Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi ako ostanemo u ligi poslije ove licence, zahtjevam da jednoglasno nam dodijeliti poseban status koji ce nas dici iznad kompletne lige.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Al bukvalno.Svaka cast ako ostanete u ligi i sad

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema to veze odakle je ko

Debili iz saveza bi ispali 10X veci debili kad bi prekinuli prvenstvo, a s druge strane dozvolili Kup

- Orangina85
- Kontakt:
Ako Celik ispadne nasi trebaju koju utakmicu odigrat na BP da malo i u tom kraju pridobijemo navijaca
Nije vazi, nego mora važiti u tom slučaju... znači priznaju rezultate prvaku, u tom slucaju onda se priznaju rezultati i kod ispadanja.... nema uzimanja onoga sta ti odgovara a drugo odbacivati, nesto sto nasi političari rade kod Dejtonskog sporazuma, odnosno Ustava.... ili sve ili nista...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne, ti odvratno lažeš sedmicama pa se onda uvlačiš svima osim nama kako bi ''posvađao'' nekoga na forumu sa nama. Drugo je kada te ljudi ismijavaju radi tvoj odvratnog životinjskog vrijeđanja i laži a drugo je šta se ustvari misli. Nisi ti glup, dobro ti znaš zašto radiš to što radiš, znaš vrlo dobro koji je stav Željezničara a koji Sarajeva i ko može ispuniti uslove (trenutno propisane, ne garantujem šta bi moglo biti za 7 dana) za nastavak sezone propisane od kriznih štabova a ko ne može. Znaš vrlo dobro šta je jedan vrli predstavnik Željezničara rekao na sastanku koji je bio prije dva dana, je li tako?
Još jednom odgovorno tvrdim i možda ću svojima ispasti smiješan ali ti si pismeniji od 90% ljudi i nisi glup ali ne može ti to proći kod mene kao što može kod nekih ljudi. Na tebi se vidi da živiš za Željezničar ali to ne znači da moraš glumiti tešku lolu kada spominješ ratne zločince koji su uništavali tvoj grad (pretpostavljam da si iz Sarajeva) i ostale stvari radi tvoje nemoći i frustracije jer je predstavnik Željezničar iznio svoj stav savezu sa kojim se ne slažeš. Mogu ti argumentovano odgovoriti na 99% stvari gdje se lako dokaže da lažeš a za to ti je potreban google i par osnovnih informacija.
Kera je isto napisao kako 80% ljudi u savezu su navijači Sarajeva. Ja sam mu mogao argumentovano napisati lijepo osobe i svako ime pa da vidi da je taj procenat izuzetno nizak ali koja je poenta kada ćeš ti nastaviti sa nekim drugim lažima ili neko treći? Samo se neistine u krug vrte. Isto je vaš Ado napisao kako još savez dobio 9-10 miliona i da marke nisu dali klubovima a savez će dobiti duplo manje i još je to za 4 godine a prve pare će leći sljedeći mjesec. Onda imaš Aveniju koji krivi nekog sekretara u savezu (nek ga krivi, zaboli me za njega) a veću moć u odlučivanju ima isti taj Avenija od sekretara i more takvih neistina (nek mi halali Avenija ako se zajebavao), isto i od naših navijača imaš neistine koje kruže.
Isto par momaka iz Mostara je govorilo protiv Sarajeva i ja im skidam kapu na iskrenosti i svom mišljenju jer smo i prijatelji i jer nisu pristrasni i nikad im nisam htio odgovarati za to ali neke stvari nisu istinite ali neću da ljudima mijenjam mišljenje, neka su živi i zdravi a vrijeme će pokazati. Ovo naravno govorim ako sve ostane kako jeste jer svaki dolazi do nekih novih promjena. Zapamti da Sarajevo ne može biti krivo jer krizni štabovi odluče nešto ili jer više od pola lige kaže da ne mogu platiti i da ne mogu finansirati nastavak sezone.
Begić simpatiše Sarajevo ali on gleda samo svoju korist i nije mu Sarajevo toliko bitno u životu dok je Džemidžić veči navijač, daleko. Nebitno za ovu diskusiju ali eto da naučiš nešto novo.
Djela i samo djela poput FK Sarajevo a ne riječi i notorne laži da bi opravdao postupke svog kluba!
Mi želimo da se igra i SVE smo učinili da se i prvenstvo nastavi, koliko je već klub u mogućnosti. Svi ti naši ljudi ne mogu pomjeriti utakmicu za dan a od tebe i od sličnih ispadamo kao neki bogovi.
Prvi smo na tabeli, najbolja nam je forma, najbolji su nam igrači, najveće su nam plate, najviše dajemo državi, nikome marke nismo uskratili dok je bilo ovoga, jedan smo od samo dva kluba koja su čista. Naravno, opet ne mora značiti da ćemo osvojiti ali razumiješ poentu.
Da te odmah prekinem u startu, mrzim ovu strukturu u savezu i nabijem ih sve na **** a posebno Begića i Beusa i ovo je moj stav što se tiče njih.

