Moram jarane, ništa drugo mi ne preostajeharishp je napisao/la: @Gunners zar ti jos vjerujes u bracu Grim
Kentaro sprema tužbu protiv punoglavaca
Da Bog da ih dobili i uzeli im sve što imaju.
Al Sulejman kaže: "Nisam ja Torabi."
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Moram jarane, ništa drugo mi ne preostajeharishp je napisao/la: @Gunners zar ti jos vjerujes u bracu Grim
Upravu si, potpuno se slažem sa tobom, al kako krenut ispočetka kad su oni tu ?! Nemoguće, treba njih otjerat a izgleda da samo ih smrt može otjeratmoustapha je napisao/la:Nemojte me pogresno shvatit. Ja volim sport, volim domace klubove i reprezentaciju, ali oni nikad nece profunkcionisati dok se ovi grobari ne smaknu iz nogometa. Zato je bolje sve ukinuti i organizovati izpocetka da valja, ne gledati kako svi skupa sve vise tonu u blatu.
Zasto,e pa zato sto nam bas drzava lici i na Sulju,i Ilju i Muniba kao i jednookog Ceka.moustapha je napisao/la:Razumijem ja to sve, ali opet sebi postavim pitanje zasto likovi poput Sulje, Ilje, Muniba i sl. Pa njima po faci vidis da nisu adekvatni za takve poslove. Jos kad progovore, dodje mi da propadnem u zemlju.
Vrti ce se oko saveza uvijek nesposobni ljudi, ali ima li barem neka granica da se obezbjedi normalnije djelovanje nasiN igraciN.
pametni ljudi se ne mogu izboriti pored takvih hamala tako da su se iole normalni sklonili već davno a ostao je samo čisti šlajm,a možda je Suljo pored svih njih i najveći.Željovac je napisao/la:Jao Sulje kloca. Čuj to ne zna ni Torabi. Pa nije Torabi vidovnjak, mamlaze zaostali. Stvarno mi je nevjerovatno kako takav nepismeni glupan kao što je Čolaković dođe do tako visoke funkcije. Nestvarno. Čovjek ne zna prostu rečenicu sastaviti, koristi nekakve seljačke izraze i nema mozga ni sekunde. I predsjednik saveza![]()
Iljo i Čeko su za njega platiniji.
ma jarane povraca mi se kad ih vidimsikirica je napisao/la:A ja likova na ovoj stranici,kazu da je u Torabiju spas.Sta ce sljedece izmislit?ccc
To je Suljo alias Torabi izmislio. Ne pratiš, izgleda.sikirica je napisao/la:A ja likova na ovoj stranici,kazu da je u Torabiju spas.Sta ce sljedece izmislit?ccc
Za_raju je napisao/la:U NSBiH su odlučili naći nove trenere za čak devet selekcija. Bez posla ostaju selektori koji su godinama bili nedodirljivi, koji su i bez ikakvih rezultata ostajali na svojim pozicijama. Mandat za mandatom prodavali su maglu, radeći u svom i u interesu kojekakvih menadžera i mešetara.
Iako se promjene pravdaju «istekom» ugovora, prava je istina da je Denijal Pirić, iskusni fudbalski radnik, nekad vrsni veznjak, aktuelni tehnički direktor, odlučio zavesti više reda u državnim selekcijama. Pirić je na čelu Tehničkog odjela, u kojem struka ima glavnu riječ. Uz Pirića su još Josip Katalinski, Safet Sušić, te Murat Jaha. Odjel će imati podršku i pomoć Jasmina Bakovića.
Gotovo je sigurno da selektorsku poziciju više neće obavljati Branimir Tulić, Velimir Stojnić, Zoran Bubalo, Željko Šperac, Husnija Arapović, Šener Bajramović, a «vise» i selektori malonogometne, te ženskih nogometnih selekcija. Činilo se da će Tulić dobiti još jednu šansu, iako nije imao blistave rezultate. U «olakšavajuće okolnosti» nije mu računata afirmacija i promocija mladih, danas potencijalnih A reprezentativaca, poput Šehića, Bešića, Vranješa, Handžića, Višće, Bunoze... Čini se da je Tuliću glave došao njegov prvi asistent Abdulaha Ibraković. Tokom mandata uglavnom su komunicirali sms porukama. Pirićev program ozdravljenja bh nogometa, dobio je jednoglasnu podršku čelnika Saveza. Novi selektori će biti bivši proslavljeni igrači, dokazani treneri sa profi licencom. Tandem Pirić i Katalinski garancija su bolje budućnosti bh nogometa!
SAN.BA
Ako od ovog bude 20% istne ja sam prezadovoljan...
apsolutno ako neko zaslužuje produženje mandata je Stojnić a što se ostalih pozicija tiče možda ne bi bilo loše čak i Katalinskog ubaciti kao selektora jedne od mlađih selekcija.legenda reala je napisao/la:Za_raju je napisao/la:U NSBiH su odlučili naći nove trenere za čak devet selekcija. Bez posla ostaju selektori koji su godinama bili nedodirljivi, koji su i bez ikakvih rezultata ostajali na svojim pozicijama. Mandat za mandatom prodavali su maglu, radeći u svom i u interesu kojekakvih menadžera i mešetara.
Iako se promjene pravdaju «istekom» ugovora, prava je istina da je Denijal Pirić, iskusni fudbalski radnik, nekad vrsni veznjak, aktuelni tehnički direktor, odlučio zavesti više reda u državnim selekcijama. Pirić je na čelu Tehničkog odjela, u kojem struka ima glavnu riječ. Uz Pirića su još Josip Katalinski, Safet Sušić, te Murat Jaha. Odjel će imati podršku i pomoć Jasmina Bakovića.
Gotovo je sigurno da selektorsku poziciju više neće obavljati Branimir Tulić, Velimir Stojnić, Zoran Bubalo, Željko Šperac, Husnija Arapović, Šener Bajramović, a «vise» i selektori malonogometne, te ženskih nogometnih selekcija. Činilo se da će Tulić dobiti još jednu šansu, iako nije imao blistave rezultate. U «olakšavajuće okolnosti» nije mu računata afirmacija i promocija mladih, danas potencijalnih A reprezentativaca, poput Šehića, Bešića, Vranješa, Handžića, Višće, Bunoze... Čini se da je Tuliću glave došao njegov prvi asistent Abdulaha Ibraković. Tokom mandata uglavnom su komunicirali sms porukama. Pirićev program ozdravljenja bh nogometa, dobio je jednoglasnu podršku čelnika Saveza. Novi selektori će biti bivši proslavljeni igrači, dokazani treneri sa profi licencom. Tandem Pirić i Katalinski garancija su bolje budućnosti bh nogometa!
SAN.BA
Ako od ovog bude 20% istne ja sam prezadovoljan...
a ja mislim da se Stojniću treba pustati da radi ,jer je on jedini selektor koji ima rezultate i koji poziva kvalitetne igrače ,a ove ostale sve smjeniti
ako bude predsjednik saveza neko iz rs-a....tek cemo tad najebati, dokrajcit ce i ovo malo sto imamotrnokop je napisao/la:Evo citam da ce Mile Kovacevic biti prvi predsjednik BH fudbala.Znaci mi iz federacije opet prvi popustamo iako smo u vecini.Opet nas ovi iz RS-a zajjebavaju![]()
Nema sta ne gine Borcu ove godine ali i u buducnost titula i titula....
Trenutno korisnika/ca: 313, denza, Edincapitano, Halima, HariTz, KarlMarx, LeCoq, MiranGlasnic, myself i 59 gostiju.