ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

BosniaBoston
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la BosniaBoston » 08 apr 2020, 18:32

Dzaba mu,Andy i Mekas ce to pokupit jbg dublji dzep :mrgreen:

2 najsimpaticnija lika na touru zadnjih 20 godina(Stan i Roddick),osoba sa tvog govornog podrucja(Monika),neko ko dobro kuha(Venus),GOAT(Steffi) i malo drame(Steffi/Monica).Predobro
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 apr 2020, 18:35

BosniaBoston je napisao/la:
08 apr 2020, 18:29
2 fedovca,2 rafanovca,noletovac i mrzitelj feda :ljepota:

Neg sto petica bodi?Ubjedljivo najdosadnija i po karijerama najlosija grupa nemaju skupa 20 slamova
Kakve veze imaju slemovi jbt neću od slemova živit :mrgreen:

3 žene(Gaba i Maša :ljepota: ), Endi koji je raja i s kojim se uvijek možeš zajebavat, i ludjak Mek, nemre bolje.

Ovo ostalo sve ispod nivoa. Laveru trebam mijenjat pelene kad se usere jel, a trojka ne dolazi u obzir, oni su previše ozbiljni za moj standard :mrgreen:

Volio bih još Safina jedino da se ima s kim i popit, i to je to :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 apr 2020, 18:37

bodi123 je napisao/la:
08 apr 2020, 18:35
BosniaBoston je napisao/la:
08 apr 2020, 18:29
2 fedovca,2 rafanovca,noletovac i mrzitelj feda :ljepota:

Neg sto petica bodi?Ubjedljivo najdosadnija i po karijerama najlosija grupa nemaju skupa 20 slamova
Kakve veze imaju slemovi jbt neću od slemova živit :mrgreen:

3 žene(Gaba i Maša :ljepota: ), Endi koji je raja i s kojim se uvijek možeš zajebavat, i ludjak Mek, nemre bolje.

Ovo ostalo sve ispod nivoa. Laveru trebam mijenjat pelene kad se usere jel, a trojka ne dolazi u obzir, oni su previše ozbiljni za moj standard :mrgreen:

Volio bih još Safina jedino da se ima s kim i popit, i to je to :mrgreen:
Sta fali cetvorci? :mrgreen: Nemoj zene uzimat kao argument,sve ce to teniseri pokupiti mi ostajemo suha kur.ca :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 apr 2020, 18:44

Sabatini i Sarapova u petici i on pita sto petica...Imaju pare ali sta ti to znaci u karantini, kupice im auto? :mrgreen: Uostalom i u drugim kucama ces biti najsiromasniji tako da kad je vec to onda ides tamo dje su najbolje trebe. A Sabatini i Sarapova bi vjerovatno svima dale uostalom Mekenro dedica, Andy nije neki maneken..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 apr 2020, 18:59

japa je napisao/la:
08 apr 2020, 18:44
Sabatini i Sarapova u petici i on pita sto petica...Imaju pare ali sta ti to znaci u karantini, kupice im auto? :mrgreen: Uostalom i u drugim kucama ces biti najsiromasniji tako da kad je vec to onda ides tamo dje su najbolje trebe. A Sabatini i Sarapova bi vjerovatno svima dale uostalom Mekenro dedica, Andy nije neki maneken..
Gabriela ko vino, ne stari uopšte baš neki dan gledam joj instagram ista ko i prije 20 godina a 50 kuka joj :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 08 apr 2020, 19:01

Rekao bih petica, ali znajuci da je tu Henin i njena odvratna pogana faca mislim da ne bih ni izasao ziv iz karantina. Al zato ni sestica nije losa, sa Andreescu i Serenom bi se mnogo toga dalo iskombinovati.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 apr 2020, 19:04

Upravu je Curry,bolje su trebe u sestici a i DelPo je ljudina,Jimmy da ukrasi stan sa silnim trofejima...

Konacni ranking
6
4
5
1
2
3
#Punoljetstvo

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 apr 2020, 19:16

gabi je bomba .... atomska!

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 08 apr 2020, 20:21

Koji vam je najdrazi i najbolji mec ikad koji ste pogledali? I zasto?

Koji nivo tenisa (u jednom mecu-finalu) je po vama bio najbolji i najljepsi? I koji teniser je bio na tom nivou?

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 08 apr 2020, 20:32

Po meni definitivno mec Verdasco vs Nadal polufinale AO 2009. Tih 5 sati i 14 minuta je ponudilo sve sto moze jedan teniski mec ponuditi. Dramu, atraktivnost, winnere i emociju.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 apr 2020, 20:34

Federer-Murray WTF 2014.
#Punoljetstvo

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 apr 2020, 20:39

Goretzka je napisao/la:
08 apr 2020, 20:21

Koji nivo tenisa (u jednom mecu-finalu) je po vama bio najbolji i najljepsi? I koji teniser je bio na tom nivou?
najbolji meč, tu nema dileme, roger-rafa u wimbledonu pa borg-mcenroe isto u wimbledonu, pa roger-delpo na olimpijadi u wimbledonu i becker-mcenroe davis cup u hartfordu

najveći nivo bi se dalo raspravljati, po meni stan u finalu RGa protiv novaka i andy u polufinalu i finalu olimpijade u wimbledonu, ali tu ima sigurno još puno toga. i delpo protiv novaka u riju je bilo strašno itd itd. soderling protiv nadala je isto bilo da nevjeruješ

najdraži neznam, neki od umaga na kojima sam bio, ili neki od goranovih mečeva :mrgreen: ajde recimo goranovo finale wimbledona protiv raftera, protiv agassija i beč finale protiv rusedskog (mislim jedini puta da je okrenuo 0:2 a i to samo jer su mu dovikivali svašta iz publike) :mrgreen: :angel:

