Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Steve
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Steve » 17 jan 2011, 15:52

trnokop je napisao/la:Evo citam da ce Mile Kovacevic biti prvi predsjednik BH fudbala.Znaci mi iz federacije opet prvi popustamo iako smo u vecini.Opet nas ovi iz RS-a zajjebavaju :evil:

Nema sta ne gine Borcu ove godine ali i u buducnost titula i titula....
ako bude predsjednik saveza neko iz rs-a....tek cemo tad najebati, dokrajcit ce i ovo malo sto imamo :evil:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 17:40

Steve je napisao/la:
trnokop je napisao/la:Evo citam da ce Mile Kovacevic biti prvi predsjednik BH fudbala.Znaci mi iz federacije opet prvi popustamo iako smo u vecini.Opet nas ovi iz RS-a zajjebavaju :evil:

ako bude predsjednik saveza neko iz rs-a....tek cemo tad najebati, dokrajcit ce i ovo malo sto imamo :evil:
Bas tako,to i jeste plan.A prvi bi korak bio igranje R.S repke kao satro katalonija.Guranje nazor klocina u repku iz tog kraja i izguravanje bilo kakvog talenta iz isto tih krajeva u tamo daleko preko Drine.
Pretpostavke naravno koje itekako mogu imati osnovu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 17 jan 2011, 18:28

harishp je napisao/la:
Steve je napisao/la:

Bas tako,to i jeste plan.A prvi bi korak bio igranje R.S repke kao satro katalonija.Guranje nazor klocina u repku iz tog kraja i izguravanje bilo kakvog talenta iz isto tih krajeva u tamo daleko preko Drine.
Pretpostavke naravno koje itekako mogu imati osnovu.
mene je strah da su oni vec dogovorili kompromis s srbima, i tako ce oni dobit ulogu predsjednika i eto ti belaja..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 18:34

Mah,iskreno receno bolje nismo ni zasluzili.
Bitno je da se pljuje po igracima i selektorima.
A o savezu niko ni spomena.Mogu sta hoce i dokle hoce.
Ponekad one ''rezerviste'' :mrgreen: i skontam
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 17 jan 2011, 18:39

ja cisto sumnjam da iko moze voditi losiju fudbalsku politiku od one koju su vodili bosnjaci . radili su sve protiv interesa fudbala , a kada je trebalo krili se iza FSRS. pa sjetite se samo sta nam je radio pasalic ! banda je banda, kriminalci nemaju naciju. mozda covjek bude koristaniji nego bosnjacki foleri.
Sent from my Commodore 64

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 jan 2011, 18:42

ja kako sam skonto to je na rotaciju, s tim da prvi neko iz rs ima mandat???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

nihco

Post Postao/la nihco » 17 jan 2011, 18:45

Fudo je napisao/la:ja kako sam skonto to je na rotaciju, s tim da prvi neko iz rs ima mandat???
naravno, nego sve su to spekulacije. nama je bitnija pozicija sekretara koji konkretno moze da uradi ppuno stvari, nego predsjednik koji je ikebana, jedan od trojice.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 18:46

nihco je napisao/la:ja cisto sumnjam da iko moze voditi losiju fudbalsku politiku od one koju su vodili bosnjaci . radili su sve protiv interesa fudbala , a kada je trebalo krili se iza FSRS. pa sjetite se samo sta nam je radio pasalic ! banda je banda, kriminalci nemaju naciju. mozda covjek bude koristaniji nego bosnjacki foleri.
Od loseg uvijek ima i gore.
Uostalom zar nije javna tajna bila da su listom svi iz RS FS glasali protiv novog ustava na mig traktoriste.
Dobro znamo kakvu ovaj korist gleda.Ako se neko nada da ce biti bolje sa ovim,nije normalan.Al bas nije normalan.
P.S rotacija bi bila svake 4 godine.Taman da se sve upropasti do kraja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 17 jan 2011, 18:47

