Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerovatno je vec neko i postavio ali ako moze opet link ili info koliko se dobija kesa za ucesce u evropi?
Jesi se prepao avenija, ne boj se necete ispasti ili bar ne bi trebali ispasti.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Nekad citanje izmedu redova kaze mnogo.Evander je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:47Nije.nekoIzMostara je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:06Dala je savezu da pomogne klubovima, sigurno nije dala da Begic i kompanija sebi uzimaju privatno, nego da ulazu u fudbal.
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevni ... 03267.html
"Stoga smo dogovorili kako će svaki savez dobiti 4.3 milijuna eura koje može potrošiti na onaj način za koji misli da će najbolje koristiti u obnavljanju nogometa u njihovim zajednicama. "
Kao sto sam i rekao, pomoci fudbalu, a tu spadaju klubovi, a ne da rade bukvalno sa njima sta hoce.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ovo sto su pisali za plate, trafo stanicu i dugove nisu lazi. Sta jos ima i vi sami ne znate ( navijaci naravno ) Ima jos stvari, koje na forumu niko ne smije napisati.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:03MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:45Ne, ti odvratno lažeš sedmicama pa se onda uvlačiš svima osim nama kako bi ''posvađao'' nekoga na forumu sa nama. Drugo je kada te ljudi ismijavaju radi tvoj odvratnog životinjskog vrijeđanja i laži a drugo je šta se ustvari misli. Nisi ti glup, dobro ti znaš zašto radiš to što radiš, znaš vrlo dobro koji je stav Željezničara a koji Sarajeva i ko može ispuniti uslove (trenutno propisane, ne garantujem šta bi moglo biti za 7 dana) za nastavak sezone propisane od kriznih štabova a ko ne može. Znaš vrlo dobro šta je jedan vrli predstavnik Željezničara rekao na sastanku koji je bio prije dva dana, je li tako?
Još jednom odgovorno tvrdim i možda ću svojima ispasti smiješan ali ti si pismeniji od 90% ljudi i nisi glup ali ne može ti to proći kod mene kao što može kod nekih ljudi. Na tebi se vidi da živiš za Željezničar ali to ne znači da moraš glumiti tešku lolu kada spominješ ratne zločince koji su uništavali tvoj grad (pretpostavljam da si iz Sarajeva) i ostale stvari radi tvoje nemoći i frustracije jer je predstavnik Željezničar iznio svoj stav savezu sa kojim se ne slažeš. Mogu ti argumentovano odgovoriti na 99% stvari gdje se lako dokaže da lažeš a za to ti je potreban google i par osnovnih informacija.
Kera je isto napisao kako 80% ljudi u savezu su navijači Sarajeva. Ja sam mu mogao argumentovano napisati lijepo osobe i svako ime pa da vidi da je taj procenat izuzetno nizak ali koja je poenta kada ćeš ti nastaviti sa nekim drugim lažima ili neko treći? Samo se neistine u krug vrte. Isto je vaš Ado napisao kako još savez dobio 9-10 miliona i da marke nisu dali klubovima a savez će dobiti duplo manje i još je to za 4 godine a prve pare će leći sljedeći mjesec. Onda imaš Aveniju koji krivi nekog sekretara u savezu (nek ga krivi, zaboli me za njega) a veću moć u odlučivanju ima isti taj Avenija od sekretara i more takvih neistina (nek mi halali Avenija ako se zajebavao), isto i od naših navijača imaš neistine koje kruže.
Isto par momaka iz Mostara je govorilo protiv Sarajeva i ja im skidam kapu na iskrenosti i svom mišljenju jer smo i prijatelji i jer nisu pristrasni i nikad im nisam htio odgovarati za to ali neke stvari nisu istinite ali neću da ljudima mijenjam mišljenje, neka su živi i zdravi a vrijeme će pokazati. Ovo naravno govorim ako sve ostane kako jeste jer svaki dolazi do nekih novih promjena. Zapamti da Sarajevo ne može biti krivo jer krizni štabovi odluče nešto ili jer više od pola lige kaže da ne mogu platiti i da ne mogu finansirati nastavak sezone.
Begić simpatiše Sarajevo ali on gleda samo svoju korist i nije mu Sarajevo toliko bitno u životu dok je Džemidžić veči navijač, daleko. Nebitno za ovu diskusiju ali eto da naučiš nešto novo.
Djela i samo djela poput FK Sarajevo a ne riječi i notorne laži da bi opravdao postupke svog kluba!
