FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2020, 22:18

kerimatomic1921 je napisao/la:
16 maj 2020, 22:16
Joj ljoze sta ti moram ispricati :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Pp odmah :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2020, 22:29

Brkooo je napisao/la:
16 maj 2020, 22:07
KANA je napisao/la:
16 maj 2020, 21:42
Brkooo je napisao/la:
16 maj 2020, 21:17

Ma toooo Keraaa torbica ti se pozlatilaaa :mrgreen: :salut:
Trebao ga je bar u nogu roknuti sve mu **** usta ,nego kakva je ovo pozitiva na forumu :facepalm: jel me malo nema :stop:
Kad se sjetim one njegove suplje price o tome da mu ne trebaju pomocnici, on ce sve sam, one njegove kartoteke, nemacke discipline i medicine, dva izraza koja je u svakoj recenici ubacivao ("u sustini" i "permanentno"), spavanja na stadionu, ono kao on radi od 0-24h, ne izlazi iz kancelarije :damn:

Gori od njega su samo one neznalice koji su doveli takvu ublehu i oni navijaci koji su ga dizali u nebesa i poredili cak i sa Amarom, gluho i daleko bilo. Ne ponovilo se vise nikad.

p.s. Sto @Kana ne odgovaras na poruke, ko nas bre zavadi? :mrgreen:
Evo sad ću ti :D meni je sve bilo jasno kad su ga navijači sa kobilje i Nahoreva dizali u nebesa i htjeli da preuzme Sarajevo (kud njima nije došao **** sve svoje ) Nego braco htio sam jučer jedan duži post napisati pa obrišem ,ukratko evo i da sumiramo sezonu igrali smo najljepši fudbal,Grbavica je bila najposjećeniji stadion(na to smo navikli tako je već godinama ) ,oderali smo kone kao nikad do sada ,pokrili tribinu :ljepota:( samo kad vratim onaj momenat kad sam ušao na istu )to nam niko ukrasti ne može i ovu ljubav koju mi imamo prema klubu :tokralju:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 maj 2020, 23:47

Kad skontam malo bolje od kad je big boss miske dosao na grbavicu, nema covjeka da je dobro zavrsio s Zeljom.

Sta su nam uradili od kluba i navijaca da ovako pljuji po svakome, a ipak opravdano.

Samo sto nije nista kriv slavko, milos, sasa i muko, vec samo kompleksas miske s svojim botovima.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 17 maj 2020, 03:28

Bezideja je napisao/la:
16 maj 2020, 23:47
Kad skontam malo bolje od kad je big boss miske dosao na grbavicu, nema covjeka da je dobro zavrsio s Zeljom.

Sta su nam uradili od kluba i navijaca da ovako pljuji po svakome, a ipak opravdano.

Samo sto nije nista kriv slavko, milos, sasa i muko, vec samo kompleksas miske s svojim botovima.
https://www.prevoditelj-teksta.com/s-ili-sa/

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 17 maj 2020, 08:51

braco je napisao/la:
16 maj 2020, 18:10
Volim te Željo.
braco je napisao/la:
07 mar 2017, 16:58

"Hit proljeća" kako su novinari titulirali ekipu Željezničara 97/98, s lijeva stoje: Bračulj (trener), Gredić, Gušo, Burek, Muharemović, Hurić, Hadžiabdić (coach), Zubanović, čuče: Mulaosmanović, Vazda, Biščević, Fatić, Kunić, S. Žerić

slika

Foto plave mašine na startu Play-offa '98, 27.05.1998. na Koševu, sa argentinskom atmosferom na južnoj tribini -iza.

slika

Kako je to i pisalo ispod slike:"namjestio dva i postigao treći gol!". Hadis Zubanović, dečko koji je "Bosnu" poslao kući

slika

Mladi Željin napadač presudio Zrinjskom 'ZUBANOVIĆEVE SUZE RADOSNICE'" Večernje novine 31.svibanj 1998.

slika

Novinski naslovi posljednjeg dana maja '98 govorili su samo jedno: prvi BH klub izborio je nastup u europskim takmičenjima - HISTORIJA!

slika

U historijsku tekmu za prvog, UEFA-zvaničnog, prvaka BiH, protiv "sarajeva" 05.lipnja 1998. godine, na Koševo su od 1. minute istrčali, s lijeva, stoje: Biščević, Zubanović, Hurić, Burek, Gredić, Gušo; čuče: Mulaosmanović, Fatić, Kunić, Žerić, Vazda

slika

Fin momak, čaršijsko dijete, dijete Grbavice, čelično srce, zlatne noge

slika

Najubojitiji napadački dvojac u BiH Vazda i Zuban in the action!

