2 najsimpaticnija lika na touru zadnjih 20 godina(Stan i Roddick),osoba sa tvog govornog podrucja(Monika),neko ko dobro kuha(Venus),GOAT(Steffi) i malo drame(Steffi/Monica).Predobro
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kakve veze imaju slemovi jbt neću od slemova živitBosniaBoston je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:292 fedovca,2 rafanovca,noletovac i mrzitelj feda![]()
Neg sto petica bodi?Ubjedljivo najdosadnija i po karijerama najlosija grupa nemaju skupa 20 slamova
Sta fali cetvorci?bodi123 je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:35Kakve veze imaju slemovi jbt neću od slemova živitBosniaBoston je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:292 fedovca,2 rafanovca,noletovac i mrzitelj feda![]()
Neg sto petica bodi?Ubjedljivo najdosadnija i po karijerama najlosija grupa nemaju skupa 20 slamova![]()
3 žene(Gaba i Maša), Endi koji je raja i s kojim se uvijek možeš zajebavat, i ludjak Mek, nemre bolje.
Ovo ostalo sve ispod nivoa. Laveru trebam mijenjat pelene kad se usere jel, a trojka ne dolazi u obzir, oni su previše ozbiljni za moj standard![]()
Volio bih još Safina jedino da se ima s kim i popit, i to je to![]()
Gabriela ko vino, ne stari uopšte baš neki dan gledam joj instagram ista ko i prije 20 godina a 50 kuka jojjapa je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:44Sabatini i Sarapova u petici i on pita sto petica...Imaju pare ali sta ti to znaci u karantini, kupice im auto?Uostalom i u drugim kucama ces biti najsiromasniji tako da kad je vec to onda ides tamo dje su najbolje trebe. A Sabatini i Sarapova bi vjerovatno svima dale uostalom Mekenro dedica, Andy nije neki maneken..
najbolji meč, tu nema dileme, roger-rafa u wimbledonu pa borg-mcenroe isto u wimbledonu, pa roger-delpo na olimpijadi u wimbledonu i becker-mcenroe davis cup u hartfordu
Naravno Rog Rafa epski mec svako bi ga zapamtio. Ove ostale sto si naveo nisam propratio iskreno.jestamaji je napisao/la: ↑08 apr 2020, 20:39najbolji meč, tu nema dileme, roger-rafa u wimbledonu pa borg-mcenroe isto u wimbledonu, pa roger-delpo na olimpijadi u wimbledonu i becker-mcenroe davis cup u hartfordu
najveći nivo bi se dalo raspravljati, po meni stan u finalu RGa protiv novaka i andy u polufinalu i finalu olimpijade u wimbledonu, ali tu ima sigurno još puno toga. i delpo protiv novaka u riju je bilo strašno itd itd. soderling protiv nadala je isto bilo da nevjeruješ
najdraži neznam, neki od umaga na kojima sam bio, ili neki od goranovih mečeva![]()
Pa kako ne mozemo?Vec sam spomenuo Federer-Murray WTF 2014.
Bas..
Đoković raznese Nadala , alo raznese 3:0 , ALO RAZNESE RAFAELA NADALA NA RG-U U POLUFINALU SA 3:0 , zamisli kakav je taj nivo i onda u finalu ima isti taj nivo ima i izgubi , pa kako onda da nazovem taj nivo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.