Još jednom odgovorno tvrdim i možda ću svojima ispasti smiješan ali ti si pismeniji od 90% ljudi i nisi glup ali ne može ti to proći kod mene kao što može kod nekih ljudi. Na tebi se vidi da živiš za Željezničar ali to ne znači da moraš glumiti tešku lolu kada spominješ ratne zločince koji su uništavali tvoj grad (pretpostavljam da si iz Sarajeva) i ostale stvari radi tvoje nemoći i frustracije jer je predstavnik Željezničar iznio svoj stav savezu sa kojim se ne slažeš. Mogu ti argumentovano odgovoriti na 99% stvari gdje se lako dokaže da lažeš a za to ti je potreban google i par osnovnih informacija.
Kera je isto napisao kako 80% ljudi u savezu su navijači Sarajeva. Ja sam mu mogao argumentovano napisati lijepo osobe i svako ime pa da vidi da je taj procenat izuzetno nizak ali koja je poenta kada ćeš ti nastaviti sa nekim drugim lažima ili neko treći? Samo se neistine u krug vrte. Isto je vaš Ado napisao kako još savez dobio 9-10 miliona i da marke nisu dali klubovima a savez će dobiti duplo manje i još je to za 4 godine a prve pare će leći sljedeći mjesec. Onda imaš Aveniju koji krivi nekog sekretara u savezu (nek ga krivi, zaboli me za njega) a veću moć u odlučivanju ima isti taj Avenija od sekretara i more takvih neistina (nek mi halali Avenija ako se zajebavao), isto i od naših navijača imaš neistine koje kruže.
Isto par momaka iz Mostara je govorilo protiv Sarajeva i ja im skidam kapu na iskrenosti i svom mišljenju jer smo i prijatelji i jer nisu pristrasni i nikad im nisam htio odgovarati za to ali neke stvari nisu istinite ali neću da ljudima mijenjam mišljenje, neka su živi i zdravi a vrijeme će pokazati. Ovo naravno govorim ako sve ostane kako jeste jer svaki dolazi do nekih novih promjena. Zapamti da Sarajevo ne može biti krivo jer krizni štabovi odluče nešto ili jer više od pola lige kaže da ne mogu platiti i da ne mogu finansirati nastavak sezone.
Begić simpatiše Sarajevo ali on gleda samo svoju korist i nije mu Sarajevo toliko bitno u životu dok je Džemidžić veči navijač, daleko. Nebitno za ovu diskusiju ali eto da naučiš nešto novo.
Djela i samo djela poput FK Sarajevo a ne riječi i notorne laži da bi opravdao postupke svog kluba!
Mi želimo da se igra i SVE smo učinili da se i prvenstvo nastavi, koliko je već klub u mogućnosti. Svi ti naši ljudi ne mogu pomjeriti utakmicu za dan a od tebe i od sličnih ispadamo kao neki bogovi.
Prvi smo na tabeli, najbolja nam je forma, najbolji su nam igrači, najveće su nam plate, najviše dajemo državi, nikome marke nismo uskratili dok je bilo ovoga, jedan smo od samo dva kluba koja su čista. Naravno, opet ne mora značiti da ćemo osvojiti ali razumiješ poentu.
Da te odmah prekinem u startu, mrzim ovu strukturu u savezu i nabijem ih sve na **** a posebno Begića i Beusa i ovo je moj stav što se tiče njih.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 28 maj 2020, 16:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije.nekoIzMostara je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:06Dala je savezu da pomogne klubovima, sigurno nije dala da Begic i kompanija sebi uzimaju privatno, nego da ulazu u fudbal.Evander je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:51UEFA nije dala te pare klubovima, dala je savezima i nije ih ogranicila gdje i kako da trose. Transa za poslovanje saveza naredne 4 godine.nekoIzMostara je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:47
Ali zato bi uzeli 4.5 miliona eura koje je UEFA dala klubovima da se izvuku iz finansijske krize u svoje licne interese. da ce oni te pare dati u korisne svrhe podrzao bi, ali da svoje dzepove napune nema smisla
Jeste toliko neuki da ne citate nista?
Ko zeli nastavak lige, morat ce sam sebi sve placati.
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevni ... 03267.html
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada se Čelik sljedeći put nađe u teškoj situaciji očekujem nuklearni rat na relaciji Amerika - Rusija, nevjerovatni ste

