Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad sam procitao naslov psovka je vec bila na usnama, al' kad vidjeH sliku limenke Heinekena, kliznula je psovka sa usana.Osim13 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/smece-n ... /200510050
Mater vam ****
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 10 maj 2020, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bošnjaci obožavaju radikalni islamizam. O tome dovoljno gori skupina radikalnih islamista u Maoči
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sta drugo ocekivati od neadretalca ?alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:32Kad sam procitao naslov psovka je vec bila na usniama.Osim13 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/smece-n ... /200510050
Mater vam ****
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
Pripremaju se baste po Sarajevu, samo veliki razmaci izmedju stolova, nece moci puno ljudi sjesti.
Stavim ti ga na oci.Rigoletto je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:36Bošnjaci obožavaju radikalni islamizam. O tome dovoljno gori skupina radikalnih islamista u Maoči
ImKarino vidim da preskaces online nastavu pravopisa Bosanskog jezika.
Sjedi 1 stoko nepismena.
Sjedi 1 stoko nepismena.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobili smo eto i tebeHeller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:13Marlboro, Heineken, Yogobela, Argeta...Osim13 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/smece-n ... /200510050
Mater vam ****
I **** me zaboli šta su po nacionalnosti. Bolje četnik sposoban nego Sadik Ahmetović. Makar neće djecu karat.
Tek sad vidimo posljedice. Karadžić i ekipa su poklali ljude, a mi smo dobili Sadika Ahmetovića, Fikreta Hodžića, Muniru Subašić i ostali šljam.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovog helera bi vezo sajlom i zakacio za golfa dvojku pa na gas dok ne prokuha.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Sta je uvlaciguzu ?
Pozdrav, nadam se da nije problem ako ovdje objavim ovo. Potrazujem ulaznice sa olimpijade Sarajevo 84. Takodjer i druge stvari vezane za ZOI 84, ali bez svakodnevnih suvenira.
Smisao za humor ti je na nivou helerovog iq-a.Znaci ispod normalnog prosjeka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Velika skupina.Koliko ih ono beše,12 ili 14?Rigoletto je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:36Bošnjaci obožavaju radikalni islamizam. O tome dovoljno gori skupina radikalnih islamista u Maoči
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.