Pp odmah

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo sad ću tiBrkooo je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:07Kad se sjetim one njegove suplje price o tome da mu ne trebaju pomocnici, on ce sve sam, one njegove kartoteke, nemacke discipline i medicine, dva izraza koja je u svakoj recenici ubacivao ("u sustini" i "permanentno"), spavanja na stadionu, ono kao on radi od 0-24h, ne izlazi iz kancelarije![]()
Gori od njega su samo one neznalice koji su doveli takvu ublehu i oni navijaci koji su ga dizali u nebesa i poredili cak i sa Amarom, gluho i daleko bilo. Ne ponovilo se vise nikad.
p.s. Sto @Kana ne odgovaras na poruke, ko nas bre zavadi?![]()
https://www.prevoditelj-teksta.com/s-ili-sa/Bezideja je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:47Kad skontam malo bolje od kad je big boss miske dosao na grbavicu, nema covjeka da je dobro zavrsio s Zeljom.
Sta su nam uradili od kluba i navijaca da ovako pljuji po svakome, a ipak opravdano.
Samo sto nije nista kriv slavko, milos, sasa i muko, vec samo kompleksas miske s svojim botovima.
sta ces brate kad to podrzava praskastog diktatora al zahvale amaru do kraja života sto je ovim debilima udario tarabu u klub zauvijekPlavac87 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 10:19Ja se izvinjavam, jednostavno sam morao. Kome smeta neka se ovde zaustavi. Meni je ovo jako važno i nisam mogao dopustiti da ovakav prljavi, pogani jezik mržnje prođe neopaženo. OVO nismo MI, ovo je ON.
Navijače Želje dovoditi u ravan sa ideologijom fašista, to može samo ekstremno iskvaren um, namjerno neću reći insan. Vidio sam dosta, pročitao svašta ali je ovo vrhunac. Nemam riječi kojima mogu opisati kako mi se gadiš!
Jadu jadni.
Poseban nivo hinjaluka i odgovornosti je na ovima što daju naredbe i onima koji primaju naredbe, šta se smije a šta se ne smije pisati. Koliko god se trudio da razumijem, ne mogu. Ne želim. Nema opravdanja.
Nikakav problem,tako i treba biti,samo mi nije jasno koliki to moraju biti kompleksi,da se vaša stranica ne sjeti ni jedne naše igračke legende,a ima ih pozamašan broj koji su pridonijeli državi i društvu.
E pa vidis to je ono sto sam tebi i Keri pricao...
Da smo normalna drzava gdje nam veza, vezica svugdje pa u sportu nastavili bi i ranije i normalno odigrali bez ikakvih problema. Nisu problem uslovi, epidemioloska slika vec interesi.kolezeljovac je napisao/la: ↑17 maj 2020, 19:00Od 1. jula do 14. Augusta se sasvim normalno moze odigrati tako da...
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, perodeformero i 81 gost.