slika

Kakav je to bio fight, Fatić i Plačko u duelu. Zna se ko ga je dobio!

slika

Mjesto Gradski stadio Koševo; Vrijeme 89.min; Režija: Hadžija; Hvala Papku s gola!
Potez1. Vazda kao libero; Potez 2. Pehlivanović "čisti" ko bek; Potez 3. Šopović ko Vialli malo povuče pa pas naprijed; Potez 4. VIDI SLIKU Hadise GRAZIE!

slika

A sad adiiiiooooo, a sad adiiioooooo i ko zne gdje i ko zna kad....

slika

26 GODINA POSLIJE... ISTO MJESTO...ISTI HADŽIJA...UVIJEK DRAGE MUŠTERIJE

slika

Naslovna strana sportske rubrike dragih nam "Večernjih novina" 06.06.1998.

slika

"Klub sa Grbavice se iz ratnog pepela munjevito vinuo do šampionskih visina."- "Večernje novine", Sport EXTRA. O8. lipanj 1998.

slika

Greda, Zuban, Hura i Šopan trče zasluženi počasni krug, atletskom stazom gradskog stadiona Koševo u kasne sate 5. lipnja 1998. godine (By Večernje novine)

slika

Edin Šopović, čovjek zlatnog pasa, nakon odigranih par najznačajnijih minuta karijere - zasluženo...

slika

Iako su najavljivali revanš u idućem susretu za titulu 25.studenog 1998. na Grbavici, u susretu finala Super-Kupa "sarajevo" je pregaženo sa 4:0

slika

25.11.'98 Dan Republike BiH, kao što vidite na slici, bek Želje - Biščević proslavio je radno!

slika

25.11.'98 Dan Republike BiH, kao što vidite na slici,kapiten Želje Muharemović proslavio je svečano, uz 4:0!

slika

Gužva na sredini je dodjela pehara SuperŠAMPIONU!

slika

Južna tribina stadiona Grbavica, ultra-zadovoljni navijači, i natpis na semaforu 4:0!

slika
braco je napisao/la:
07 mar 2017, 17:42

Za Željom tugujem, Želji se radujem...

slika

...Željo je dio života mog'!

slika

ŽELJO TI SI ŠAMPION !!!

slika

"PLAVO - BIJELI STEREO" grafičko obilježžje nekadašnjeg ŽŽeljinog radijskog showa

slika

Ivica Osim o finalu Play-offa '98! Naslov "Dnevni avaz" 06.06.'98.

slika

Karta

slika

Tradicionalni malonogometni turnir u Skenderiji 1981. godine i zagrijavanje plave mašine: Bukal, Osim i Katalinski

slika

"Moderan fudbaler mora igrati pametno, imati pregled igre, pokrivati teren, biti fizički pripremljen i naposlijetku biti dobar tehničar." - Ivica Osim

slika

07.06.2000. godine pehar za ovojeni Kup je došao kući. Raduju se Burek, Murat i Čiča

slika

07.06.2000. Naslova strana "Oslobođenja" - POBJEDNIČKI TROFEJ ŽELJEZNIČARU !!!

slika

Finalna utakmica za pobjednika Kupa i majstorski prodor Muratovića za 11 metara.

slika

Željezničar - Sarajevo - Prvo je u 50. minuti izvodeći aut, s istočne tribine komadom betona, u glavu pogođen Buki. U tih proteklih 50 minuta Biščević je pružio i najbolju partiju u plavom dresu. Buki je pogođen ležeo na travi dok je kiša kamenica dolijetala s istočne tribine. Smušena hitna pomoć nikako da odveze povrijeđenog Željinog igrača. Buki je odvezen u besvjesnom stanju uz "pjesmu" divljaka.

slika

Uz jutarnju kafu. Hvala vam gospodine @Braco.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 maj 2020, 09:26

sretan rodjendan mom prijatelju Keri
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 17 maj 2020, 10:19

Ja se izvinjavam, jednostavno sam morao. Kome smeta neka se ovde zaustavi. Meni je ovo jako važno i nisam mogao dopustiti da ovakav prljavi, pogani jezik mržnje prođe neopaženo. OVO nismo MI, ovo je ON.

