Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisonbreak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisonbreak » 08 maj 2020, 20:53

amertiger je napisao/la:
08 maj 2020, 20:43
Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...

I za to ima rješenje, završiti kup u tom slučaju pa neka izvisi za Evropu, nema prepreka nikakvih završiti kup i nije vezan sa ligom, ali naravno vidimo da i Covicevi puleni podržavaju ne igranje....
Celik, Mladost, Sloboda, Zvijezda, Sarajevo, Borac svi su da se liga sada zavrsi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2020, 21:01

prisonbreak je napisao/la:
08 maj 2020, 20:53
amertiger je napisao/la:
Sve se svodi na politički utjecaj na krizni stab RSa... Tužno je što je 11 klubova bukvalno taoc političkih igri Borca... I ako se ne nastavi jedini krivac će biti Borac, odnosno struktura koja vodi isti...

I za to ima rješenje, završiti kup u tom slučaju pa neka izvisi za Evropu, nema prepreka nikakvih završiti kup i nije vezan sa ligom, ali naravno vidimo da i Covicevi puleni podržavaju ne igranje....
Celik, Mladost, Sloboda, Zvijezda, Sarajevo, Borac svi su da se liga sada zavrsi.
Ne stavljaj ime moga kluba ovdje(Sarajevo)
Nigdje ja nisam vidio da mi hocemo prekid lige.....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 21:05

Nadam se da ce Ceferin ugasiti fudbal u nasoj drzavi,ako kriminalac kao VIco ima pravo glasa,gasi sve !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 maj 2020, 21:05

Beduin je napisao/la:
08 maj 2020, 19:39
LjoZee je napisao/la:
08 maj 2020, 19:35
mrsic07 je napisao/la:
08 maj 2020, 19:30
Ja ne znam zasto se ne bi nastavilo takmicenje, uvijek je bilo i bice gripe.. Ovo sve sa ovom farsom je zadalo tezak udarac citavom sportu, i naravno osnova da se kao sve normalizuje bice vakcinisanje.. bice spricanja...
Mi smo na pocetku ove polusezone kao liga imali problem zbog gripe. U svakoj ekipi je bilo makar 1-2, a negdje i dosta vise kao kod nas pred Kup. Ne bi me cudilo da je neko to imao jer neki dan dvoje ljudi vadili te nalaze ovdje u Sarajevu i pokazalo im da su u februaru prebolovali koronu. Tad su imali simptome gdje su mislili da je gripa.
Sjeti se Zvijezde protiv Zelje, nekako pred sami prekid lige, 9 igraca im bilo bolesno ako se dobro sjecam, ako ne i vise.
I 3-4 zeljovca su bila bolesna, predsjednik im dobio od igraca garant, Stilin klaster :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 maj 2020, 21:20

Ne znam sta vise nije jasno. Ili nastavit ligu il je prekinut uz proglasenje prvaka prvog na tabeli. Neka niko ne ispadne, to nek skontaju kako ce. Po meni je vise glupo prema prvom da ga ne proglase, jer da se nE ponavljam svak sa svakim igro, 3 boda vise... Druga stvar da smo jos jedno kolo odigrali e tad bi vec bio problem. Trece je da se nastavi liga imamo bolji raspored. Tako da il nek se nastavi il da se prekine i proglasi Sarajevo za sampiona. Pametnom dosta...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 08 maj 2020, 21:26

redbull93 je napisao/la:
08 maj 2020, 20:29
Nema od prvenstva nista, nismo spremni da odgovorimo trenutnoj situaciji i tu je kraj.

Ko sto je onaj danas rekao, svi zele igrati, a kada ih pitas kako, niko ne zna, svi sute.
Zenicki bekani tvrdoglavi i ne kontaju da su donji u svakom slucaju.
Ljudi pisu i rezonoju kao sto bi svako normalno celjade a oni love u mutnom.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 maj 2020, 21:38

PappiPapp je napisao/la:
08 maj 2020, 21:26
redbull93 je napisao/la:
Nema od prvenstva nista, nismo spremni da odgovorimo trenutnoj situaciji i tu je kraj.

Ko sto je onaj danas rekao, svi zele igrati, a kada ih pitas kako, niko ne zna, svi sute.
Kako god, mi ispasti necemo :thumbup:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 maj 2020, 21:39

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 maj 2020, 21:01
08 maj 2020, 20:53
amertiger je napisao/la:

Ne stavljaj ime moga kluba ovdje(Sarajevo)
Nigdje ja nisam vidio da mi hocemo prekid lige.....
Sloboda je jasno rekla da bi trebalo nastaviti, i da ce se naravno povinovati svakoj odluci saveza. Nigdje uprava Slobode nije rekla da hoce prekid. Niti je u Zvijezdi ko to rekao, ljudi jasno rekli mi smo da se igra. Sarajevo takodjer.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 08 maj 2020, 21:42

08 maj 2020, 21:38
PappiPapp je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:

Kako god, mi ispasti necemo :thumbup:
Ostacete sa Zunom i ostalim antitalentima.Pusti bola suplje price jarane.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 maj 2020, 21:46

Klubovima samo 700 000 km namjenjeno od ovih skoro 9 mil km pomoci koje je savez dobio .
I savez jos uvjek nije odlucio da li ce finansirati zavrsetak sezone. A jedna od stavki pomoci je i to. Sve je otprilike onda jasno. Svaki klub ce dobiti nesto sirotinje (60-70 000)reci ce eto pomogli smo,prekinuti ce sezonu i raskrcmiti 7.5 ili 8 miliona km,kolilo ostane. E tacno ba nama treba ovo, da nas jasu do iznemoglosti.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 maj 2020, 21:48

