Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bodi123 » 14 maj 2020, 15:50

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
14 maj 2020, 15:12
Jel ko konzumirao borove iglice? Imal šta od toga. Kiselim dvije tegle trenutno.
Komšija od 75 godina ima evo 10 tegli na prozoru, i redovno kiseli. Pušač od 15. godine, kašljao nenormalno, i otkako je počeo iglice uzimat veliki napredak, smanjio kašalj drastično.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 maj 2020, 15:51

Epidaurus je napisao/la:
14 maj 2020, 15:48

Sta sad imas protiv Ravnogoraca? Neki dan su ti bili skroz okej i nisi imao problem s takvim udruzenjima i njihovim okupljanjima.
Sta nije oke sa pitanjem ? Koliko kostate ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 14 maj 2020, 15:53

VolimTz je napisao/la:
14 maj 2020, 15:39
Ja stvarno sumnjam u vasu inteligenciju.
Ključaj temu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 maj 2020, 15:54

Ja 16.5 eura po satu kostam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 maj 2020, 15:56

VolimTz je napisao/la:
14 maj 2020, 15:51
Epidaurus je napisao/la:

Sta sad imas protiv Ravnogoraca? Neki dan su ti bili skroz okej i nisi imao problem s takvim udruzenjima i njihovim okupljanjima.
Sta nije oke sa pitanjem ? Koliko kostate ?
Pa ne znam zasto smatras clanstvo u Ravnogorcima izdajom Bosne kad su ti neki dan bili sasvim okej. I oni i njihovi skupovi. Ti bi dakle prosipao neko velikobosnjastvo gdje ti je uvredljivo sve sto na bilo koji nacin vrijedja Bosnu, a nemas nista protiv fasistickih orgijanja, nazivanja preostala 2 naroda u BiH raznim imenima i slicno.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 14 maj 2020, 16:02

Ala nasjeda na voleje.

A sam sebe ukopava svakim novim postom.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 maj 2020, 16:02

VolimTz je napisao/la:
14 maj 2020, 14:27
Sramotno. Kakav odnos prema vlastitoj zemlji, ccc. Ideja potekla iz balijske glave ko sto gledam.

Ako nije montaza yebem li ga. Kome treba ovo fakat.
Evo montaže u komentarima :mrgreen:

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2020, 16:03

VolimTz je napisao/la:
Heller je napisao/la:
14 maj 2020, 15:43

Juče si zagovarao demokratiju i slobodu govora. Ljudi su samo ilustrovali našu svakodnevnicu. Ništa više, ništa manje.
Privatni posjed je u pitanju, nista ilegalno. Ali svakako gnjusno i uvredljivo.

Ja da sam napravio kip bravara sa kitom na celu prozivale bi me balije od Tuzle do Istocnog Mostara.

Lagano prema nestanku ..
A šta bi Tito Dildo 🦄 predstavljao? Ovo predstavlja svakodnevnicu i tužno je.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 14 maj 2020, 16:07

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2020, 16:08

Derdiyok je napisao/la:
14 maj 2020, 16:02
VolimTz je napisao/la:
14 maj 2020, 14:27
Sramotno. Kakav odnos prema vlastitoj zemlji, ccc. Ideja potekla iz balijske glave ko sto gledam.

Ako nije montaza yebem li ga. Kome treba ovo fakat.
Evo montaže u komentarima :mrgreen:

slika
Bosnu su više od svih **** SDA, tako da pretpostavljam da je ovo montirala pametna botovska glavica.

slika
Nullius in verba

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2020, 16:11

Plenković o Bleiburgu i režimu: Nakon sloma NDH bili smo lišeni slobode i demokratije

Znači NDH je bila oaza slobode i demokratije.
Nullius in verba

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 14 maj 2020, 16:11

VolimTz malo pretjerujes.
Vecina ljudi koji ovdje pisu vole BiH,ali joj yebu vlast i sistem. (Valjda).Barem sto se Bosnjaka tice.

