FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 18 apr 2020, 21:55

TheIvicnjak je napisao/la:
18 apr 2020, 16:57
fera je napisao/la:
18 apr 2020, 12:02
Samozdravlje je napisao/la:
17 apr 2020, 16:52
@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu . :tokralju: :bih:
pozdrav prijatelju, cuvaj se ja evo jos u samoizolaciji :-)
ganjam se sa sinom po kuci cijeli dan nemam kad uci na forum
Pozdrav i puno zdravlja svim momcima sa teme valjda ce uskoro i utakmice krenuti.
A nas udate ko yebe, jel. :D
ko nam je kriv kad nismo pametni :mrgreen:
Pozdrav i nobelu, skori i ostalim djevojkama :-)
You are someone else I am still right here

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 apr 2020, 22:20

Ko je usrani klix da bira najboljeg igraca svih vremena, kad je to davno izabrano. Papetu niti jedan prismrditi ne moze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 apr 2020, 22:42

Pozdrav i tebi fera mačiću, kad ćemo na gurabiju?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 apr 2020, 22:57

Živ sam, k'o da i nisam..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 apr 2020, 01:04

Kako se Tatko baci glavom na kopačku u derbiju čini mi se. Od mene vječni naklon, to ne bi svako uradio.
Sto reče brat u prethodnim stranicama Krle i Tatko u srcu.
Osjetis ti to po nastupima i govoru, ko je stvarno prepoznao velicinu kluba i grad, a ko baca standardne floskule " sarajevo je veliki klub bla bla "...
I nesto mi pade napamet Stepanov, njega smo nazivali trafikom. Ja kakva je to drkoazija bila ovdje kada je on potpisao :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 apr 2020, 01:09

ajdohordas je napisao/la:
19 apr 2020, 01:04
Kako se Tatko baci glavom na kopačku u derbiju čini mi se. Od mene vječni naklon, to ne bi svako uradio.
Sto reče brat u prethodnim stranicama Krle i Tatko u srcu.
Osjetis ti to po nastupima i govoru, ko je stvarno prepoznao velicinu kluba i grad, a ko baca standardne floskule " sarajevo je veliki klub bla bla "...
I nesto mi pade napamet Stepanov, njega smo nazivali trafikom. Ja kakva je to drkoazija bila ovdje kada je on potpisao :mrgreen:
Stepanov je sila živa, nažalost otišao zbog majmuna Hurtića. Kad ga se sjetim protiv Lecha, on u ovoj našoj ligi je mogao igrati s povezom preko očiju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 19 apr 2020, 01:54

Svima koji slave:
slika
slika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 apr 2020, 02:05

Svim pitarima pravoslavne vjeroispovijesti sretan praznik.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 apr 2020, 10:36

Hvala, hvala bordo rajo :ljepota: :ljepota:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2020, 10:54

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 apr 2020, 12:09

Sretan Vaskrs svima koji slave!Da ga provedete u sreci i veselju sa sto manje clanova porodice da se ne zarazite hahaha..
Imamo ponudu za Rahmana izgleda.Ja bi ga prodao iskreno..Tu ostavljamo prostora Salcinu,a i Mustedanagicu ako ostane..
U ovom trenutku samo bi volio da otkupimo Serbecica,i da barem pokusamo da nagovorimo Hajrovica da dodje..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 apr 2020, 12:11

Jesu u zivotu ona trojica sto su imali podcast?

Bas nemaju o cemu pricat?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2020, 12:24

Nije vezano za FK Sarajevo ali Mandarić se povlači iz Olimpije, izgleda da padaju kurcu za uši jer nije izgledno da nađu novog investitora ubrzo a ovaj će se kao potruditi da normalno završe sezonu.
Mogli bi mi ovo iskoristiti. :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 apr 2020, 12:29

MortemHz je napisao/la:
19 apr 2020, 12:24
Nije vezano za FK Sarajevo ali Mandarić se povlači iz Olimpije, izgleda da padaju kurcu za uši jer nije izgledno da nađu novog investitora ubrzo a ovaj će se kao potruditi da normalno završe sezonu.
To bi bilo fino.Ako su nasi pametni neka pokusaju.Kazem za sve,bitno je pokusati i truditi se,jer ako sjedis i kmecis nece se nista ni desiti
Treba to iskoristiti jos vise.Ima par zanimljivih igraca u Olimpiji koji bi nam dobrodosli
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2020, 12:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 apr 2020, 12:29
MortemHz je napisao/la:
To bi bilo fino.Ako su nasi pametni neka pokusaju.Kazem za sve,bitno je pokusati i truditi se,jer ako sjedis i kmecis nece se nista ni desiti
Treba to iskoristiti jos vise.Ima par zanimljivih igraca u Olimpiji koji bi nam dobrodosli
To ti govorim.. ili recimo da sačekamo (prvi su na tabeli) i neka završe sezonu pa da ih izvučemo u npr. 3. pretkolu lige prvaka. :D :njanjanja:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 apr 2020, 12:47

MortemHz je napisao/la:
19 apr 2020, 12:33
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 apr 2020, 12:29
MortemHz je napisao/la:
To ti govorim.. ili recimo da sačekamo (prvi su na tabeli) i neka završe sezonu pa da ih izvučemo u npr. 3. pretkolu lige prvaka. :D :njanjanja:
Uzet im dobrog igraca i izvuci ih u LŠ- winwin situacija :urnebes:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 19 apr 2020, 12:58

AlfredNobel je napisao/la:
18 apr 2020, 20:18
Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.