I Celik je rekao jasta :D svi su rekli, mojne supljaka molim vas, isto djeca

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2020, 21:53

Sviuodbranu je napisao/la:
08 maj 2020, 21:46
Klubovima samo 700 000 km namjenjeno od ovih skoro 9 mil km pomoci koje je savez dobio .
I savez jos uvjek nije odlucio da li ce finansirati zavrsetak sezone. A jedna od stavki pomoci je i to. Sve je otprilike onda jasno. Svaki klub ce dobiti nesto sirotinje (60-70 000)reci ce eto pomogli smo,prekinuti ce sezonu i raskrcmiti 7.5 ili 8 miliona km,kolilo ostane. E tacno ba nama treba ovo, da nas jasu do iznemoglosti.
Rekoh vec, sebi ce uzeti lagano preostalih 8 miliona i rastaliti se :lol:

Nek nas Begić, Džemidžić, Sofrenić, Beus, Vico, Kulina i ostla bagra jašu i narednih 10 godina :pray:
Bolje nismo ni zaslužili, jel :kafa:

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 08 maj 2020, 21:58

PappiPapp je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:

Bekane idi obrisi nos i idi igraj klisa nije ovo za tebe druze.
Bekane nama svaka solucija odgovara ali ujedno i ne odgovara bekane.
Prvo Čelik nema licencu i sigurno je nece dobiti na prvostepenoj komisiji sto ulazi u opticaj da je moguce da je dobije u drugo stepenoj.
Liga se nece nastaviti 1000% ja ti garantujem i niko ne ispada iz lige ali je moguce da Čelik ispadne ako gore navedeno ne dobije do 10.06.ove godine .
Pa eto bekane i za tvoju informaciju mi ne lovimo u mutnom nego mutno lovi nas.

I posten sam navijac ako nismo zasluzili da igramo neka i ispadnemo ali isto tako ako se nastavi ko garantuje da Čelik nebi izborio opstanak do kraja sezone.
A znam da te to najvise gusi Bekane al gledat ces jos Čelik u premijer ligi dugo ja ti garantujem.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 maj 2020, 22:08

Papi bracala farmaceutska armija, najjaci smo.
medonja jedan, volis Čelik vise nego velez. Primjeti se to koliko nas cesto spominjes 😘
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2020, 22:13

Čelik ce ostati u ligi :kafa:

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 08 maj 2020, 22:13

Liga se nazalost 99% ne nastavlja kako stvari stoje.A sto se tice mog Celika po svim prilikama jos cete vi nas gledati u PL nama kada zagusti mi Mileta pozovemo i on nas spasi 😂😂

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 maj 2020, 22:23

let3 je napisao/la:
08 maj 2020, 21:53
Sviuodbranu je napisao/la:
08 maj 2020, 21:46
Rekoh vec, sebi ce uzeti lagano preostalih 8 miliona i rastaliti se :lol:

Nek nas Begić, Džemidžić, Sofrenić, Beus, Vico, Kulina i ostla bagra jašu i narednih 10 godina :pray:
Bolje nismo ni zaslužili, jel :kafa:
Let3 budimo ljudi i priznajmo Zeljo suti, tolerisu mu vecinu dugova prema igracima, ulaze se u Grbavicu, vratili repku, Elhamdulilah, Sarajevo ima svoju racunicu, nama vijetnamske sirotinje moze biti, malo evropa, jedan transfer u 3 godine da napravimo ko bubreg u loju ne zanima nas ba, Sloboda suti, od 8 finala kupa povaljena u 4,pokradena, duzna bogu i narodu samo da na nama ne uce strogocu suti se, da se ne ponovi 2009 ili 2013.
Celik ne zna kud udara, Zrinjskog i Borca ova drzava ne zanima, Siroki u svom svijetu i td i td. Ne mogu se dogovoriti za udrugu premijerligasa, na zadnjem sastanku pokrkali se cija ce bit glavna, sitni interesi se gledaju umjesto da imamo tu udrugu pa kazemo savezu hajmo lovu na sunce, to su nase pare.
Nemojte samo supljaka mi hocemo oni nece, skoro niko nece, jer da je drugacije bilo bi. Svako gleda svoj mali interes umjesto da imamo vise ciljeve.
Pa savez svakako postoji zbog repke i tog novca sta ih briga za ligu, sta su konkretno za ligu uradili. Smanjili je .ha ha ha.
Svi smo krivi svi.....I neka nam je ovako.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 maj 2020, 22:27

Sve je ocigledno zapelo oko ovog novca.
Mjau !

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 08 maj 2020, 22:30

delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 21:05
Nadam se da ce Ceferin ugasiti fudbal u nasoj drzavi,ako kriminalac kao VIco ima pravo glasa,gasi sve !
Na kojeg tacno iVICu mislis? :kafa:
:rol: :rol: :tralala:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 maj 2020, 22:31

TheIvicnjak je napisao/la:
08 maj 2020, 22:30
delinjo je napisao/la:
08 maj 2020, 21:05
Na kojeg tacno iVICu mislis? :kafa:
:rol: :rol: :tralala:
U Americi jos nije iftar ? :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.