Dok je Amara oni nikad neće imati investitore u to budi siguran. Moliti Boga da im bude što duže u klubu, oni će od naredne sezone biti u velikim finansijskim problemima .skoroalen je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:01Titulu. Gledam svoj klub i gledam sadašnjost, jer i mi smo bili na ivici ponora kad smo upecali Tana i izvukli se. Oni sutra mogu dobit još jačeg investitora nego mi, tako da... gledat sebe i trudit se da napredujemo, da rastemo kao klub i odvojimo se što više od ostalih u ligi.Napapijri je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:46Hipoteticki, sta bi izabrali? Ovu titulu ili proglasenje sezone nistavne, odluku da proslogodisnji ucesnici ponovo ide u Evropu i na taj nacin gubljenje Zeljeznicara kao konkurenta za narednih 5 godina zbog slabe finansijske situacije? Ne govorim o realnim opcijamama (drugoj), ponavljam i naglasavam hipoteticki.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa nije ni Amar vječan. Ako ne bude trofeja ove il naredne sezone, opet će Amar podić sidro i odnijet lovu, a neka bi se budala naći da ih vadi iz gov.ana.amypitar je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:57Dok je Amara oni nikad neće imati investitore u to budi siguran. Moliti Boga da im bude što duže u klubu, oni će od naredne sezone biti u velikim finansijskim problemima .skoroalen je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:01Titulu. Gledam svoj klub i gledam sadašnjost, jer i mi smo bili na ivici ponora kad smo upecali Tana i izvukli se. Oni sutra mogu dobit još jačeg investitora nego mi, tako da... gledat sebe i trudit se da napredujemo, da rastemo kao klub i odvojimo se što više od ostalih u ligi.Napapijri je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:46Hipoteticki, sta bi izabrali? Ovu titulu ili proglasenje sezone nistavne, odluku da proslogodisnji ucesnici ponovo ide u Evropu i na taj nacin gubljenje Zeljeznicara kao konkurenta za narednih 5 godina zbog slabe finansijske situacije? Ne govorim o realnim opcijamama (drugoj), ponavljam i naglasavam hipoteticki.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad smo kod pretkola LP, ako je istina ono sto neko napisa danas na fksinfu da nam zbog ovih prekida lige Welsa i Malte (TNS i Valleta zavrsili drugi a imaju bolji koeficijent od nas) treba samo da prvenstva u Albaniji i Armeniji zavrse po trenutnom stanju i nosioci smo u 1. pretkolu, pa to bih bilo vrh
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da.. nešto smo slično Stefa i ja pisali danasTHEC je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:04Kad smo kod pretkola LP, ako je istina ono sto neko napisa danas na fksinfu da nam zbog ovih prekida lige Welsa i Malte (TNS i Valleta zavrsili drugi a imaju bolji koeficijent od nas) treba samo da prvenstva u Albaniji i Armeniji zavrse po trenutnom stanju i nosioci smo u 1. pretkolu, pa to bih bilo vrh
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:

Steta sto ce kvale vjv proc bez navijaca, najvise s novcanog aspekta a onda i mi stream navijaci ostajemo bez jedini utakmica na koje dolazimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako bi gorilo da se proguramo do nosioca jjebo tefeniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:07![]()
Da nas hoce samo usrat u prvom kolu za zdrijeb. 3 kola u evropi su nam onda sigurna.
Steta sto ce kvale vjv proc bez navijaca, najvise s novcanog aspekta a onda i mi stream navijaci ostajemo bez jedini utakmica na koje dolazimo