- feniksptica
- Kontakt:
Svi klubovi da se dogovore da izbace CElika, oni bi prvaci postali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, svi bi mi ispalifeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:50Svi klubovi da se dogovore da izbace CElika, oni bi prvaci postali.

Doduše, opet bi proširili ligu da Velež i Sarajevo ostanu kao i u Jugoslaviji.

20.05.2020
Baš ti je fin taj esej iznad. Uvlačenje svima po malo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mpozes ti lijepo i pismeno pisat covjeku koji pisanjem ima za cilj privuci nepismene ljude, koje nemaju svoj stav .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemam se ja razloga uvlačiti bilo kome, nisu svi kao ti.
Da, ako nema lige ne bi trebao biti ni kup održan jer automatski 4. ekipa ide a ne možeš odigrati jedno bez drugog ali vidim da će i to neki pokušati promijeniti uz konsultacije sa UEFA-om, u čemu je problem? Zašto ne želiš da se nastavi i liga i kup pa da vidimo ko koliko može na terenu a ne šupljiranjem? Ja želim da se nastavi i liga i kup i to govorim od starta, na stranu što možda to nije realno kod nas.
Uvijek će odgovor biti negativan na šupljiranje i prijedlog Željezničara gdje bi stvorili određenu prednost. Ili fer jednako za sve ili nikako.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 28 maj 2020, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ne sumnjam apsolutno u licencu ako odluka NSBIH bude kao i u 90 % svih prekinutih liga Evrope od Malte do Kipra tj nema ispadanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:45Ne, ti odvratno lažeš sedmicama pa se onda uvlačiš svima osim nama kako bi ''posvađao'' nekoga na forumu sa nama. Drugo je kada te ljudi ismijavaju radi tvoj odvratnog životinjskog vrijeđanja i laži a drugo je šta se ustvari misli. Nisi ti glup, dobro ti znaš zašto radiš to što radiš, znaš vrlo dobro koji je stav Željezničara a koji Sarajeva i ko može ispuniti uslove (trenutno propisane, ne garantujem šta bi moglo biti za 7 dana) za nastavak sezone propisane od kriznih štabova a ko ne može. Znaš vrlo dobro šta je jedan vrli predstavnik Željezničara rekao na sastanku koji je bio prije dva dana, je li tako?
Da te odmah prekinem, mrzim ovu strukturu u savezu i nabijem ih sve na **** a posebno Begića i Beusa i ovo je moj stav što se tiče njih.
![]()
Vidi morteme, vecinu saziva cine navijaci sarajeva, bivsi uposlenici ili kluba ili navijackih udruzenja. To je evidentno. I kao takav, taj savez naginje ka zeljama vaseg kluba sto je u jednu ruku i normalno, ali nije ultimativno posteno prema ostatku. A pogotovo to šurovanje sa negatorima genocida i neprijateljima drzave.
Drugo, spominjes "laži" plavca, a ne spominjes ove tvoje pudlice u vidu zagora, pantelije, denchia itd itd koji orkestrirano lažu i pišu neistine naustrb fk Zeljeznicar. Pocevsi od plata, trafostanice, dugova, navodne tuzbe stilica i slicno. Nije posteno kriviti jednu stranu a ne sagledati cime se sve sluze navijaci fks na forumu.
Samo da se razumijemo, ja tebe izuzetno postujem kao forumasa, cak sam se i izvinuo za uvredu koju sam ti davno plasirao. Treba posteno sagledati obje strane.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 28 maj 2020, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Jedino kod nas su klubovi kokuzi koji duguju milionske cifre...trebala ih je vlada(porezna) davno likvidirat, ici u naplatu troskova, uzeti imovinu i izbaciti iz najviseg takmicenja, tako bi samo zdravi kolektivi ostali i danas bi mogli nastaviti kao i region....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cuj, fin ti je esej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.