Mi želimo da se igra i SVE smo učinili da se i prvenstvo nastavi, koliko je već klub u mogućnosti. Svi ti naši ljudi ne mogu pomjeriti utakmicu za dan a od tebe i od sličnih ispadamo kao neki bogovi.
Da te odmah prekinem, mrzim ovu strukturu u savezu i nabijem ih sve na **** a posebno Begića i Beusa i ovo je moj stav što se tiče njih.
![]()
Vidi morteme, vecinu saziva cine navijaci sarajeva, bivsi uposlenici ili kluba ili navijackih udruzenja. To je evidentno. I kao takav, taj savez naginje ka zeljama vaseg kluba sto je u jednu ruku i normalno, ali nije ultimativno posteno prema ostatku. A pogotovo to šurovanje sa negatorima genocida i neprijateljima drzave.
Drugo, spominjes "laži" plavca, a ne spominjes ove tvoje pudlice u vidu zagora, pantelije, denchia itd itd koji orkestrirano lažu i pišu neistine naustrb fk Zeljeznicar. Pocevsi od plata, trafostanice, dugova, navodne tuzbe stilica i slicno. Nije posteno kriviti jednu stranu a ne sagledati cime se sve sluze navijaci fks na forumu.
Samo da se razumijemo, ja tebe izuzetno postujem kao forumasa, cak sam se i izvinuo za uvredu koju sam ti davno plasirao. Treba posteno sagledati obje strane.
Lete ko flakovi iz lige.Krepalezine nikome ne trebaju.
Celik je zlo i sramota PL-a.
Priča o prekidu je djelo saveza, odnosno njegovih čelnih ljudi i naravno na taj način su ubili u pojam sve one koji bi igrali. Svi savezi tražili rješenja borili se i izborili za nastavak naši ne već za prekid. Što se tiče novca bit će ga još manje za sljedeću sezonu. A tužbi će bit na milione jer igrači će tražit svoje umjesto da se odigra pa dat im plate. Plan klubova prekid ne dat plate neće proć a to je ključni momenat zašto se klubovi opiru nastavku.Denchi je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:03Jedino kod nas su klubovi kokuzi koji duguju milionske cifre...trebala ih je vlada(porezna) davno likvidirat, ici u naplatu troskova, uzeti imovinu i izbaciti iz najviseg takmicenja, tako bi samo zdravi kolektivi ostali i danas bi mogli nastaviti kao i region....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Fks, ja kao onako, laik, znam da je to laž. Ti si mahnit ako mislis da bi nama proslo da smo duzni 5 plata. Igracima se sve izmiruje, nekad malo kasnije, nekad iz vise varijanti, jer to je tako bilo od kad je vijeka u klubovima radnicke klase. Portali i opca fudbalska javnost bi razapinjali zelju da je istina to sto ste vi ovdje laprdali i ukrasavali sa 634848 smajlija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kad zeljovci budu drzali savez onda cemo mi kmecatkerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:03vecinu saziva cine navijaci sarajeva, bivsi uposlenici ili kluba ili navijackih udruzenja. To je evidentno. I kao takav, taj savez naginje ka zeljama vaseg kluba sto je u jednu ruku i normalno, ali nije ultimativno posteno prema ostatku. A pogotovo to šurovanje sa negatorima genocida i neprijateljima drzave.
Drugo, spominjes "laži" plavca, a ne spominjes ove tvoje pudlice u vidu zagora, pantelije, denchia itd itd koji orkestrirano lažu i pišu neistine naustrb fk Zeljeznicar. Pocevsi od plata, trafostanice, dugova, navodne tuzbe stilica i slicno. Nije posteno kriviti jednu stranu a ne sagledati cime se sve sluze navijaci fks na forumu.
Samo da se razumijemo, ja tebe izuzetno postujem kao forumasa, cak sam se i izvinuo za uvredu koju sam ti davno plasirao. Treba posteno sagledati obje strane.
Ko ti je rekao da treba biti posten prema ostalima ?
Zasto ganjat te pozicije u savezu?
Jesi ti ispo materi na glavu pri porodu?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 28 maj 2020, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:00Nemam se ja razloga uvlačiti bilo kome, nisu svi kao ti.
Da, ako nema lige ne bi trebao biti ni kup održan jer automatski 4. ekipa ide a ne možeš odigrati jedno bez drugog ali vidim da će i to neki pokušati promijeniti uz konsultacije sa UEFA-om, u čemu je problem? Zašto ne želiš da se nastavi i liga i kup pa da vidimo ko koliko može na terenu a ne šupljiranjem? Ja želim da se nastavi i liga i kup i to govorim od starta, na stranu što možda to nije realno kod nas.
