Postao/la bombaysaphire » 08 apr 2020, 21:34
Iako sam navijač Federera , moram izdvojiti ono finale Wimbledona protiv Nadala kad je izgubio , taj meč je nenadyebiv...
Povratak Federera, uzbuđenje, udarci , Wimbledon jednostavno...
Nivo tenisa naravno Stan , Đoković je tad bio na svom nivou kad većinom uzima Nadala i Federera znači taj nivo , osvojio prvi set i igrao je odlično, na kraju izgubio ...
Kad se samo sjetim Đoković je počeo da udara sve jače i jače na bekend Stana , a Stan je bombe slao pogotovo paralele ..
Blizu je nivo i Verdasco-Nadal , mogu porediti Stanove bekende i Nandove forhende , sve je prštalo ...
Najdraži mi je meč AO kad je Roger dobio Nadal u 5 setova , kad je okrenuo u 5 setu , kad je crtao bekendom i dokazao da još može osvajati GS-e ...
Iza toga Rogerova pobjeda nad Novakom 2011 na RG-u kada prekida niz od 43 uzastopne pobjede Novaka , i polufinale Wimbledona 2012 ( prije par dana bio je snimak na SK-u) kada isto pobjeđuje Novaka , posebno jer sam gledao najavu tog meča na SK-u tada je Darko Plavšić samouvjereno govorio da je Novak apsolutni favorit , da Federer može maksimalno do seta yebote kao da igra protiv Monfilsa , a ne čovjeka koji je do tada imao 6 osvojenih Wimbledona...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!