Ima se i tudji identitet

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NSA , CIATheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 04:01Ima se i tudji identitet![]()
Mirisem da imas ljudi po San Jose ,CaliforniaTheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 04:12Pomirili smo se.
Sad sam uzoran gradjanin i zahvalan svojoj novoj domovini![]()
Poznajem par familija.
To je samo odjek, referendum,dum dum dum dum!Drape je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:50JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?
Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?![]()
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...
Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
LEADERS IN BOSNIA ARE SAID TO STEAL UP TO $1 BILLION
https://www.nytimes.com/1999/08/17/worl ... 6OS0TzYhe0
Ne bih da vrijedjam ove iz Kaknja, ali zamisli ostavis Neretvu i odes da zivis pored termoelektraneHeller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:36Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?![]()
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...
Znači, plač.MMM je napisao/la: ↑17 maj 2020, 06:42To je samo odjek, referendum,dum dum dum dum!Drape je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:50JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
Krenem čitat i kontam haj nije dobro ali nije ni loše, 1 milijarda je manje nego što sam očekivao za ovih 25 godina, a onda pogledam bolje i vidim da je članak iz 1999.Saurman je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:37Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
Zamisli tih godina krađe kad svi pokušavaju obezbjediti sebi nesto poslije rata ovo sad je mila maca.Marsal je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:13Krenem čitat i kontam haj nije dobro ali nije ni loše, 1 milijarda je manje nego što sam očekivao za ovih 25 godina, a onda pogledam bolje i vidim da je članak iz 1999.Saurman je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:37Koliko su dosad uzeli to dragi Bog zna, mi smo najkorupiranija zemlja na planeti.Ustvari korupciju možemo izvoziti na kilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 maj 2020, 03:28Malo li je milijardica
Tako ti razmišlja dosta tih "velikih" muslimana, uvijek se traže izlike za lopovluk. Koliko ih ima da obavljaju svaki namaz, idu na džumu a varaju i kradu ljude na svakom koraku.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:27Fikret: Ljudi se zavaravaju da su ljudi ti koji nekome nesto dadnu i uzmu, nisu u pravu, jedan je koji ti dadne i uzme koliko ti je propisano, i ja dok tako razmisljam nicega me nije strah.
Also Fikret minutu kasnije: Muhamed je rekao da koliko god volio Meku, on u njoj ne moze da zivi jer su ga LJUDI protjerali iz nje.