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 08 apr 2020, 20:46

jestamaji je napisao/la:
08 apr 2020, 20:39
Goretzka je napisao/la:
08 apr 2020, 20:21

najbolji meč, tu nema dileme, roger-rafa u wimbledonu pa borg-mcenroe isto u wimbledonu, pa roger-delpo na olimpijadi u wimbledonu i becker-mcenroe davis cup u hartfordu

najveći nivo bi se dalo raspravljati, po meni stan u finalu RGa protiv novaka i andy u polufinalu i finalu olimpijade u wimbledonu, ali tu ima sigurno još puno toga. i delpo protiv novaka u riju je bilo strašno itd itd. soderling protiv nadala je isto bilo da nevjeruješ

najdraži neznam, neki od umaga na kojima sam bio, ili neki od goranovih mečeva :mrgreen:
Naravno Rog Rafa epski mec svako bi ga zapamtio. Ove ostale sto si naveo nisam propratio iskreno.

Za nivo se slazem definitivno Stan protiv Novaka na RG i jos par nekih bi tu dodao.

Meni je zao sto nisam bio u Umagu, gledao sam neke turnire uzivo ali eto Umag mi izmace nekako. Sigurno da je fenomenalan osjecaj biti tamo. :thumbup:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 apr 2020, 20:51

pored acapulca najcool turnir na svijetu.

OK, nisam bio u akapulku ali kažu da je tako :mrgreen:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 apr 2020, 21:34

Iako sam navijač Federera , moram izdvojiti ono finale Wimbledona protiv Nadala kad je izgubio , taj meč je nenadyebiv...
Povratak Federera, uzbuđenje, udarci , Wimbledon jednostavno...

Nivo tenisa naravno Stan , Đoković je tad bio na svom nivou kad većinom uzima Nadala i Federera znači taj nivo , osvojio prvi set i igrao je odlično, na kraju izgubio ...
Kad se samo sjetim Đoković je počeo da udara sve jače i jače na bekend Stana , a Stan je bombe slao pogotovo paralele ..
Blizu je nivo i Verdasco-Nadal , mogu porediti Stanove bekende i Nandove forhende , sve je prštalo ...

Najdraži mi je meč AO kad je Roger dobio Nadal u 5 setova , kad je okrenuo u 5 setu , kad je crtao bekendom i dokazao da još može osvajati GS-e ...

Iza toga Rogerova pobjeda nad Novakom 2011 na RG-u kada prekida niz od 43 uzastopne pobjede Novaka , i polufinale Wimbledona 2012 ( prije par dana bio je snimak na SK-u) kada isto pobjeđuje Novaka , posebno jer sam gledao najavu tog meča na SK-u tada je Darko Plavšić samouvjereno govorio da je Novak apsolutni favorit , da Federer može maksimalno do seta yebote kao da igra protiv Monfilsa , a ne čovjeka koji je do tada imao 6 osvojenih Wimbledona...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 apr 2020, 21:51

Hahaha klasicni Federeroljupci, Stan Wawrinka prezentirao najveci nivo igre ikada :rol: :rol: juce Roddick bio bolji :rol: :rol:

Ono daj kad ne mozemo Federera haj samo da nije Djokovic ili Nadal :rol:

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 08 apr 2020, 21:52

Kuku lele niko da ovo spomene....

Najbolji nivo, najbolji mec i oba igraca na nenormalnom nivou. Doslovno izjednacen mec.

Nikad nesto bolje nisam igrao.

Razumijem sto je Fed Rafa 2008 ljudima toliko u sjecanju, sva ta napetost, pa vodstvo Rafe,pa kisa,pa Roger stize,pa trka sa vremenom da se zavrsi. Isto kao sto imas ovo finale 2019 Wimbledona koje ce mozda vecini ljudi vise ostati u sjecanju,ali i Novak i Roger su imali boljih meceva.

Elem ovo gore sto sam postavio savrsenstvo od tenisa. Bukvalno ljudi hodati nisu mogli poslije ovoga.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 apr 2020, 21:52

japa je napisao/la:
08 apr 2020, 21:51
Hahaha klasicni Federeroljupci, Stan Wawrinka prezentirao najveci nivo igre ikada :rol: :rol: juce Roddick bio bolji :rol: :rol:

Pa kako ne mozemo?Vec sam spomenuo Federer-Murray WTF 2014.
#Punoljetstvo

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 08 apr 2020, 21:54

japa je napisao/la:

Bas.. :mrgreen:

Najjace sto su se raspravljali dva dana prije i pricali potpuno suprotne stvari. Pa da makar sacekaju malo, koju sedmicu da ne bude ovoliko ofirno :urnebes:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 apr 2020, 21:56

japa je napisao/la:

Đoković raznese Nadala , alo raznese 3:0 , ALO RAZNESE RAFAELA NADALA NA RG-U U POLUFINALU SA 3:0 , zamisli kakav je taj nivo i onda u finalu ima isti taj nivo ima i izgubi , pa kako onda da nazovem taj nivo ?

Jesi li gledao te mečeve ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.