iskreno nisam se zamarao ovim dosad, pogotovo zbog ove sage oko naseg prvenstva ali posto sam nekako sve sigurniji da kod nas nastavka nema bas vidjeh da se o ovome pise i strasno bi nam znacilo da budemo nosioci u prvom pretkolu, poprilicno realne sanse bismo imali onda da doguramo do play offa ELMortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:07Da.. nešto smo slično Stefa i ja pisali danasTHEC je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:04Kad smo kod pretkola LP, ako je istina ono sto neko napisa danas na fksinfu da nam zbog ovih prekida lige Welsa i Malte (TNS i Valleta zavrsili drugi a imaju bolji koeficijent od nas) treba samo da prvenstva u Albaniji i Armeniji zavrse po trenutnom stanju i nosioci smo u 1. pretkolu, pa to bih bilo vrh
Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Investitor bi uvijek mogao doci u Zelju to nije pitanje,ali sumnjam nesto da ce upumpavati previse novca,isplatit ce im dugove i bit ce redovne plate,ostalo sve isto..Mi smo imali srece sto nam je sad investitor spreman za ogromne napretke,dovoljno mi govori njegova ozbiljnost ta da dok je dosao da odmah vidio ima li opcije da se gradi stadion,to barem meni govori neke stvari,ne znam za vas.Naravno nije nista krenulo,ali dok se nesto pokusava dobro je i da ima u cilju da se nesto promjeni(na bolje)
To za nosioca je vrh,odlicna stvar i imamo izgledne sanse za prolazak u 2 pretkolo LP
To za nosioca je vrh,odlicna stvar i imamo izgledne sanse za prolazak u 2 pretkolo LP
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo nam je jako bitno.
Armenija - 6 timova u borbi za prvaka (jedino Alashkert ima bolji koeficijent)
Armenija - 6 timova u borbi za prvaka (jedino Alashkert ima bolji koeficijent)
- feniksptica
- Kontakt:
Igrat cu ih ja na kladionici, zagarantovano gube
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I ja cu,onda smo sigurno nosioci

Ako se prvenstva u Albaniji i Armeniji zavrse po trenutnom stanju, nosioci smo u 1. pretkolu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To brate

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:44
Pozdrav, evo napravio sam neku analizu i mislim da nam je dovoljno samo da Alaškert ne osvoji u Armeniji i nosioci smo.
Ako je ovo ok, kako se bira kad tri kluba imaju isti koeficijent?MortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 22:12SarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:44
Pozdrav, evo napravio sam neku analizu i mislim da nam je dovoljno samo da Alaškert ne osvoji u Armeniji i nosioci smo.
Jbte, zrinjski ima preko 6 koe. Sta ti ucini jedan neizlazal u Evropu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gleda se najbolji uspjeh u europi u posljednjoj godini, tako nešto?Zip je napisao/la: ↑19 maj 2020, 22:16Ako je ovo ok, kako se bira kad tri kluba imaju isti koeficijent?MortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 22:12SarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 21:44
Jbte, zrinjski ima preko 6 koe. Sta ti ucini jedan neizlazal u Evropu.
Al, blizu smo da budemo nosioci.
Ja mislim da sljedece godine aBd nam se brise onaj neizlazak u Evropu, i da nam se dodaje ove godine ??
Znaci, ako i sljedece godine budemo prvaci, vece su sanse da budemo nosioci....
Al et, odosmo daleko
Ja mislim da sljedece godine aBd nam se brise onaj neizlazak u Evropu, i da nam se dodaje ove godine ??
Znaci, ako i sljedece godine budemo prvaci, vece su sanse da budemo nosioci....
Al et, odosmo daleko

Jasta ce evo svi milijarderi i milioneri gledaju da kod njih i u ovoj zemlji skrse svoje pare,sve se bojim da ce nac jaceg investitora od nasskoroalen je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:01Titulu. Gledam svoj klub i gledam sadašnjost, jer i mi smo bili na ivici ponora kad smo upecali Tana i izvukli se. Oni sutra mogu dobit još jačeg investitora nego mi, tako da... gledat sebe i trudit se da napredujemo, da rastemo kao klub i odvojimo se što više od ostalih u ligi.Napapijri je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:46Hipoteticki, sta bi izabrali? Ovu titulu ili proglasenje sezone nistavne, odluku da proslogodisnji ucesnici ponovo ide u Evropu i na taj nacin gubljenje Zeljeznicara kao konkurenta za narednih 5 godina zbog slabe finansijske situacije? Ne govorim o realnim opcijamama (drugoj), ponavljam i naglasavam hipoteticki.
-
- Kontakt:
Treba dodijeliti titulu po stanju na tabeli. Najčistije stanje u Europi. Liga dvokružno završena. A kup prošlogodišnjem osvajaču. Ionako su nas pokrali ove godine puno im bilo opet 2 trofeja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Za dodjelu titule će baš biti gusto. Željezničari su protiv i gledaće na sve moguće načine da je ne dobijemo. Naši valjda imaju pameti da lobiraju da je dobijemo. Na kraju krajeva zaslužena je.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.