MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:00
Plavac87 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:56
MortemHz je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:25
Ako nema lige nema ni kupa.
20.05.2020
Baš ti je fin taj esej iznad. Uvlačenje svima po malo.
Nemam se ja razloga uvlačiti bilo kome, nisu svi kao ti.
Da, ako nema lige ne bi trebao biti ni kup održan jer automatski 4. ekipa ide a ne možeš odigrati jedno bez drugog ali vidim da će i to neki pokušati promijeniti uz konsultacije sa UEFA-om, u čemu je problem? Zašto ne želiš da se nastavi i liga i kup pa da vidimo ko koliko može na terenu a ne šupljiranjem? Ja želim da se nastavi i liga i kup i to govorim od starta, na stranu što možda to nije realno kod nas.
Koga lažeš da ti želiš nastavak, i svi vi. Balite na prekid i proglašenje prvaka, zadržite bar kurs u svojim pričama, budite dosljedni stavu, a ne kako vjetar puše.
Ovo si odgovorio momku u raspravi, kada je pitao zašto ne može kup ako su ova četiri kluba to pošteno izborila.
Nije realno da vam se dodijeli titula na ovaj način. Nije sportski, nije pošteno, nije legalno.
1. Prvenstvo se može nastaviti.
2 . 11 kola do kraja na tri boda razlike, ne možeš proglasiti prvaka.
3. Ako će se prekinuti, proglasiti prvak, onda se igra kup, pa tek onda šalje spisak učesnika za evropu, a ne kako ste Vi i Vico dogovorili.
4. Ako se prekine, proglasi prvak, dobije pobjednik kupa, ulaze dvije ekipe, dvije ispadaju.
5. Ako se prekine prvenstvo, najregularnije je poništavanje, niko ne ispada, niko ne ulazi i u europu idu klubovi po plasmanu.
6. Ne znam uopšte jeste li svjesni kakvu štetu ugledu i razvoju fudbala činite? Vraćate nas svjesno godinama unazad, još na sve to, bahati ste, drčni i bezobrazni. Na kvadrat.
Pošto su ovo samo mišljenja navijača za koje vas "taldžije" zaboli lijevo domu, da ti kažem. Ja bi vam dao titulu, samo da vas mogu pljuvat. Znam da ćete kao i uvijek okrenuti drugi obraz ali Bože moj, svako u nečemu uživa, pa i da bude pljuvan.
P.S. Dobi Željo licencu. Za prošlu godinu ćemo vam se krvi napiti, kad bude najslađe.