What a football club.
De ba
Na zalost nije....
evo ovo je klasican primjer kakvi su to smecari
i kako okrecu pricu "cuj za plate igracima"
e bijedo bijedna majke mi drazi su mi pitari od ovih smecara
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
brate upravu si 100% priznajem i ja sam kriv ali ne mogu mrzim nepravdu ,hinjaluk itd oni su samo cekali priliku da popljuju i evo zahvaljujuci Coroni i docekali su.Ovih dana sam Plavcu vise puta napisao **** dusmane ali je uporan i radi kontraefekat sa ovim .kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 11:34Imam ja jednu teoriju.
Shodno prelasku naseg dragog plavca u tabor prave raje, eksponencijalno se poceo povecavati broj prozivki prema drugim forumima, sto je direktno dovelo do povecanog broja bljuvotina i neistina na racun naseg kluba.
Taman kada smo pomislili da je mozda vrijeme da ujedinjenim snagama pocnemo veslati u istom pravcu, mi se ponovo vracamo na jedan od najruznijih perioda u historiji naseg kluba gdje su se otac i sin zavadjali radi Zelje. Drugi forum, citajuci povremeno isti, je bio gotovo na izdisaju iz razloga sto je 80% prave raje i istinskih navijaca prestalo tamo da pise, svojevoljno ili prinudno. Tamo ko god pokrene pricu o fudbalu, biva zatrpan strasnim ****,.momentalno.
Ako mozete raja, fokusirajte se na zelju, na napredak i na zajednistvo. Ova dobacivanna sa foruma na forum nicemu ne vode.
Tačno tako!braco je napisao/la: ↑20 maj 2020, 00:33Pa prošle godine smo ostali bez stotina hiljada KM zbog licence, ove godine korona nam oduzme gotovo sve izvore prihoda tako da logika sama nalaže da situacija nije bajna.
Imaš dugove koje moraš redovno servisirat, plate igrača, stručnog štaba i uposlenika, a i u narednim mjesecima nećeš imati prihode od karata, članarina iz OP, umanjeni prihodi od sponzora itd. Još na to dodaš velike finansijske izdatke koje savez zahtjeva u smislu organizacije utakmica za vrijeme korone, mada evidentno je da do nastavka lige neće doći. A i pare od UEFE liježu tek krajem godine, mada se obično te pare unaprijed troše.
Tako da bez ljutnje ali realno čista logika nalaže da je situacija zayebana, ne trebaš biti insajder da to skontaš.
al si zato jedva dočekao mene šutnuti s ovog foruma, nećeš razbojničeKANA je napisao/la: ↑20 maj 2020, 11:50brate upravu si 100% priznajem i ja sam kriv ali ne mogu mrzim nepravdu ,hinjaluk itd oni su samo cekali priliku da popljuju i evo zahvaljujuci Coroni i docekali su.Ovih dana sam Plavcu vise puta napisao **** dusmane ali je uporan i radi kontraefekat sa ovim .kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 11:34Imam ja jednu teoriju.
Shodno prelasku naseg dragog plavca u tabor prave raje, eksponencijalno se poceo povecavati broj prozivki prema drugim forumima, sto je direktno dovelo do povecanog broja bljuvotina i neistina na racun naseg kluba.
Taman kada smo pomislili da je mozda vrijeme da ujedinjenim snagama pocnemo veslati u istom pravcu, mi se ponovo vracamo na jedan od najruznijih perioda u historiji naseg kluba gdje su se otac i sin zavadjali radi Zelje. Drugi forum, citajuci povremeno isti, je bio gotovo na izdisaju iz razloga sto je 80% prave raje i istinskih navijaca prestalo tamo da pise, svojevoljno ili prinudno. Tamo ko god pokrene pricu o fudbalu, biva zatrpan strasnim ****,.momentalno.
Ako mozete raja, fokusirajte se na zelju, na napredak i na zajednistvo. Ova dobacivanna sa foruma na forum nicemu ne vode.
smijesno je sta rade se u pokusaju da nastete hvala Bogu pa je njihovo proslo i da vise nece prismrditi klubu vecina je za Amara i ovu upravu a ne likove koji su imali vise policije nego navijaca i to navijaca sto je bilo nije bilo za njih
Ljoze brate, fulio si ali opasno ne postoje dvije strane kako ti to ne kontas ? koja sam ja stranaLjoZee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:53Nasi navijaci su digli zbog ranije poznatih “sukoba” toliku frku za ovo kao da smo jedini u ovoj ligi koji dugujemo. Udjite sad u svaki klub i pitajte reci ce da mu se duguje nesto. Nije Borac raspustio ekipu sto im je placeno sve i imaju para. Samo drugi navijaci klubova u ovoj ligi i koji znaju stanje sute i prikrivaju da ta informacija ne bi izasla u javnost. Imate primjer za to Sarajeva za proslu godinu gdje 4 plate nisu primljene, a znalo se za to i pravilo se sve kul da je, milioni padaju sa neba ovo ono, a ono klinac ko i u svakom klubu. Znaci bez Korone, bez ikakvih svjetski kriza sa normalnim igranjem plate nisu dali. Kod nas jok jer bitno je vratiti “suk” za onu Upravu prije pa da se iskoristi. Mene boli klinac iskreno i za jedne i za druge. Ovi komotno sad mogu otici ne bi rekao: “E, jest mi zao.” Bitan je Zeljo, a ne Amar, Dzubur, Misimovic pa se obje strane zapitajte prije nego sto objavite nesto. Ovi portali sto prepisuju sa foruma informacije nece stetu napraviti nijednom od navedenih nego i samo iskljucivo Zelji.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Hrasno15, Kajkutenjoyer i 25 gostiju.