harishp je napisao/la:Mah,iskreno receno bolje nismo ni zasluzili.
Bitno je da se pljuje po igracima i selektorima.
A o savezu niko ni spomena.Mogu sta hoce i dokle hoce.
Ponekad one ''rezerviste'' :mrgreen: i skontam
a sta ces.. vidis da je forum pun engleza kojima je dzeko trn u oku, kako ce ih onda tek brinuti ista u vezi saveza :roll:

nihco

Post Postao/la nihco » 17 jan 2011, 18:51

harishp je napisao/la: Uostalom zar nije javna tajna bila da su listom svi iz RS FS glasali protiv novog ustava na mig traktoriste.
Dobro znamo kakvu ovaj korist gleda.Ako se neko nada da ce biti bolje sa ovim,nije normalan.Al bas nije normalan.
javna tajna je da su bosnjaci pricali jedno u javnosti, a na sjednicama dizali ruke skupa sa FSRS clanovima.
kao i u politici, pusu u istu tikvu. podijelili uloge , a raja se pali.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 jan 2011, 18:54

Pa sta ima veze 4 ovaj 4 onaj, svakako neodlucuje sve presjednik
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 18:58

nihco je napisao/la:
harishp je napisao/la: Uostalom zar nije javna tajna bila da su listom svi iz RS FS glasali protiv novog ustava na mig traktoriste.
javna tajna je da su bosnjaci pricali jedno u javnosti, a na sjednicama dizali ruke skupa sa FSRS clanovima.
Jest, dok ovi drugi sto pricaju to i rade.U cemu je razlika.Po meni isto sra-nje,drugo pakovanje.
Jer rezultat je na kraju isti =propast ista dobrog sto se tice BIH fudbala.
P.S Raja se pali samo onda kad treba omalovaziti nekog naseg igraca ili trenera
Savez im nije ''interesantan'',pogotovo znajuci da i pendrek efendije rade uz njih.Pa mozda onda iz ''zdrastvenih i preventivnih''razloga to iskuliraju.
HARAC RAJO HARAC i ode sve u helac.
Edit:
Kao sto rekoh klocina Kovacevic je sve demantovao i ''posao'' se moze privesti kraju. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 jan 2011, 11:15

Predsjednik NS-a bi trebao biti gospodin Čeko jer je to najsposobniji čovjek u savezu, a i ima dobre veze sa Platinijem, Kaiser Franzom i ostalim visokim dužnosnicima europskog i svjetskog nogometa.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 18 jan 2011, 12:23

Chelsea_CBH je napisao/la:Predsjednik NS-a bi trebao biti gospodin Čeko jer je to najsposobniji čovjek u savezu, a i ima dobre veze sa Platinijem, Kaiser Franzom i ostalim visokim dužnosnicima europskog i svjetskog nogometa.

On jedino moze biti predsjednik Gradacackog sajma sljiva jer je dobro upoznat sa sljivama i ostalim vocem modre boje :lol: :lol:
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 jan 2011, 23:03

