Sta je uvlaciguzu ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
Pozdrav, nadam se da nije problem ako ovdje objavim ovo. Potrazujem ulaznice sa olimpijade Sarajevo 84. Takodjer i druge stvari vezane za ZOI 84, ali bez svakodnevnih suvenira.
Smisao za humor ti je na nivou helerovog iq-a.Znaci ispod normalnog prosjeka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Velika skupina.Koliko ih ono beše,12 ili 14?Rigoletto je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:36Bošnjaci obožavaju radikalni islamizam. O tome dovoljno gori skupina radikalnih islamista u Maoči
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ti vjeruješ da postoji skupina ljudi koji su iole razumni a da podržavaju sve navedene. Mene kao Bošnjaka boli qrc za nabrojanima, a ti u glavi imaš predstavu kao da neko gaji simpatije prema tim likovima. Ne podržava više niko SDA iz ubjeđenja buraz, to je historija.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
pokusavam mu objasnit da ne generalizira.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:53Velika skupina.Koliko ih ono beše,12 ili 14?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prozivati nekog zbog predrasuda na osnovu porjekla je slično prozivanju na osnovu boje kože. Čak ni opšti stepen kulture nije garancija ni za što, Nikola Koljević je bio iz ugledne porodice, omiljeni profesor i vrstan "šekspirolog" koji je mogao iz glave na tečnom engleskom recitovati Šekspira u orginalu pa je opet u ratu bio pri vrhu onih koji rado osmisliše i provedoše najveće zločine. Šta meni znači što je on bio emancipovani gospodin, je li mi treba biti simpatičan?
I jos je slicno prozivanju nekog zbog nacionalnosti. I tu imas paradoks u Tz, ako je Srbin ne treba generalizovati, pruzimo ruku, ali ako je Bosnjak Podrinjac odmah mu mater yebi.Drape je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:59Prozivati nekog zbog predrasuda na osnovu porjekla je slično prozivanju na osnovu boje kože. Čak ni opšti stepen kulture nije garancija ni za što, Nikola Koljević je bio iz ugledne porodice, omiljeni profesor i vrstan "šekspirolog" koji je mogao iz glave na tečnom engleskom recitovati Šekspira u orginalu pa je opet u ratu bio pri vrhu onih koji rado osmisliše i provedoše najveće zločine. Šta meni znači što je on bio emancipovani gospodin, je li mi treba biti simpatičan?
Da se razumijemo Podrinjci isto ovako mrze Tuzlake. I njih napadam zbog toga.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ako je Tuzlak bilo koje nacije moj je, ako je Podrinjac nije. 

Zamisli predizbornu koaliciju SDP/HSPRigoletto je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:58pokusavam mu objasnit da ne generalizira.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hoces da kazes ako je iz seljublja ?
Ne pricam o tim ljudima. Oni koju su ostali, a narocito oni koji su bili u Armiji su heroji, građani BiH prije svega.
Riječ je o tome da ćeš pružiti ruku Nemanji iz Zvornika, a Almiru iz Zvornika nećeš. Moj stav je da treba upoznati obojicu, naravno, pa onda procijeniti.
- legenda reala
- Kontakt:
kažu 28.05
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne bi vala ni jednom iz Zvornika.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:19Ne pricam o tim ljudima. Oni koju su ostali, a narocito oni koji su bili u Armiji su heroji, građani BiH prije svega.
Riječ je o tome da ćeš pružiti ruku Nemanji iz Zvornika, a Almiru iz Zvornika nećeš. Moj stav je da treba upoznati obojicu, naravno, pa onda procijeniti.
Nullius in verba
E to je vec posteno.Heller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:21Ne bi vala ni jednom iz Zvornika.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:19Ne pricam o tim ljudima. Oni koju su ostali, a narocito oni koji su bili u Armiji su heroji, građani BiH prije svega.
Riječ je o tome da ćeš pružiti ruku Nemanji iz Zvornika, a Almiru iz Zvornika nećeš. Moj stav je da treba upoznati obojicu, naravno, pa onda procijeniti.Generalno ti Srbi (i Bošnjaci) oko Drine su stoka u odnosu na one u Doboju il Modriči.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.