Pozdrav @samozdravlje.

Šta je to s benkarom?
Mislim da je malo neumjesno da sud donose oni koji nisu gledali obojicu i dakako da treba uzeti u obzir i vrijeme kada su igrali i jedan i drugi te odnose i shvatanja onovremenog i ovovremenog fudbala, pa hajde uporedite onda Pjanića i Pelea?! Ne zaboravi da je ondašnja liga bila među prvih pet u Evropi, a Hase je bio i najbolji strijelac iste i redovno jedan od najboljih igrača, a ondašnjim odbranama je pravio malu djecu, kad se samo sjetim dva gola Beari na Koševu (protiv Zvezde) i kada je na toj (kao i na mnogim utakmicama) dovodio do očajanja gostujuću odbranu. Svaka čast Pjaniću, koji mi je drag igrač, ali on Hasetu može samo kopačke čistiti.
Isto tako je nonsens, kako neko ovdje napisa, da jedino Pape može konkurisati Džeki i Pjaniću (neki košpicar?). Pa ljudi moji, jeste li vi normalni? Papeta, koji je jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena stavljati u istu ravan sa Džekom, Pjanićem....? A, ako ga niste gledali, shvatite da ono što radi Mesi, da je to Pape radio još prije 30 i 40 godine i radio mnogo veće stvari na terenu. Uostalom ukucajte Safet Sušić i pogledajte njegove igre i kreacije jednog i neponovljivog. LP

P.S. I da, svima koji slave sretan Vaskrs! :salut:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 apr 2020, 13:26

bordopoeta je napisao/la:
19 apr 2020, 12:58
Isto tako je nonsens, kako neko ovdje napisa, da jedino Pape može konkurisati Džeki i Pjaniću (neki košpicar?). Pa ljudi moji, jeste li vi normalni? Papeta, koji je jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena stavljati u istu ravan sa Džekom, Pjanićem....? A, ako ga niste gledali, shvatite da ono što radi Mesi, da je to Pape radio još prije 30 i 40 godine i radio mnogo veće stvari na terenu. Uostalom ukucajte Safet Sušić i pogledajte njegove igre i kreacije jednog i neponovljivog. LP

P.S. I da, svima koji slave sretan Vaskrs! :salut:
Ja sam to napisao, a ne neki košpicar. Naravno, nisam gledao Papeta, gledao sam YouTube snimke i ostalo, al valjda govorimo sa današnjeg aspekta? Fudbal je danas savršeniji nego ikad, fudbaleri su pomjerili granice svojih mogućnosti. U doba kad je Pape dominirao, igrači su igrali pijani a na poluvremenu tukli kutiju cigara. Danas se zbog jedne cigare raskidaju ugovori. Uostalom, ako ćemo još dalje ić, Ligue 1 tad nije bila ni među pet najboljih u Evropi, dok su Serija A, Permiership i Bundesliga oduvijek među četiri najbolje. Pape ima jedno prvenstvo Francuske, dok Džeko ima titulu u Engleskoj i u Njemačkoj, Pjanić nekoliko trofeja u Italiji (timska priznanja gdje su obojica itekako ostavili uticaja). A i da gledamo individualne nagrade, Pape najbolji igrač PSGa ikad, Džeko Wolfsburga. Plus Džeko ima zlatnu kopačku u Italiji i Njemačkoj, u Timu sezone Lige prvaka, zlatna kopačka u Evropskoj ligi itd. Pape meni jest draži od obojice, al Džeko je uradio mnogo više (kao igrač).
Opet kažem, to dvoje je nemoguće poredit, različita vremena, različite sposobnosti fudbalera, taktike, pristup sportu, sve različito. A gleda se najbolji ikad, a ne najbolji u svom vremenu. Za mene je Messi najbolji fudbaler u historiji, može mi neko pričat priče o Peleu i Maradoni, al Messi (pa i Ronaldo) su pomjerili granice u vremenu kad se igra fizički i taktički najzahtjevniji fudbal.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 apr 2020, 13:28

Denchi je napisao/la:
19 apr 2020, 12:11

Bas bezze.. Mogli su preko skajpa il cega vec s nekim nasih igracima bacit koji intervju sad to svi rade..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 apr 2020, 13:54

Zagor je napisao/la:
19 apr 2020, 13:28
Denchi je napisao/la:
19 apr 2020, 12:11

Bas bezze.. Mogli su preko skajpa il cega vec s nekim nasih igracima bacit koji intervju sad to svi rade..
Gledam onaj Medunjanin na opsajd podcastu sve isprica momak kako jest.....bas dobar razgovor i iskren...

Mislim bilo sta da su uradili, 1 epizodu nisu izbacili.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, samoFKS, XCustom i 41 gost.