Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Nije ti se nikad desilo da budeš pozvan na neku svečansot, i igrom slučaja predsjednik tvoje stranke kojeg nikad nisi upoznao privatno, se pojavi na istoj svečanosti i dijelite binu par minuta?
Generacije lopova se smjenju već 25 godina u pljački države a narod neuk i naivan samo klima glavom i govori samo nek' ne puca, dok drugi čekaju u redovima pred stranim ambasadama a drugi u redovima pred javnim kuhinjama.I onda nesretna sredina koja radi za 500 KM 300h mjesečno koji žive u nekoj zoni sumraka.
Sistem vrijednosti je kod nas urušen do temelja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bla,bla,,truc,truc!Artetitis je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:03Znači, plač.MMM je napisao/la: ↑17 maj 2020, 06:42To je samo odjek, referendum,dum dum dum dum!Drape je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:50JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
JNA potpisala sporazum da izađu vojnici uz uslov da ne diraju oružje i municiju,
kreteni natrpali municiju u isti kamion gdje su bili i vojnici,
zapucali prvi (ima svjedočenje partizanskog veterana Miše Božića),
i onda kukaju što su dobili po fenjeru od teritorijalaca.
Tuzlaci su bili pametni jer nisu dopustili da se izvuče oružje kojim bi se poslije tuklo po Tuzli, a ne kao duduci u Bihaću koji su pustili JNA da izvuče sve (osim jednog transportera kojeg je tadašnji oficir JNA Emir zadržao) iz grada i onda sve to oružje kod Ripča okrene smjer da tuče po Bihaću, samo pod oznakama Mladićeve vojske.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Stone Island
- Kontakt:
Pa nije bas ko Zivinice al hajHeller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:36Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovinabulbasor je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:04Trebali su u KS, i Olovo i Gorazde i Visoko. Pa usudit cu se reci i Konjic. Sve sredine gravitiraju Sarajevu. Jos dok se zavrse tunel Hranjen i tunel kroz Ivan bice odlicno povezani.
Ima li ko iz Konjica na forumu, kako se deklarisu kao Bosanci ili Hercegovci?![]()
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...

Svaka osoba iz Kaknja s kojom sam studiro je seljačina s dna kace i prevarant seoski, SDA svjetonazorahroni je napisao/la: ↑17 maj 2020, 12:57Pa nije bas ko Zivinice al hajHeller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:36Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2020, 09:18
Kao ono "i" izmedju Bosna i Hercegovina![]()
Konjic je uvijek bio sjeverna Hercegovina. A Ivan neka prirodna granica izmedju Bosne i Hercegovine.
Cak je Ivan bio zamisljen kao granica izmedju Bosne i Herceg Bosne. Plan je bio da muslimani iz Konjica odu u Kakanj, a hrvati iz Kaknja nasele Konjic, te da Konjic postane cisto hrvatski grad...![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Čuj preseliti se u Kakanj, pa ne bi me puškom natjerali.
[/quote]
Pa nije bas ko Zivinice al haj
[/quote]
Svaka osoba iz Kaknja s kojom sam studiro je seljačina s dna kace i prevarant seoski, SDA svjetonazora
[/quote]
Ziva istina, 5% izuzetaka samo
[/quote]
Pa nije bas ko Zivinice al haj

[/quote]
Svaka osoba iz Kaknja s kojom sam studiro je seljačina s dna kace i prevarant seoski, SDA svjetonazora
[/quote]
Ziva istina, 5% izuzetaka samo
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Naš sport in nuttshell dvije reprezentativke u karateu se ne mogu odbraniti.
Nullius in verba
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Halalili su mi i Fikret i kardinal. Mogu mirno u mezar.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stavili petokrake, pjevaju Kozaru noHaju jugo zastave, pravi balijski skup u Seher Sarajevu.
Zanemaricemo cinjenicu da su i oni protiv kojih protestvuju (ustase tj fasisti)i oni cije zastave nose rusili to isto Sarajevo i BiH.
Svaka ti cast Bosnjo...
Zanemaricemo cinjenicu da su i oni protiv kojih protestvuju (ustase tj fasisti)i oni cije zastave nose rusili to isto Sarajevo i BiH.
Svaka ti cast Bosnjo...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zamisli pustis pijanog lika u stan prije svegaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑17 maj 2020, 13:04Sa kakvim ja stručnjacima dijelim zrak hljeb ti ****![]()
![]()

Pa ova je glupa ko qrac.
Druga stvar, zamisli pijani lik prebije tebe i tvoju sestru u tvom stanu

Aj ne seri. Zna se da je ta zastava i država prestala postojati i da ti četalji nisu ništa imali s tom zastavom. Mogli su i Arapskom mahati komotnoSviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2020, 13:55Stavili petokrake, pjevaju Kozaru noHaju jugo zastave, pravi balijski skup u Seher Sarajevu.
Svaka ti cast Bosnjo...
Treća stvar zamisli vas dvije reprezentativke u karateu a prebije vas pijan likGeerroo je napisao/la: ↑17 maj 2020, 13:59Zamisli pustis pijanog lika u stan prije svegaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑17 maj 2020, 13:04Sa kakvim ja stručnjacima dijelim zrak hljeb ti ****![]()
![]()
![]()
Pa ova je glupa ko qrac.
Druga stvar, zamisli pijani lik prebije tebe i tvoju sestru u tvom stanu![]()
Nullius in verba