Slika jeste degutantna, i nepotrebna, koliko god ilustrovala realnost jer yebu nas tri musketira gadno.
Medjutim, ekonomski recimo Srbija je u vecoj banani, ima i vise sirotinje pa nikom ne pada napamet nesto slicno uraditi..Mentalitet valjda sto li...Sami sebi uvjek najveci dusmani.
U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Pogledam komentare na objavu o Selimu Beslagicu danas i vidis koliko je Bosnjo zadrt.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 14 maj 2020, 16:29

Sviuodbranu je napisao/la:
14 maj 2020, 16:11

U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Veci je egzodus jer hrvati mogu bez vize ici u njemacku.
Cuj bosnjo poseban,pa za razliku od nas hrvati su i pobjedili u ratu
Dok su nasi borci 4 godine krv pisali da bi ih politika na kraju izdala i potpisala deyton,onda 25 godisnja pljacka koja se desava u BIH,ratni profiteri zive ko begovi dok borci nemaju sta jesti ili zive u jadnim uslovima
Djeca šehida moraju ici u njemacku ne mogu naci posao ,po nezaposlenosti smo u svjetskom vrhu,imamo puno vecu stopu nezaposlenosti od hrvatske i srbije,postali smo i svjetsko poznati zbog slucaja srebrene maline samo sto ljudi ne znaju da su takvi slucaji svakodnevnica u BIH,itd itd itd

Pa eto ti se i dalje cudi zasto nema patriota vise,tj.zasto su najvece patriote iz dijaspore
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 maj 2020, 16:34

Heller je napisao/la:
Plenković o Bleiburgu i režimu: Nakon sloma NDH bili smo lišeni slobode i demokratije

Znači NDH je bila oaza slobode i demokratije.
jojj kad Hrvati počnu kukat na Tita i SFRJ :urnebes: da imalo obraza imaju, Dan mladosti bi im i dan danas bio nacionalni praznik, a svako i najmanje selo bi imalo Titovu ulicu ili trg, umjesto što ima Tuđman.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 14 maj 2020, 16:37

Salih1984 je napisao/la:
14 maj 2020, 16:29

Dok su nasi borci 4 godine krv pisali da bi ih politika na kraju izdala i potpisala deyton,onda 25 godisnja pljacka koja se desava u BIH,ratni profiteri zive ko begovi dok borci nemaju sta jesti ili zive u jadnim uslovima
Djeca šehida moraju ici u njemacku ne mogu naci posao ,po nezaposlenosti smo u svjetskom vrhu,imamo puno vecu stopu nezaposlenosti od hrvatske i srbije,postali smo i svjetsko poznati zbog slucaja srebrene maline samo sto ljudi ne znaju da su takvi slucaji svakodnevnica u BIH,itd itd itd

Pa eto ti se i dalje cudi zasto nema patriota vise,tj.zasto su najvece patriote iz dijaspore
Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Uostalom nisam to ni govorio, nego mentalitet. Isto im je sranje u drzavi, ali nes ga cut da blati zemlju ko Bosnjo.
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 14 maj 2020, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 14 maj 2020, 16:38

14 maj 2020, 16:37
Salih1984 je napisao/la:

Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.
Ima svega kod njih,isto katastrofalne drzave
Ali bolje od nas su sigurno
Pa mi smo u rangu Gabona,tanzanije,somalije
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 maj 2020, 16:40

Salih1984 je napisao/la:

Ima djece šehida koji hebu ovu državu.
Ja ih znam mnoge koji su izvarali državu i koji dobijaju dobru svotu novca u Njemačkoj iz BiH.
A znam ih isti mnoge koji svog rahmetli oca prodaju tako što se na njegovo ime guraju u politiku.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 maj 2020, 16:40

14 maj 2020, 16:37

Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Uostalom nisam to ni govorio, nego mentalitet. Isto im je sranje u drzavi, ali nes ga cut da blati zemlju ko Bosnjo.
Dabogda i kod nas bilo tako :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 maj 2020, 16:42

Mozda jednog dana shvatite da ova "ilustracija" uopste nece pogoditi one za koje je namijenjena. Oni se uopste nece postiditi ovoga, jer oni vrlo dobro znaju sta su uradili i sta rade od drzave. Obraz i cast su izgubili davno. Ovo je uvredljivo samo za onih 1% Bosnjaka koji znaju da razgranice vlast, tj. LJUDE od drzavnih simbola. Ako nam je los gazda u kuci, zasto rusimo kucu ? Istjeraj gazdu. Ili gazde u nasem slucaju. Mi rusimo kucu iz temelja. Da bi promijenio drzavu moras prvo da je volis. Uzalud. Idemo do nestanka. Ko ga yebe.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2020, 16:43

Šta je ovo Karleuša izrafalala Cecinu i Arkanovu kćeku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
slika
I nije moglo bez Ogija na kraju :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.