harishp je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Jest, dok ovi drugi sto pricaju to i rade.U cemu je razlika.Po meni isto sra-nje,drugo pakovanje.
Jer rezultat je na kraju isti =propast ista dobrog sto se tice BIH fudbala.
P.S Raja se pali samo onda kad treba omalovaziti nekog naseg igraca ili trenera
Savez im nije ''interesantan'',pogotovo znajuci da i pendrek efendije rade uz njih.Pa mozda onda iz ''zdrastvenih i preventivnih''razloga to iskuliraju.
HARAC RAJO HARAC i ode sve u helac.
Edit:
Kao sto rekoh klocina Kovacevic je sve demantovao i ''posao'' se moze privesti kraju. :roll:
Ne budi glup, eto molim te ne budi glup. Nema nikakve veze da li je Srbin, Bošnjak ili Hrvat. Je*em ti naš nacionalistički narod. On, sam kao predsjednik, ne može donijeti ni jednu odluku, za to imaju neki drugi organi. Ti bi stavio Bošnjaka za predsjednika i svaki put isto. Koji ti je ba? Ja sam Bošnjak (o kako glupo zvuči, svi smo mi ustvari Bosanci, ali se moram tebi prilagoditi), podržavam sve u BiH što nije tročlano. To je nacionalistički. Meni lično ne smeta što će (ako će) Srbin biti prvi predsjednik. BiH je multietnička država, kao trebala bi biti, a zamisli nijedan selektor nije bio Srbin. Nema smisla jednostavno. Sad moram i politiku ubaciti. Ako im je volja RS može bez problema i sada igrati utakmicu protiv koga hoće. To jeste Dejtonska, vještačka, tvorevina ali moramo shvatiti da je tako kako je. Zatimšto se tiče PLBiH, odakle vam da Borac će onda 100% osvojiti? Ne mora značiti. Borcu se može štimati, ali ko može nagovoriti Želju da oni gube utakmice i da puste Borcu titulu? NIKO! I da, koliko sam upratio navijaš za Slobodu. Zato i imaš ovakve komentare. Meni je stvarno žao što klub kao Sloboda nema kvaliteta da izbori nastup u Euro takmičenjima, ali moj Željo će sigurno to ostvariti i ne pada mi na pamet da ga gledam kako opet tavori u PLBiH bez bar 2 euro utakmice. Lijep pozdrav.
U mom svijetu važe moja pravila

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 jan 2011, 23:47

Dok nije bio RS u savezu jesul klubovi mogli igrati u Evropu ? Dok je bio onaj stari savez

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2011, 23:50

@Dino Rulatoru cekali smo cjelo vrijeme tebe da nas prosvjetlis. ;) 8-)
Ovo sto ti napisa i vrabac na svakoj Bosanskoj bukvi zna.Do nekle,a odnekle nista ni sa cim i to vecinom.U pravu si samo sto se tice veznika i tacki.Da ne govorim da nesto citiras a proful'o i ''cilj i metu''
P.S Tebi ako glupo zvuci biti Bosnjak,trazi azil :roll:
Jah, imas i ti pozdrav od Avde
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2011, 22:07

Kad se sastaje IO manjeg entiteta? Nema jos previse vremena do isteka roka, a nista se konkretno nije napravilo. Barem sto mi znamo, Bog zna sta oni mute iza zatvorenih vrata. Samo da se nekako dogovore, pa makar Ceko bio dozivotni predsjednik. Svakako taj predsjednik nece imat puno autoriteta.

EDIT: Sjednica Izvršnog odbora FS RS održaće se u petak,11.02.2011. godine sa početkom u 12,00 časova u prostorijama FS RS.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 11:00

Šta reći o ustanovi u kojoj je čistačica iznijela najbolju ideju za ovih 20 godina i dobila otkaz. A sama njena ideja se odnosila na to da su plate prevelike!
Jednostavno nestručnost,neracionalnost,homofobičnost,medjusobna antipatičnost,nekompetentnost,nedostatak harizmatičnosti pomješan sa viškom neopreznosti uz dodatak nestabilnosti je doveo do totalne konfuzije koja je bila uzrok nastanku nepovjerenja širih narodnih masa i samim time stvaranju netrpeljivosti prema članovima te ustanove.
Sami članovi te ustanove licemjerno izjavljuju kako su oguglali,kako su oni najbolji,pričaju o ligi kao da se u najmanju ruku radi o desetoj na svijetu a ne 90. nažalost!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 feb 2011, 15:02

Ima li sta novo sa ove sjednice?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Cwirek, Goalgetter, Google Adsense [Bot], husrefbeg, Iceplayer, jasmin10, No99, s4mke, StevieG8, torbica i 63 gosta.