SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
@Mokes mogao si nam sutra/prekosutra sastaviti neki fudbalski na fazon lige prvaka, samo bez bodova za brzinu. Ako ti se da naravno. 
Možel neki i o Europskim i o Svjetskim prvenstvima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Mislim da bi mogla napokon i muzika sutra na meni stići 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj ti bgti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Spremicu ja jedan sadrzajan iz opceg znanja, ali trebace mi malo vremena
Samo malo duze nek traje od ovog danas, malo samo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑28 apr 2020, 03:24Spremicu ja jedan sadrzajan iz opceg znanja, ali trebace mi malo vremena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav sam sad kviz sklopio i slučajno iksiram tab sve mi se obrisa J*** ti nebo.
Mogu li ja da danas napravim jedan sadrzajan fudbalski kviz u 18:30 (da malo od historije odmorimo)... dakle koji ce sadrzati sve LP/LE, SP/EP, malo nasu ligu ali ne one statisticke podatke, malo fudbalske zanimljivosti, stvari koje su povezane sa fudbalom...
Ne ljuti se, to ti je neki znak
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobar kviz pravo, vićeš ujutro kad ga najavim
3-4, to što si nabrojao sam sve znao.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2020, 01:20kolko si profulio na ovom LP
Jbt profulio sam Ronalda(koje fulio penal),Krkica,posljedni osvajac Lige i LP,kolko je Juve izgubio finala, cetvrtog polufinalistu 2011 previse sam promasio
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Naravno, poznavajući tebe to će biti epski događaj.Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2020, 03:54Mogu li ja da danas napravim jedan sadrzajan fudbalski kviz u 18:30 (da malo od historije odmorimo)... dakle koji ce sadrzati sve LP/LE, SP/EP, malo nasu ligu ali ne one statisticke podatke, malo fudbalske zanimljivosti, stvari koje su povezane sa fudbalom...
"We need to suffer. And we need to fight."
Eto onda u 18:30 rezervisite termin...
jel moram uć da vam poderem guzove
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
iskljuci bodove za brzinuKompromis je napisao/la: ↑28 apr 2020, 03:54Mogu li ja da danas napravim jedan sadrzajan fudbalski kviz u 18:30 (da malo od historije odmorimo)... dakle koji ce sadrzati sve LP/LE, SP/EP, malo nasu ligu ali ne one statisticke podatke, malo fudbalske zanimljivosti, stvari koje su povezane sa fudbalom...
znao sam Ronalda i Schalke ostalo nisam cito s razumjevanjem tako da sam lupo
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 28 apr 2020, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
21:30 kemija vol2
Ne treba. Dodjem s posla istuširam se, kafa, cigara i lagano napravim kviz odmorim se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.