Koga lažeš da ti želiš nastavak, i svi vi. Balite na prekid i proglašenje prvaka, zadržite bar kurs u svojim pričama, budite dosljedni stavu, a ne kako vjetar puše.
Ovo si odgovorio momku u raspravi, kada je pitao zašto ne može kup ako su ova četiri kluba to pošteno izborila.
Nije realno da vam se dodijeli titula na ovaj način. Nije sportski, nije pošteno, nije legalno.
1. Prvenstvo se može nastaviti.
2 . 11 kola do kraja na tri boda razlike, ne možeš proglasiti prvaka.
3. Ako će se prekinuti, proglasiti prvak, onda se igra kup, pa tek onda šalje spisak učesnika za evropu, a ne kako ste Vi i Vico dogovorili.
4. Ako se prekine, proglasi prvak, dobije pobjednik kupa, ulaze dvije ekipe, dvije ispadaju.
5. Ako se prekine prvenstvo, najregularnije je poništavanje, niko ne ispada, niko ne ulazi i u europu idu klubovi po plasmanu.
6. Ne znam uopšte jeste li svjesni kakvu štetu ugledu i razvoju fudbala činite? Vraćate nas svjesno godinama unazad, još na sve to, bahati ste, drčni i bezobrazni. Na kvadrat.
Pošto su ovo samo mišljenja navijača za koje vas "taldžije" zaboli lijevo domu, da ti kažem. Ja bi vam dao titulu, samo da vas mogu pljuvat. Znam da ćete kao i uvijek okrenuti drugi obraz ali Bože moj, svako u nečemu uživa, pa i da bude pljuvan.
P.S. Dobi Željo licencu. Za prošlu godinu ćemo vam se krvi napiti, kad bude najslađe.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:13Fks, ja kao onako, laik, znam da je to laž. Ti si mahnit ako mislis da bi nama proslo da smo duzni 5 plata. Igracima se sve izmiruje, nekad malo kasnije, nekad iz vise varijanti, jer to je tako bilo od kad je vijeka u klubovima radnicke klase. Portali i opca fudbalska javnost bi razapinjali zelju da je istina to sto ste vi ovdje laprdali i ukrasavali sa 634848 smajlija.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zagorugazatjera, pokusaj bar nekada nesto konstruktivno napisati. Kad god udjem ovdje ti si dezurni cirkusant. Ne znam kako vise sebi nisi dojadio. Ili se fino obracaj ili se sa.tim cirkuzanjima prebaci na prepucavanja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mali procenat simpatizera Sarajeva je u savezu. Da nam je ustavom da su svi iz Sarajeva ili nešto slično pa bi onda dijelili vi i mi to ali nije kod nas tako. Podijeljeno je sve u savezu kao i u državi. Sve i da imamo većinu u savezu a nemamo, to ti mogu lako dokazati ako želiš, opet ne bi mogli donositi takve odluke radi UEFA-e + RS-a. Nadam se da ne misliš da su Milorad i Beus pitari a mogu ti ove ispod navesti, nikakav problem. Znaš li da je ustavom saveza određeno da sljedeći predsjednik MORA biti predstavnik RS-a?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:03MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:45Ne, ti odvratno lažeš sedmicama pa se onda uvlačiš svima osim nama kako bi ''posvađao'' nekoga na forumu sa nama. Drugo je kada te ljudi ismijavaju radi tvoj odvratnog životinjskog vrijeđanja i laži a drugo je šta se ustvari misli. Nisi ti glup, dobro ti znaš zašto radiš to što radiš, znaš vrlo dobro koji je stav Željezničara a koji Sarajeva i ko može ispuniti uslove (trenutno propisane, ne garantujem šta bi moglo biti za 7 dana) za nastavak sezone propisane od kriznih štabova a ko ne može. Znaš vrlo dobro šta je jedan vrli predstavnik Željezničara rekao na sastanku koji je bio prije dva dana, je li tako?
Još jednom odgovorno tvrdim i možda ću svojima ispasti smiješan ali ti si pismeniji od 90% ljudi i nisi glup ali ne može ti to proći kod mene kao što može kod nekih ljudi. Na tebi se vidi da živiš za Željezničar ali to ne znači da moraš glumiti tešku lolu kada spominješ ratne zločince koji su uništavali tvoj grad (pretpostavljam da si iz Sarajeva) i ostale stvari radi tvoje nemoći i frustracije jer je predstavnik Željezničar iznio svoj stav savezu sa kojim se ne slažeš. Mogu ti argumentovano odgovoriti na 99% stvari gdje se lako dokaže da lažeš a za to ti je potreban google i par osnovnih informacija.
