Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Rusi onda. Nismo bolje ni zasluzili. Kakav narod takav sistem.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bio bi to veliki upgrade kad bi jednog dana bili u rangu hrvatske i srbijeDerdiyok je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:40Dabogda i kod nas bilo takoSviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:37
Ja,kod njih med i mlijeko, sve uredjeno u pm nema korupcije nema nicega.Uostalom nisam to ni govorio, nego mentalitet. Isto im je sranje u drzavi, ali nes ga cut da blati zemlju ko Bosnjo.![]()
Naravno i oni su korumpirane i katastrofalne zemlje po mnogim stvarima,ali mi smo bukvalno evropsko dno dna
Evo npr rang lista zemalja koje su najmanje korumpirane:1.Danska,63mjesto Hrvatska, 91 mjesto Srbija,96 Gambija,101 mjesto BIH

@asd
Ima svakakvih ljudi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Super slika. Jako dovitljivo i tacno. Treba da vam bude krivo sto ova trojica pisaju, a s njima i njihove stranke i jos par pored, a ne da lajete na ovu tacnost.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Imala je ova Karleuša pametnih, kraćih tekstova koje su ljudi prije 5-6-10 godina lijepili na Ateiste BiH i Ateisti Srbije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja ne znam na koju foru nas nisu sve porobili devedesetih. Ovako retardiran narod. Bas su nesposobni. Mene bi bilo stid da sam BH srbin ili hrvat. Od ovakvih debila izgubiti.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11VolimTz malo pretjerujes.
Vecina ljudi koji ovdje pisu vole BiH,ali joj yebu vlast i sistem. (Valjda).Barem sto se Bosnjaka tice.
Slika jeste degutantna, i nepotrebna, koliko god ilustrovala realnost jer yebu nas tri musketira gadno.
Medjutim, ekonomski recimo Srbija je u vecoj banani, ima i vise sirotinje pa nikom ne pada napamet nesto slicno uraditi..Mentalitet valjda sto li...Sami sebi uvjek najveci dusmani.
U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Pogledam komentare na objavu o Selimu Beslagicu danas i vidis koliko je Bosnjo zadrt.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jel ima neko da se razumije u IP adrese i sigurnost oko toga, nešto me zanima. 

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Sto je yeba Karleusa 

I tako premijer izađe i kaže da je NDH bastion slobode i demokratije. I onda se ljute kad im kažeš da su fašiste u dnk.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Jasta su nego. Prave se nekakvi finjaci a stoka teska. Kako napadose Milanovica sto je napustio obiljezavanje akcije Bljesak cini mi se jer su uzvikivali za dom spremni

-
- Kontakt:
Da se rat vodi samo oruzjem to bi dobro bilo. Rat, totalni kakav je bio agresija na BiH od strane Hrvatske i Srbije potpomognute domacim separatistima sa obje strane, vodi se svim sretstvima. Politickim, spijunskim, svim mogucim...Mi smo ko dijete koje pola sata dobije degenek, onda se zaleti pukne napadaca motkom u glavu, i tada se umjesaju stariji i prekinu kavgu. Mi smo rat izgubili, svidjalo se to kome ili ne. Opstali smo, ali generalno rat je izgubljen. Vise od pola drzave je okupirano.VolimTz je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:54Ja ne znam na koju foru nas nisu sve porobili devedesetih. Ovako retardiran narod. Bas su nesposobni. Mene bi bilo stid da sam BH srbin ili hrvat. Od ovakvih debila izgubiti.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 maj 2020, 16:11VolimTz malo pretjerujes.
Vecina ljudi koji ovdje pisu vole BiH,ali joj yebu vlast i sistem. (Valjda).Barem sto se Bosnjaka tice.
Slika jeste degutantna, i nepotrebna, koliko god ilustrovala realnost jer yebu nas tri musketira gadno.
Medjutim, ekonomski recimo Srbija je u vecoj banani, ima i vise sirotinje pa nikom ne pada napamet nesto slicno uraditi..Mentalitet valjda sto li...Sami sebi uvjek najveci dusmani.
U Hr veci egzodus nego iz BiH,odlaze iz istih razloga ko i mi, ekonomski kolaps, izbacuju ljude na ulicu narod jedva kraj sa krajem ali bato sahovnica visoko a kora hljeba u ruci. Bosnjo je poseban ipak.
Pogledam komentare na objavu o Selimu Beslagicu danas i vidis koliko je Bosnjo zadrt.
Kada su izasli Muslimani na megdan mocnoj imperiji, dobise pismo. Kaze mi znamo da vi ste sirotinja, da vas to tjera iz vase sahare pa evo vam zlato svakome, odjeca, deset deva i vratite se odakle ste dosli.
Odgovorio im "Allahova Sablja " i kaze nije to razlog nego smo mi narod koji pije krv, a culi smo da je u Rimljana najsladja.
Omjer 200 000 na 40-45 000 muslimana. Znas ti i koja je bitka.
Mi smo Bosnjaci potkupljivi, mehki, samilosni, nezainteresovsni, osvetoljubivi pogotov prema svojima. Zato smo i izgubili.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Znam za Crnog Đorđa i Balaševića. Prvi drugog pravi dosta podnošljivijim
Jel ga ovo Solinaš navlači na bojeve nekih tamo kozojeba?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.