Mislim da je malo neumjesno da sud donose oni koji nisu gledali obojicu i dakako da treba uzeti u obzir i vrijeme kada su igrali i jedan i drugi te odnose i shvatanja onovremenog i ovovremenog fudbala, pa hajde uporedite onda Pjanića i Pelea?! Ne zaboravi da je ondašnja liga bila među prvih pet u Evropi, a Hase je bio i najbolji strijelac iste i redovno jedan od najboljih igrača, a ondašnjim odbranama je pravio malu djecu, kad se samo sjetim dva gola Beari na Koševu (protiv Zvezde) i kada je na toj (kao i na mnogim utakmicama) dovodio do očajanja gostujuću odbranu. Svaka čast Pjaniću, koji mi je drag igrač, ali on Hasetu može samo kopačke čistiti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:18Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Isto tako je nonsens, kako neko ovdje napisa, da jedino Pape može konkurisati Džeki i Pjaniću (neki košpicar?). Pa ljudi moji, jeste li vi normalni? Papeta, koji je jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena stavljati u istu ravan sa Džekom, Pjanićem....? A, ako ga niste gledali, shvatite da ono što radi Mesi, da je to Pape radio još prije 30 i 40 godine i radio mnogo veće stvari na terenu. Uostalom ukucajte Safet Sušić i pogledajte njegove igre i kreacije jednog i neponovljivog. LP
P.S. I da, svima koji slave sretan Vaskrs!