Sjeti se Zvijezde protiv Zelje, nekako pred sami prekid lige, 9 igraca im bilo bolesno ako se dobro sjecam, ako ne i vise.LjoZee je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:35Mi smo na pocetku ove polusezone kao liga imali problem zbog gripe. U svakoj ekipi je bilo makar 1-2, a negdje i dosta vise kao kod nas pred Kup. Ne bi me cudilo da je neko to imao jer neki dan dvoje ljudi vadili te nalaze ovdje u Sarajevu i pokazalo im da su u februaru prebolovali koronu. Tad su imali simptome gdje su mislili da je gripa.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da, da. Kod nas Bojo sa temperaturom igrao tu utakmicu, a prije toga Alispahic, Jovanovic, Stilic, Pavic koji je bio bas lose, svi bili bolesni. Plus sto su nam tad bili bolesni neki u strucnom stabu mislim doktor i jedan pomocni trener. Bojo je i protiv Borca morao izaci ranije zbog bolova u kostima i to od gripe ili sta je vec.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Smijesan smo mi narod, sa smijesnim ali vise jadnim razmisljanjem. Cast izuzecima.
O kojoj eventalnoj 'zarazi' igraca vi pricate ovdje?
Zasto dovoditi u pitanje igranje i nastavak citave lige ako ce se svaki teren detaljno dezinfikovati, ako ce se sve ijedan uposleni u klubu TESTIRATI. Uzimamo u obzir da su svi uposlenici klubova ZDRAVI, i kako bi se neko eventualo zarazio tamo nekim virusom ako je sve dezinfikovano, ako su svi testirani, ako su svi zdravi..ODAKLE da se zarazi? Zbog cega, opet ponavljam, da dovodimo u pitanje nastavak lige?! Otvorite oci.
Smijesni neki virus vas pohara sve, od kojeg usput zvanicno 'nema zarazenih' u sve ijednom vecem gradu u FBiH vec duzi period.
O kojoj eventalnoj 'zarazi' igraca vi pricate ovdje?
Zasto dovoditi u pitanje igranje i nastavak citave lige ako ce se svaki teren detaljno dezinfikovati, ako ce se sve ijedan uposleni u klubu TESTIRATI. Uzimamo u obzir da su svi uposlenici klubova ZDRAVI, i kako bi se neko eventualo zarazio tamo nekim virusom ako je sve dezinfikovano, ako su svi testirani, ako su svi zdravi..ODAKLE da se zarazi? Zbog cega, opet ponavljam, da dovodimo u pitanje nastavak lige?! Otvorite oci.
Smijesni neki virus vas pohara sve, od kojeg usput zvanicno 'nema zarazenih' u sve ijednom vecem gradu u FBiH vec duzi period.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
"Dragi Saveze i dragi čelni ljudi klubova, molim vas da se dogovorite više, da znamo ima li lige ili nema, pogotovo mi koji smo odvojeni od porodice skoro dva mjeseca. Živimo u neizvjesnosti. Apelujem u svoje ime i u ime svojih saigrača da se liga nastavi. Mislim da tako razmišljaju i igrači iz ostlaih klubova. Ako može igrati cijeli Balkan, zašto ne bismo i mi?", pita se Bilobrk.
Ta prica “treba misliti na zdravlje igraca” iskreno za mene je suplja. Isti ti igraci, a i treneri zele da igraju. Drugo je da oni ne zele, a rukovodstvo klubova navalilo pa da kazes kako ih gledaju ko neke krpe.
Ta prica “treba misliti na zdravlje igraca” iskreno za mene je suplja. Isti ti igraci, a i treneri zele da igraju. Drugo je da oni ne zele, a rukovodstvo klubova navalilo pa da kazes kako ih gledaju ko neke krpe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema od prvenstva nista, nismo spremni da odgovorimo trenutnoj situaciji i tu je kraj.
Ko sto je onaj danas rekao, svi zele igrati, a kada ih pitas kako, niko ne zna, svi sute.
Ko sto je onaj danas rekao, svi zele igrati, a kada ih pitas kako, niko ne zna, svi sute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Nas prijedlog je slican zeljkanovom, isto bi se igrale 3 lige:
- Sarajevo i borac bi igrali playoff za prvaka na 3 dobivene utakmice.
- Sloboda mladost celik i zvijezda razigravanje za opstanak,
- Ostali svako protiv svakog po jednu utakmicu za preostala 2 mjesta koja vode u evropu
Kup bi se dodijelio proslogodinjem pobjedniku
Mislim da je ovaj kompromis najprihvatljiviji do sada
- Sarajevo i borac bi igrali playoff za prvaka na 3 dobivene utakmice.
