Ima se i tudji identitet
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Re: Chat
NSA , CIATheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 04:01Ima se i tudji identitet![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Mirisem da imas ljudi po San Jose ,CaliforniaTheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 04:12Pomirili smo se.
Sad sam uzoran gradjanin i zahvalan svojoj novoj domovini![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Poznajem par familija.
Inace baksuzan grad. Kad god odem nayebem. Zadnji put nocio u pritvoru zbog pisanja
To je samo odjek, referendum,dum dum dum dum!Drape je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:50JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?![]()
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
LEADERS IN BOSNIA ARE SAID TO STEAL UP TO $1 BILLION
https://www.nytimes.com/1999/08/17/worl ... 6OS0TzYhe0
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bih da vrijedjam ove iz Kaknja, ali zamisli ostavis Neretvu i odes da zivis pored termoelektraneHeller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:36Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?![]()
To je nasa vlast bila potpisala, tu razmjenu teritorija, sve za fildzan muslimaniju
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Znači, plač.MMM je napisao/la: ↑17 maj 2020, 06:42To je samo odjek, referendum,dum dum dum dum!Drape je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:50JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
JNA potpisala sporazum da izađu vojnici uz uslov da ne diraju oružje i municiju,
kreteni natrpali municiju u isti kamion gdje su bili i vojnici,
zapucali prvi (ima svjedočenje partizanskog veterana Miše Božića),
i onda kukaju što su dobili po fenjeru od teritorijalaca.
Tuzlaci su bili pametni jer nisu dopustili da se izvuče oružje kojim bi se poslije tuklo po Tuzli, a ne kao duduci u Bihaću koji su pustili JNA da izvuče sve (osim jednog transportera kojeg je tadašnji oficir JNA Emir zadržao) iz grada i onda sve to oružje kod Ripča okrene smjer da tuče po Bihaću, samo pod oznakama Mladićeve vojske.
- Marsal
- Kontakt:
Krenem čitat i kontam haj nije dobro ali nije ni loše, 1 milijarda je manje nego što sam očekivao za ovih 25 godina, a onda pogledam bolje i vidim da je članak iz 1999.Saurman je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:37Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zamisli tih godina krađe kad svi pokušavaju obezbjediti sebi nesto poslije rata ovo sad je mila maca.Marsal je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:13Krenem čitat i kontam haj nije dobro ali nije ni loše, 1 milijarda je manje nego što sam očekivao za ovih 25 godina, a onda pogledam bolje i vidim da je članak iz 1999.Saurman je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:37Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra ova plavusica na TVSA, nece ona jos dugo tamo. Dati ce televizijski Manchester City (N1) ponudu koja se ne odbija.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fikret: Ljudi se zavaravaju da su ljudi ti koji nekome nesto dadnu i uzmu, nisu u pravu, jedan je koji ti dadne i uzme koliko ti je propisano, i ja dok tako razmisljam nicega me nije strah.
Also Fikret minutu kasnije: Muhamed je rekao da koliko god volio Meku, on u njoj ne moze da zivi jer su ga LJUDI protjerali iz nje.
Also Fikret minutu kasnije: Muhamed je rekao da koliko god volio Meku, on u njoj ne moze da zivi jer su ga LJUDI protjerali iz nje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji levat, govori ne zna Kakira, a citavo vrijeme pokusava da ga govorom, onim naglasavanjem, pokretima ruke i vilice pa i bradom iskopira.
Pripremio se lik za intervju kao da film snima.
Pripremio se lik za intervju kao da film snima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tako ti razmišlja dosta tih "velikih" muslimana, uvijek se traže izlike za lopovluk. Koliko ih ima da obavljaju svaki namaz, idu na džumu a varaju i kradu ljude na svakom koraku.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:27Fikret: Ljudi se zavaravaju da su ljudi ti koji nekome nesto dadnu i uzmu, nisu u pravu, jedan je koji ti dadne i uzme koliko ti je propisano, i ja dok tako razmisljam nicega me nije strah.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
ovaj lik je buduci politicar, neka visoka u poziciji u SDA. Pazi ti vi te "kazem svasta a ne kazem nista" price, plus ce ga nagraditi SDA za ovo sto je uzeo najveci udar na sebe
Ivana Marić
Sarajevski antifašisti su danas odbranili Sarajevo od mise za ustaše, a onda su se samozadovoljni kućama vraćali prolazeći ulicu Envera Čolakovića, NDH atašea za kulturu, ulica Sulejman Pačariza Hodže, pukovnika i zapovjednik SS muslimanske policije, ulicu Huseina Đoze, bojnika 13. SS divizije, ulicu Muhamedu ef. Pandže, koji je jedini hodža koji je sudjelovao u povorci okupatorskih sila kroz Sarajevo, ulicu Osmana efendije Rastodera, pripadnika i aktiviste muslimanske policije kojeg su poslijeratne komunističke vlasti proglasile ratnim zločincem i još neke druge ulice, a neki od pobjedonosnih antifašista će svoje dijete u ponedjeljak poslati u školu Mustafa Busuladžić, štovaoca Pavelića i NDH.
SDA i HDZBiH su im sigurno zahvalni što su odradili posao za njih. Važno je odrediti prioritete antifašističke borbe #samokažem https://dnevni.ba/2020/05/13/zasto-u-an ... m-ulicama/
Sarajevski antifašisti su danas odbranili Sarajevo od mise za ustaše, a onda su se samozadovoljni kućama vraćali prolazeći ulicu Envera Čolakovića, NDH atašea za kulturu, ulica Sulejman Pačariza Hodže, pukovnika i zapovjednik SS muslimanske policije, ulicu Huseina Đoze, bojnika 13. SS divizije, ulicu Muhamedu ef. Pandže, koji je jedini hodža koji je sudjelovao u povorci okupatorskih sila kroz Sarajevo, ulicu Osmana efendije Rastodera, pripadnika i aktiviste muslimanske policije kojeg su poslijeratne komunističke vlasti proglasile ratnim zločincem i još neke druge ulice, a neki od pobjedonosnih antifašista će svoje dijete u ponedjeljak poslati u školu Mustafa Busuladžić, štovaoca Pavelića i NDH.
SDA i HDZBiH su im sigurno zahvalni što su odradili posao za njih. Važno je odrediti prioritete antifašističke borbe #samokažem https://dnevni.ba/2020/05/13/zasto-u-an ... m-ulicama/
® GONGASHI POWERHOUSE ®