NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Jes frajer prica o kosarci prije 6p godina ko da ju je gledao i sve ocjenjuje kakav je ko.
A rodjen 99' vjv
A rodjen 99' vjv
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreca pa imaju iskustva ljudi kao i stari snimci,rezultati svi dostupni,izjave o tadasnjem periodu...
Isto ko da kazes moj profa fizike nesto palamudi o zakonima stvorenim prije 500 godina a on 65’ godiste xaxaxaxa
Isto ko da kazes moj profa fizike nesto palamudi o zakonima stvorenim prije 500 godina a on 65’ godiste xaxaxaxa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ti gledao stare snimke iz 60tih. Ajde, ajdeee ne valjaj gluposti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
a bukvalno može samo reći navijam za boston i osjećan dužnost da kažem da je russell bolji
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim famoznog PPG nema bas nikakvog argumenta za Wilta,dok za Russella ima pofino kad se malo bolje stvari sagledaju ostale oskudne statistike iz tog vremena(skokovi,asisti) kao i opcenito uspjesi
#Punoljetstvo
de nek neko nađe onaj video kad se di vejd i lbj sprdaju na račun temeprature kod Dirka 2011. u finalu pa poslije tog gube tri u nizu

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Epidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:40Lik igrao u prahistoriji i nikad nije bio bolji od Wilta unatoc svim titulama koje su produkt daleko daleko najjace ekipe u ligi tad. Top 10 zbog titula i svega svakako da ali on nema mjesta u raspravama za GOATa.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:04Tu je i Bill Russell.11 titula,5 MVPa a da su tada postojale DPOY i FMVP svi znamo da bi i njih uzeo 5+ puta.Mašina za uspjehe a i igrao je u jačoj eri nego KAJ.Uspjehe iz amaterske košarke ne računam

Donnie Darko je napisao/la: ↑21 maj 2020, 23:55imam milion tvrdih cistih argumenata zasto je steve nash najbolji pg svih vremena, neam vremena pisat imam obaveza nekih ali vjerujte mi

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se bolje razmisli Irving>Duncan.Covjek ima vise PPG,a uprkos tome što Duncan ima više prstenova ipak i Irving ima jedan znači nije ringless.
ss.ba logika
ss.ba logika
#Punoljetstvo
vise naginje ka Clint Capella i KAJ
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kad je u Game of Zones Pierce mogao biti GOAT onda moze i on ovakve stvari izjaviti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Clint Capela ima vise MVPa u ovom slucaju nego KAJ.Clint Capela lider najvece dinastije ikad.Clint Capela najveci defanzivac ikad.KAJ koji je svoje malobrojno prstenje uzimao kao sporedni igrač.KAJ koji je otimao loptu od saigrača,usporavao napade,bio lockeroom cancer.
Ima smisla
Ima smisla
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Zašto tebe pojedini zovu Grevis ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
isto i mi mislimo kad citamo tvoje komentare da je Bill > WiltBosniaBoston je napisao/la: ↑22 maj 2020, 10:00Clint Capela ima vise MVPa u ovom slucaju nego KAJ.Clint Capela lider najvece dinastije ikad.Clint Capela najveci defanzivac ikad.KAJ koji je svoje malobrojno prstenje uzimao kao sporedni igrač.KAJ koji je otimao loptu od saigrača,usporavao napade,bio lockeroom cancer.
Ima smisla
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Otisao kod drugih all starsa da moze bit bully, i opet chokao

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zivite u eri gdje se glorifikuju lideri ekipa,oni koji ne razmisljaju o statsima,oni koji uvijek daju 100% u odbrani,oni nesebični,oni koji se ne eksponiraju uglavnom znači svi atributi Billa a osporavaju nabijači statistika,lockeroom canceri,superstarovi koji nisu dokazali da mogu dovesti ekipu do vrhunca,kontroverzni znači svi atributi Wiltamiki_92 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 10:18isto i mi mislimo kad citamo tvoje komentare da je Bill > WiltBosniaBoston je napisao/la: ↑22 maj 2020, 10:00Clint Capela ima vise MVPa u ovom slucaju nego KAJ.Clint Capela lider najvece dinastije ikad.Clint Capela najveci defanzivac ikad.KAJ koji je svoje malobrojno prstenje uzimao kao sporedni igrač.KAJ koji je otimao loptu od saigrača,usporavao napade,bio lockeroom cancer.
Ima smisla
I na kraju dodjete do zakljucka da je Wilt>Bill zbog JEDNE statistike

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.