- Sloboda mladost celik i zvijezda razigravanje za opstanak,
- Ostali svako protiv svakog po jednu utakmicu za preostala 2 mjesta koja vode u evropu
Kup bi se dodijelio proslogodinjem pobjedniku
Mislim da je ovaj kompromis najprihvatljiviji do sada
Ma problem je kod nas u drzavi, mi nikad nemamo rezervni plan, ono sve ide kako smo navikli a kad treba nesto da se improvizuje, da se nadje neko rjesenje, posteno rjesenje e onda nastaju problemi, naravno ovo se ne odnosi kad su u pitanju kradje i malverzacije, tu smo eksperti (slucaj respiratori).. Bh liga se mora nastaviti, nikakva rjesenja za stolom, samo na terenu da se dokaze i pokaze ko je zasluzio biti prvak, ko ide u evropska takmicenja i naravno ko nije zasluzio sljedece godine da bude u drustvu najboljih, to je najpravednije..
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Pa reservno rjesenje je da se liga nastavimrsic07 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:35Ma problem je kod nas u drzavi, mi nikad nemamo rezervni plan, ono sve ide kako smo navikli a kad treba nesto da se improvizuje, da se nadje neko rjesenje, posteno rjesenje e onda nastaju problemi, naravno ovo se ne odnosi kad su u pitanju kradje i malverzacije, tu smo eksperti (slucaj respiratori).. Bh liga se mora nastaviti, nikakva rjesenja za stolom, samo na terenu da se dokaze i pokaze ko je zasluzio biti prvak, ko ide u evropska takmicenja i naravno ko nije zasluzio sljedece godine da bude u drustvu najboljih, to je najpravednije..
Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...
I za to ima rješenje, završiti kup u tom slučaju pa neka izvisi za Evropu, nema prepreka nikakvih završiti kup i nije vezan sa ligom, ali naravno vidimo da i Covicevi puleni podržavaju ne igranje....
I za to ima rješenje, završiti kup u tom slučaju pa neka izvisi za Evropu, nema prepreka nikakvih završiti kup i nije vezan sa ligom, ali naravno vidimo da i Covicevi puleni podržavaju ne igranje....
Mes Que Un Club
I ovo raspuštanje prve lige manjeg entiteta je jasan znak sa njihove strane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A ovi iz saveza koliko troše na edukacije biću u najmanju ruku razočaran ako Pilav ne bude Nobelovac.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Celik, Mladost, Sloboda, Zvijezda, Sarajevo, Borac svi su da se liga sada zavrsi.amertiger je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:43Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne stavljaj ime moga kluba ovdje(Sarajevo)prisonbreak je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:53Celik, Mladost, Sloboda, Zvijezda, Sarajevo, Borac svi su da se liga sada zavrsi.amertiger je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:43Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...
Nigdje ja nisam vidio da mi hocemo prekid lige.....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadam se da ce Ceferin ugasiti fudbal u nasoj drzavi,ako kriminalac kao VIco ima pravo glasa,gasi sve !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I 3-4 zeljovca su bila bolesna, predsjednik im dobio od igraca garant, Stilin klasterBeduin je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:39Sjeti se Zvijezde protiv Zelje, nekako pred sami prekid lige, 9 igraca im bilo bolesno ako se dobro sjecam, ako ne i vise.LjoZee je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:35Mi smo na pocetku ove polusezone kao liga imali problem zbog gripe. U svakoj ekipi je bilo makar 1-2, a negdje i dosta vise kao kod nas pred Kup. Ne bi me cudilo da je neko to imao jer neki dan dvoje ljudi vadili te nalaze ovdje u Sarajevu i pokazalo im da su u februaru prebolovali koronu. Tad su imali simptome gdje su mislili da je gripa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam sta vise nije jasno. Ili nastavit ligu il je prekinut uz proglasenje prvaka prvog na tabeli. Neka niko ne ispadne, to nek skontaju kako ce. Po meni je vise glupo prema prvom da ga ne proglase, jer da se nE ponavljam svak sa svakim igro, 3 boda vise... Druga stvar da smo jos jedno kolo odigrali e tad bi vec bio problem. Trece je da se nastavi liga imamo bolji raspored. Tako da il nek se nastavi il da se prekine i proglasi Sarajevo za sampiona. Pametnom dosta...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zenicki bekani tvrdoglavi i ne kontaju da su donji u svakom slucaju.
Ljudi pisu i rezonoju kao sto bi svako normalno celjade a oni love u mutnom.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako god, mi ispasti necemo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sloboda je jasno rekla da bi trebalo nastaviti, i da ce se naravno povinovati svakoj odluci saveza. Nigdje uprava Slobode nije rekla da hoce prekid. Niti je u Zvijezdi ko to rekao, ljudi jasno rekli mi smo da se igra. Sarajevo takodjer.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:01Ne stavljaj ime moga kluba ovdje(Sarajevo)prisonbreak je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:53Celik, Mladost, Sloboda, Zvijezda, Sarajevo, Borac svi su da se liga sada zavrsi.amertiger je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:43Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...
Nigdje ja nisam vidio da mi hocemo prekid lige.....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ostacete sa Zunom i ostalim antitalentima.Pusti bola suplje price jarane.prisonbreak je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:38Kako god, mi ispasti necemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.