Navijače Želje dovoditi u ravan sa ideologijom fašista, to može samo ekstremno iskvaren um, namjerno neću reći insan. Vidio sam dosta, pročitao svašta ali je ovo vrhunac. Nemam riječi kojima mogu opisati kako mi se gadiš!

Jadu jadni.

slika

Poseban nivo hinjaluka i odgovornosti je na ovima što daju naredbe i onima koji primaju naredbe, šta se smije a šta se ne smije pisati. Koliko god se trudio da razumijem, ne mogu. Ne želim. Nema opravdanja.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 maj 2020, 11:11

Plavac87 je napisao/la:
17 maj 2020, 10:19
Ja se izvinjavam, jednostavno sam morao. Kome smeta neka se ovde zaustavi. Meni je ovo jako važno i nisam mogao dopustiti da ovakav prljavi, pogani jezik mržnje prođe neopaženo. OVO nismo MI, ovo je ON.

Navijače Želje dovoditi u ravan sa ideologijom fašista, to može samo ekstremno iskvaren um, namjerno neću reći insan. Vidio sam dosta, pročitao svašta ali je ovo vrhunac. Nemam riječi kojima mogu opisati kako mi se gadiš!

Jadu jadni.

slika

Poseban nivo hinjaluka i odgovornosti je na ovima što daju naredbe i onima koji primaju naredbe, šta se smije a šta se ne smije pisati. Koliko god se trudio da razumijem, ne mogu. Ne želim. Nema opravdanja.
sta ces brate kad to podrzava praskastog diktatora al zahvale amaru do kraja života sto je ovim debilima udario tarabu u klub zauvijek :bow: oni nisu zeljo niti ce biti nikada ostace zauvijek Ariel pudlice

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 13:07

delinjo je napisao/la:
17 maj 2020, 09:26
sretan rodjendan mom prijatelju Keri
:silent:

Keraaaaaaa, sretan rodjendan 🥳

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 13:10

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 maj 2020, 13:14

LjoZee je napisao/la:
17 maj 2020, 13:10
Respekt veliki za ovo :salut:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 maj 2020, 16:55

e, moj, Željo...

a, da smo samo uspjeli ubaciti, fudbalskog eksperta, ribu u savez, sad bi nam se begic i vico mogli sageti. poslije propadanja pokusaja ubacivanja ribe u savez, slijedi nam potop, nemamo vise takvih strucnjaka, ni na vidiku. jedan je riba.

i, da, ariel ce se sve manje raznositi sa paleta, gubitci su sve veci. valjda sva energija utrosena u Želju, pa firma sad ispasta. zato se prelazi na gradjevinu, pomocni, onako, bas na mjestu za kakvu zgradu, ala, tibra.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 17 maj 2020, 17:03

Krpic postigao gol za svoju ekipu. Samo tako nastavi Suljo. :opaopa:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 17 maj 2020, 17:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 maj 2020, 13:14
LjoZee je napisao/la:
17 maj 2020, 13:10
Respekt veliki za ovo :salut:
Nikakav problem,tako i treba biti,samo mi nije jasno koliki to moraju biti kompleksi,da se vaša stranica ne sjeti ni jedne naše igračke legende,a ima ih pozamašan broj koji su pridonijeli državi i društvu.
Zapitajte se malo na šta ste to spali!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 17:44

“Fudbalska sezona u Evropi može biti okončana do 14. augusta, odlučila je UEFA nakon molbe koja je stigla iz Serije A.”

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 17 maj 2020, 17:47

LjoZee je napisao/la:
17 maj 2020, 17:44
“Fudbalska sezona u Evropi može biti okončana do 14. augusta, odlučila je UEFA nakon molbe koja je stigla iz Serije A.”
E pa vidis to je ono sto sam tebi i Keri pricao...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 17:51

Ma ne nadam se, Kole. Ovo ce biti jos jedan dokaz zbog cega ce liga stvarno biti prekinuta.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 17 maj 2020, 19:00

Od 1. jula do 14. Augusta se sasvim normalno moze odigrati tako da...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 19:32

kolezeljovac je napisao/la:
17 maj 2020, 19:00
Od 1. jula do 14. Augusta se sasvim normalno moze odigrati tako da...
Da smo normalna drzava gdje nam veza, vezica svugdje pa u sportu nastavili bi i ranije i normalno odigrali bez ikakvih problema. Nisu problem uslovi, epidemioloska slika vec interesi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2020, 19:49

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.