Jutro.

Cini mi se da je receno 7 dana, zato troskovi i jesu veliki jer sedmicni testovi navodno kostaju oko 12.000KM.
Ja pročitah da u Hrvatsku i još neke zemlje može ući samo samo sa dokazom starim ne više od 3 dana da je nalaz na covid 19 negativan. Znači dzba testiranje. Kad krene prvenstvo svi će morati ponoviti nalaze.
Isto kao sto sarajevo i tvoj fakultet ima veze sa antifašističkom akcijom
Svake sedmice se moraju testirati pred utakmicu, to je vec receno ranije. Ovi testovi sada su samo uslov za treniranje. Dobro, ne svima, Zeljeznicaru nisu, oni se pouzdaju u "ako Bog da zdravi smo".
Kakav pacenik, secer ces dobiti od Veleza ko i braca ti iz Medugorja. Isto gov.no ko i oniSteven11 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:02Ja ne mislim da je dobro za ligu da Celik ispadne. Drugacije je nego kad je Velez ispao, to tad nije bila neka steta, sad bi bila tbh... Jesu sad u Celiku zglajzlali lopovlukom ali taj klub mora igrati PL prije mnogih koji je igraju. Ja im zelim da ostanu, na stranu animozitet koji ce vazda biti.
Ja kolko sam skonto da vi niste licencu dobili, kakve vam koristi da se nastavi ako nećete igrati PL slijedeće sezone svakako?
U svim ligama je progkasen prvak. I tamo gdje nisu belgija i malta, naknadno su morali.
Mi na prvostepenoj nismo dobili od 2005 godine licencu
To su pravi halal Hantifašisti, koje him podmeću!
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morace pepeljara potraziti novi posao![]()