Kera je isto napisao kako 80% ljudi u savezu su navijači Sarajeva. Ja sam mu mogao argumentovano napisati lijepo osobe i svako ime pa da vidi da je taj procenat izuzetno nizak ali koja je poenta kada ćeš ti nastaviti sa nekim drugim lažima ili neko treći? Samo se neistine u krug vrte. Isto je vaš Ado napisao kako još savez dobio 9-10 miliona i da marke nisu dali klubovima a savez će dobiti duplo manje i još je to za 4 godine a prve pare će leći sljedeći mjesec. Onda imaš Aveniju koji krivi nekog sekretara u savezu (nek ga krivi, zaboli me za njega) a veću moć u odlučivanju ima isti taj Avenija od sekretara i more takvih neistina (nek mi halali Avenija ako se zajebavao), isto i od naših navijača imaš neistine koje kruže.
Isto par momaka iz Mostara je govorilo protiv Sarajeva i ja im skidam kapu na iskrenosti i svom mišljenju jer smo i prijatelji i jer nisu pristrasni i nikad im nisam htio odgovarati za to ali neke stvari nisu istinite ali neću da ljudima mijenjam mišljenje, neka su živi i zdravi a vrijeme će pokazati. Ovo naravno govorim ako sve ostane kako jeste jer svaki dolazi do nekih novih promjena. Zapamti da Sarajevo ne može biti krivo jer krizni štabovi odluče nešto ili jer više od pola lige kaže da ne mogu platiti i da ne mogu finansirati nastavak sezone.
Begić simpatiše Sarajevo ali on gleda samo svoju korist i nije mu Sarajevo toliko bitno u životu dok je Džemidžić veči navijač, daleko. Nebitno za ovu diskusiju ali eto da naučiš nešto novo.
Djela i samo djela poput FK Sarajevo a ne riječi i notorne laži da bi opravdao postupke svog kluba!
Mi želimo da se igra i SVE smo učinili da se i prvenstvo nastavi, koliko je već klub u mogućnosti. Svi ti naši ljudi ne mogu pomjeriti utakmicu za dan a od tebe i od sličnih ispadamo kao neki bogovi.
Da te odmah prekinem, mrzim ovu strukturu u savezu i nabijem ih sve na **** a posebno Begića i Beusa i ovo je moj stav što se tiče njih.
![]()
Vidi morteme, vecinu saziva cine navijaci sarajeva, bivsi uposlenici ili kluba ili navijackih udruzenja. To je evidentno. I kao takav, taj savez naginje ka zeljama vaseg kluba sto je u jednu ruku i normalno, ali nije ultimativno posteno prema ostatku. A pogotovo to šurovanje sa negatorima genocida i neprijateljima drzave.
Možda nisi fino pročitao, rekao sam i da od naših navijača kruži neistina oko par stvari koje ja znam, za one koje ne znam ne mogu tvrditi.
Onda i ti spadaš pod te koje si naveo jer pišeš stvari nauštrb Sarajeva koje nisu tačne? To je izmišljanje stvari koje se nisu i neće desiti. Naš tačan stav dijeli samo Zrinjski gdje smo uradili apsolutno sve i u savezu i na konferencijama i samo smo tražili mali ustupak da kada krene prvenstvo pripreme budu 3-4 sedmice umjesto 2 sedmice jer je kondicioni, Jelešković, rekao kako će u protivnim doći do ogromnog broja povreda ali da bi i prihvatili bilo koju odluku saveza koju odrede a da je fer prema svima. Znači bez mini grupa gdje bi Željezničar bio povlašten itd.
Ako debili prekinu ligu onda neka dopuste da 4 ekipe igraju za trofej kupa ali da vodi u europu kao što bi normalno to mjesto i vodilo.
Mi se svakako ne pitamo za kup jer smo ispali ali evo vidim da može sad jer je Belgija proglasila prvaka ali će ipak igrati kup pa neka onda naši isto uvedu, naravno ovo je sve pod uslovom da krizni štab RS-a i dalje ne bude dao dozvolu.
