz FSRS i većine hrvata, samo treba još koji Bošnjački glas da prevagne pri odluci, prilikom imenovanja.
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 dec 2010, 15:45

Vlado Jagodic za trenera repke ... :lol: Da nije smijesnoo, bilo bi zalosno .. :lol: :oops:
@Ljuka
Pa sta li ti je Vlado pa ga tako uzidezes u nebesa ? :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 dec 2010, 16:57

Dule , što ne citira cijeli tekst. Budi dostojanstven i kad si siguran da nisi u pravu, ako u tebi ima imalo dostojanstva, pravde i poštenja. Repka je jedna. Domovina je isto samo jedna, a šta će o njoj misliti ljudi koji moraju misliti tuđom, a ne svojom glavom to mene ne interesira. Dostojanstvo i poštenje. Ništa više.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.