FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Objesio se benkaraAlfredNobel je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:18Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma dobro, ljudi biraju najboljeg BH fudbalera ikad, naveli su 20ak imena i kako koga potrefi ovaj "žrijeb". Nostalgičari među nama i konama će glasat za Haseta, Osima, Škiju, Musemića... Realno je da od "starih" samo Pape može donekle ugrozit Džeku i Pjanića, mada je i u to doba fudbal bio daleko od ovog koji se danas igra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izvini, šta se ljutiš odmaskoroalen je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:26Ma dobro, ljudi biraju najboljeg BH fudbalera ikad, naveli su 20ak imena i kako koga potrefi ovaj "žrijeb". Nostalgičari među nama i konama će glasat za Haseta, Osima, Škiju, Musemića... Realno je da od "starih" samo Pape može donekle ugrozit Džeku i Pjanića, mada je i u to doba fudbal bio daleko od ovog koji se danas igra.
Jel se to mučenik oženio..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 18 apr 2020, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
ko nam je kriv kad nismo pametniTheIvicnjak je napisao/la: ↑18 apr 2020, 16:57A nas udate ko yebe, jel.fera je napisao/la: ↑18 apr 2020, 12:02pozdrav prijatelju, cuvaj se ja evo jos u samoizolacijiSamozdravlje je napisao/la: ↑17 apr 2020, 16:52@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .![]()
![]()
ganjam se sa sinom po kuci cijeli dan nemam kad uci na forum
Pozdrav i puno zdravlja svim momcima sa teme valjda ce uskoro i utakmice krenuti.![]()
Pozdrav i nobelu, skori i ostalim djevojkama
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ko je usrani klix da bira najboljeg igraca svih vremena, kad je to davno izabrano. Papetu niti jedan prismrditi ne moze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pozdrav i tebi fera mačiću, kad ćemo na gurabiju?
Živ sam, k'o da i nisam..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kako se Tatko baci glavom na kopačku u derbiju čini mi se. Od mene vječni naklon, to ne bi svako uradio.
Sto reče brat u prethodnim stranicama Krle i Tatko u srcu.
Osjetis ti to po nastupima i govoru, ko je stvarno prepoznao velicinu kluba i grad, a ko baca standardne floskule " sarajevo je veliki klub bla bla "...
I nesto mi pade napamet Stepanov, njega smo nazivali trafikom. Ja kakva je to drkoazija bila ovdje kada je on potpisao
Osjetis ti to po nastupima i govoru, ko je stvarno prepoznao velicinu kluba i grad, a ko baca standardne floskule " sarajevo je veliki klub bla bla "...
I nesto mi pade napamet Stepanov, njega smo nazivali trafikom. Ja kakva je to drkoazija bila ovdje kada je on potpisao
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stepanov je sila živa, nažalost otišao zbog majmuna Hurtića. Kad ga se sjetim protiv Lecha, on u ovoj našoj ligi je mogao igrati s povezom preko očiju.ajdohordas je napisao/la: ↑19 apr 2020, 01:04Kako se Tatko baci glavom na kopačku u derbiju čini mi se. Od mene vječni naklon, to ne bi svako uradio.
I nesto mi pade napamet Stepanov, njega smo nazivali trafikom. Ja kakva je to drkoazija bila ovdje kada je on potpisao![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Svima koji slave:
Svim pitarima pravoslavne vjeroispovijesti sretan praznik.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hvala, hvala bordo rajo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sretan Vaskrs svima koji slave!Da ga provedete u sreci i veselju sa sto manje clanova porodice da se ne zarazite hahaha..
Imamo ponudu za Rahmana izgleda.Ja bi ga prodao iskreno..Tu ostavljamo prostora Salcinu,a i Mustedanagicu ako ostane..
U ovom trenutku samo bi volio da otkupimo Serbecica,i da barem pokusamo da nagovorimo Hajrovica da dodje..
Imamo ponudu za Rahmana izgleda.Ja bi ga prodao iskreno..Tu ostavljamo prostora Salcinu,a i Mustedanagicu ako ostane..
U ovom trenutku samo bi volio da otkupimo Serbecica,i da barem pokusamo da nagovorimo Hajrovica da dodje..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jesu u zivotu ona trojica sto su imali podcast?
Bas nemaju o cemu pricat?
Bas nemaju o cemu pricat?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije vezano za FK Sarajevo ali Mandarić se povlači iz Olimpije, izgleda da padaju kurcu za uši jer nije izgledno da nađu novog investitora ubrzo a ovaj će se kao potruditi da normalno završe sezonu.
Mogli bi mi ovo iskoristiti.
Mogli bi mi ovo iskoristiti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To bi bilo fino.Ako su nasi pametni neka pokusaju.Kazem za sve,bitno je pokusati i truditi se,jer ako sjedis i kmecis nece se nista ni desiti
Treba to iskoristiti jos vise.Ima par zanimljivih igraca u Olimpiji koji bi nam dobrodosli
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ti govorim.. ili recimo da sačekamo (prvi su na tabeli) i neka završe sezonu pa da ih izvučemo u npr. 3. pretkolu lige prvaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2020, 12:29To bi bilo fino.Ako su nasi pametni neka pokusaju.Kazem za sve,bitno je pokusati i truditi se,jer ako sjedis i kmecis nece se nista ni desiti
Treba to iskoristiti jos vise.Ima par zanimljivih igraca u Olimpiji koji bi nam dobrodosli
Uzet im dobrog igraca i izvuci ih u LŠ- winwin situacijaMortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2020, 12:33To ti govorim.. ili recimo da sačekamo (prvi su na tabeli) i neka završe sezonu pa da ih izvučemo u npr. 3. pretkolu lige prvaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2020, 12:29To bi bilo fino.Ako su nasi pametni neka pokusaju.Kazem za sve,bitno je pokusati i truditi se,jer ako sjedis i kmecis nece se nista ni desiti
Treba to iskoristiti jos vise.Ima par zanimljivih igraca u Olimpiji koji bi nam dobrodosli![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.