Sve ok, ne moraš se izvinjavati. Izvini ti meni ako sam nekada pretjerao, sve je u žaru diskusije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izvini insajder s obzirom da kupis infomarcije sa drugog foruma trebas biti u fazonu da se isplacuju ovih dana sve zaostale plate, a ne tako.zagor1987 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:15kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:13Fks, ja kao onako, laik, znam da je to laž. Ti si mahnit ako mislis da bi nama proslo da smo duzni 5 plata. Igracima se sve izmiruje, nekad malo kasnije, nekad iz vise varijanti, jer to je tako bilo od kad je vijeka u klubovima radnicke klase. Portali i opca fudbalska javnost bi razapinjali zelju da je istina to sto ste vi ovdje laprdali i ukrasavali sa 634848 smajlija.sve ces vidjet sam,isto kad je i Amaw otisao pa sve na naplatu doslo sad
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemate para i zato ne mozete nastaviti ligu
Ne krivite druge i ne izmisljajte zavjere
Nece vam niko drugi nista placat
Ne krivite druge i ne izmisljajte zavjere
Nece vam niko drugi nista placat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da zrinjski nije vrijedan pomena u ovom slucaju. Mislim nije nikako, a pogotovo ne u slucaju opredjeljenja za nastavak. Oni se ogradjuju i nece da se zamjere bilo kome jer su sve dobili mafijaskim putem i uz aminovanje saveza. Pa nisu potpisali zahtjev za odigravanje kupa na teritoriji gdje je virus maltene ugašen (izuzmi Maglaj, ionako su ga izolovali). Toliko o njihovom stavu.
Citavo vrijeme pitarski savez a kakva je bio sa Jasminom Bakovicem i Ivanom Osimom?
Vi bi da svi budu realni a vi da možete kako hoćete.
Nije tako davno bilo kako su se priznavali golovi protiv Borca, puštanje ofsajda protiv Celika a o penalima da s ene priča i dosta toga.
Kakav vam je onda savez bio?
Da smo mi takvi kako vi pišete, pa mi bi imali dvocifren broj titula najmanje.
Vi bi da svi budu realni a vi da možete kako hoćete.
Nije tako davno bilo kako su se priznavali golovi protiv Borca, puštanje ofsajda protiv Celika a o penalima da s ene priča i dosta toga.
Kakav vam je onda savez bio?
Da smo mi takvi kako vi pišete, pa mi bi imali dvocifren broj titula najmanje.
Zadnja izmjena: Herpes, dana/u 28 maj 2020, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ja opet pitam...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:03MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:45Ne, ti odvratno lažeš sedmicama pa se onda uvlačiš svima osim nama kako bi ''posvađao'' nekoga na forumu sa nama. Drugo je kada te ljudi ismijavaju radi tvoj odvratnog životinjskog vrijeđanja i laži a drugo je šta se ustvari misli. Nisi ti glup, dobro ti znaš zašto radiš to što radiš, znaš vrlo dobro koji je stav Željezničara a koji Sarajeva i ko može ispuniti uslove (trenutno propisane, ne garantujem šta bi moglo biti za 7 dana) za nastavak sezone propisane od kriznih štabova a ko ne može. Znaš vrlo dobro šta je jedan vrli predstavnik Željezničara rekao na sastanku koji je bio prije dva dana, je li tako?
![]()
Đe TRAFO...?
Slikajte ga na stadionu "Senad Misimovic-Pizuan" ili "Sberbank Arena" i postavite fotku i ja se javno izvinem...
A ne kupljen je , do Elektro Distribucije je i ostale vase laži...
16.08.2019 g. ,Opstina N.Sarajevo vam je uplatila 100 000 KM za kupovinu, novac od poreznih obveznika...
Sta je sa parama, ako ga niste kupili...???
Eto, odgovori na ovo...
Evo vidiš. I kako da vas čovjek ozbiljno shvati.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Čitam sto stranica unazad..kako nije bilo Borca i fudbala,svraćao sam jednom u 20 dana...ali moram priznat da mi jako duhovit ovaj kolega @Neretvanska pastrmka!!
Dobro,sad smo malo na drugoj strani,meni prekid odgovara,njemu ne,pa nismo na istoj talasnoj dužini po tom pitanju...Naravno,da je njegov Velež na četvrtom mjestu,i da mu sad preostaje da pravi tim za evropske kvalifikacije,i čeka ime protivnika,njegova priča bi bila sasvim deseta,hahaha...znamo se bar toliko mi ovdje u BH
Al moram priznat da je duhovit,i da ima poteza!!!!
Dobro,sad smo malo na drugoj strani,meni prekid odgovara,njemu ne,pa nismo na istoj talasnoj dužini po tom pitanju...Naravno,da je njegov Velež na četvrtom mjestu,i da mu sad preostaje da pravi tim za evropske kvalifikacije,i čeka ime protivnika,njegova priča bi bila sasvim deseta,hahaha...znamo se bar toliko mi ovdje u BH
Al moram priznat da je duhovit,i da ima poteza!!!!
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 28 maj 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.