FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako nam ne priznaju zasluženu titulu, to će biti najveća bruka u historiji ove lige. A nije ih malo bilo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Sta je ovo lave
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako smo mi poslije Blekića dobili dovoljno sposobne ljude da nađu dva investitora, ne vidim što oni ne bi mogli. Ne znaš šta sutra može bit, da je tebi neko poslije Kukesija i onih igrača rekao da ćeš za pet godina reprezentativce dovodit i promijenit dva vlasnika, bi l' mu vjerovao?zagor1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 22:31Jasta ce evo svi milijarderi i milioneri gledaju da kod njih i u ovoj zemlji skrse svoje pare,sve se bojim da ce nac jaceg investitora od nasskoroalen je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:01Titulu. Gledam svoj klub i gledam sadašnjost, jer i mi smo bili na ivici ponora kad smo upecali Tana i izvukli se. Oni sutra mogu dobit još jačeg investitora nego mi, tako da... gledat sebe i trudit se da napredujemo, da rastemo kao klub i odvojimo se što više od ostalih u ligi.Napapijri je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:46Hipoteticki, sta bi izabrali? Ovu titulu ili proglasenje sezone nistavne, odluku da proslogodisnji ucesnici ponovo ide u Evropu i na taj nacin gubljenje Zeljeznicara kao konkurenta za narednih 5 godina zbog slabe finansijske situacije? Ne govorim o realnim opcijamama (drugoj), ponavljam i naglasavam hipoteticki.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
@hilmo će snagom džemata načini brojne dove da FKS bude šampion!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mislim da nije ovako, jer fale predstavnici Kipra i Srbije kao 18. i 19. lige.
To je izmjena u odnosu na proslu godinu.

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SarajevoForza
- Kontakt:
Brise nam se 1 bod, a tek one tamo godine nam se brise 0 bodova.
pa ok, Crvena Zvezda nosilac, Omonia nije, tako da nema utjecaja na nasSarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:50Mislim da nije ovako, jer fale predstavnici Kipra i Srbije kao 18. i 19. lige.
![]()
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
ja ne mogu da vjerujem da i dalje kukate da nećemo dobiti titulu ako se ovo prekine
VVVBK

VVVBK
- SarajevoForza
- Kontakt:
Tako sam i ja kontao i po tome onu tabelu napravio, ali izgleda da je ipak i Omonia bolja od nas pa nam sad treba od ovih slabijih liga da ostane sve kako je sad, a da npr u Izraelu ili Sloveniji neko drugi osvojiTHEC je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:54pa ok, Crvena Zvezda nosilac, Omonia nije, tako da nema utjecaja na nasSarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:50Mislim da nije ovako, jer fale predstavnici Kipra i Srbije kao 18. i 19. lige.
![]()
Opusteno @SarajevoForza, bitno je samo da Ararat uzme titulu u Armeniji. Ne moze preciznije od onedrive.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ma nemoguce da je bolja, pa nisu igrali u evropi od sezone 2016/2017, a tad imali 4.500 koeficijentSarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:56
Tako sam i ja kontao i po tome onu tabelu napravio, ali izgleda da je ipak i Omonia bolja od nas pa nam sad treba od ovih slabijih liga da ostane sve kako je sad, a da npr u Izraelu ili Sloveniji neko drugi osvoji
https://www.uefa.com/teamsandplayers/te ... index.html
edit: evo sad vidim da je na toj gore listi stavljena u drugo pretkolo sa 5.350 koeficijentom, a zakleo bih se da sam vidio neku drugu listu gdje Omonia ima manji koeficijent od nas, i btw nezz odakle im toliki koeficijent kad nisu igrali od sezone 16/17
Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne volim komentarisati kone ali evo da kazem nesto.Hvala Bogu da imamo investitora jer bi i mi davno propali. Evo ulazim na forum i imam sta viditi(nazalost iako su rivali). Finansijski su losi i bukvalno kakve komenatare vidim gluho bilo. I da,nevjerovatno je koliko se oni dive Amaru,covjece doveo je igraca na 6 mjeseci kakav genije
.Kako god,jedva cekam kvalifikacije LP,jer od lige nema nista u trenutku za to imam info

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jesu li se naši testirali i počeli trenirati, pisalo je da krečemo od ponedjeljka.Iz Butmira nema nikakvih slika.
-
- Kontakt:
Ima li koja liga da je prekinula takmicenje, a da nije proglasila prvaka?
NEMA NAZAD
zasad Holandija i Kipar, u obje su prva dva na tabeli imali isti broj bodova s tim sto se kao prvoplasirani vode Ajax i Omonia, za Maltu jos nisam siguran sta su tamo odlucili al znam da sam negdje citao da ce i oni prekinuti
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
https://sport.novi.ba/clanak/257775/zva ... a-nastavkuKraj sezone:
Belgija - proglašen prvak po trenutnom stanju na tabeli, u Evropu takođe idu klubovi po trenutnom stanju na tabeli
Holandija - bez prvaka, a klubovi prijavljeni u Evropu po trenutnom stanju na tabeli
Kipar - nije proglašen prvak, no u Evropu prijavljeni klubovi po trenutnoj tabeli
Luksemburg - nije proglašen prvak, a na osnovu trenutnog stanja na tabeli određeni putnici u Evropu
Gibraltar - nije proglašen prvak, a na osnovu stanja na tabeli prijavljeni putnici u Evropu
Škotska - proglašen prvak i putnici u Evropu na osnovu trenutne tabele sabrani prosječno osvojeni bodovi do kraja sezone
Francuska (proglašen prvak i putnici u Evropu po trenutnoj tabeli)
Malta (bez odluke o prvaku i predstavnicima u Evropi, u narednim danima bi trebala biti donesena)
Wales - proglašen prvak po trenutnom stanju na tabeli, poznati putnici u Evropu, promocije i ispadanje će biti naknadno utvrđeno
Treba ove veće i ozbiljnije lige pratiti i fino proglasiti prvaka, a ove žnj lige + naranđaste genocidaše fino ignorisati.

Trenutno korisnika/ca: benko21, Haksss, insimadop, keli, mosarajvosa83, N3R3D, NazorUso, rimljanin90 i 46 gostiju.