Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da je Savez iole normalan, komsijama bi vec bili oduzeti bodovi.
Samo kakvu su igru ovde predstavili, kao da se oni bore protiv Saveza a u stvarnosti ih savez stiti.
Samo kakvu su igru ovde predstavili, kao da se oni bore protiv Saveza a u stvarnosti ih savez stiti.
- Beduin
- Kontakt:
Sta eto i da odobre nastavak sezone, par klubova raspustilo dosta igraca, stranci mahom su kod kuce i prvo treba da se vrate i odrade karantin od 14 dana pa onda krenu s treningom, a upitno je i mogu li se svi vratiti u BiH zbog zatvorenih granica.
Zvijezda i Mladost u startu su donji i mislim da bi tesko izborili opstanak na terenu.
Zvijezda i Mladost u startu su donji i mislim da bi tesko izborili opstanak na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Srbija danas nastavlja ali zbog toga sto nece biti odigrana sva kola i regularno zavrsiti sezona do kraja nema ispadanja.
Dzemidzicu keru pratis li. Ostavka!
Dzemidzicu keru pratis li. Ostavka!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I Bijeljina, Borac, zeljo i Velez uveliko rade vec na ekipama za sljedecu sezonu....
Izgleda da znaju nesto?
Izgleda da znaju nesto?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Kakav pacenik, secer ces dobiti od Veleza ko i braca ti iz Medugorja. Isto gov.no ko i oniSteven11 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:02Ja ne mislim da je dobro za ligu da Celik ispadne. Drugacije je nego kad je Velez ispao, to tad nije bila neka steta, sad bi bila tbh... Jesu sad u Celiku zglajzlali lopovlukom ali taj klub mora igrati PL prije mnogih koji je igraju. Ja im zelim da ostanu, na stranu animozitet koji ce vazda biti.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Znaci rece ovaj pajdo cvikeras
U slucaju prekida
Prva 4 tima u Evropu
Zadnja 2 u cvajtu
Najpravednije
U slucaju prekida
Prva 4 tima u Evropu
Zadnja 2 u cvajtu
Najpravednije
Ja kolko sam skonto da vi niste licencu dobili, kakve vam koristi da se nastavi ako nećete igrati PL slijedeće sezone svakako?
U svim ligama je progkasen prvak. I tamo gdje nisu belgija i malta, naknadno su morali.
U holandiji ce to isto morati uraditi.
Tamo gdje sse ponisti sezona, uzima se od prosle godine ko je isao u evropu. Uz zo da postoji mogucnost sankcija uefe.
"Nama je bitno da se zna konacno stanje na tabeli. Ko je prvak, ko ide u evropska takmicenja, da bi se....." kaze gazda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi na prvostepenoj nismo dobili od 2005 godine licencu
Drugostepena je nas kljuc
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
To su pravi halal Hantifašisti, koje him podmeću!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morace pepeljara potraziti novi posao![]()
Cekaj.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tebi posudim pare, sa kamatom.
Ti prodas auto, a pare legnu meni na racun.
Ja te pare umjesto da smatram povratom duga, ja ih opet tebi posudim i kazem da su zo samo legle meni na racun a nisam ih ja uzeo i opet od tebe trazim da mi vratis dug.
Zi onda par godina neces da mi vratis jer mislis da sam te prevario, a onda skontas da je ipak posteno da mi drugi put vratis iste pare koje sam ti posudio ito sve sa kamatom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma može ba. Ne bunim se
Nek se proširi liga na 14 i to je to...
https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6Pantelija je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:29Cekaj.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja te pare umjesto da smatram povratom duga, ja ih opet tebi posudim i kazem da su zo samo legle meni na racun a nisam ih ja uzeo i opet od tebe trazim da mi vratis dug.
Zi onda par godina neces da mi vratis jer mislis da sam te prevario, a onda skontas da je ipak posteno da mi drugi put vratis iste pare koje sam ti posudio ito sve sa kamatom![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:43https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6Pantelija je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:29Cekaj.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.
Zi onda par godina neces da mi vratis jer mislis da sam te prevario, a onda skontas da je ipak posteno da mi drugi put vratis iste pare koje sam ti posudio ito sve sa kamatom![]()
Kaže daj dokaz, nemoj sa Avaza. A pun internet dokaza.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Moraju kaze da se bore protiv lopova iz saveza,pa sta treba da im se dokaze da su oni male mace za Amawa pocetnici u lopovluku,to kod familije Osim se prenosi sa koljena na koljeno,kako je covjek stelio tekme to nije humano bilo. Sta jos treba da im se postavi kao dokaz? Ovakve dokumente nema ni jedan klub,ovako crno na bijelo lopovluke u ex Yugi i sada. Nek vide ostali kad laju na nas klub,jedno je sta kaze Mersa iz pekare a drugo su dokaziHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:46zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:43https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6Pantelija je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:29
Cekaj.
![]()
![]()
Kaže daj dokaz, nemoj sa Avaza. A pun internet dokaza.![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 29 maj 2020, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.
zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:43https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6Pantelija je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:29Cekaj.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.
Zamisli samo svu besmislenost da je eventualno tačno da se moraju testirati svakih 7 dana. Imaš firmu od 1000 ljudi i nikakvog testiranja nema a ne svakih 7 dana. Pa dalje, besmislenost nekakvih dezinfekcionih tunela koji se nigdje u svijetu vise ne koriste jer je struka dokazala da nemaju nikakvu svrhu.Napapijri je napisao/la: ↑29 maj 2020, 09:47Svake sedmice se moraju testirati pred utakmicu, to je vec receno ranije. Ovi testovi sada su samo uslov za treniranje. Dobro, ne svima, Zeljeznicaru nisu, oni se pouzdaju u "ako Bog da zdravi smo".
Samo besramni pokušaji miniranja makar ideje da se fudbal ponovo igra u ovoj maloj napaćenoj državi. Zamisli toliko uslova jednom fudbaleru koji ustvari samo radi svoj posao, baš kao onaj poštar ili komunalac ili bilo koji drugi radnik. Zamisli samo da se recimo svi poštari moraju testirati svakih 7 dana
Kkao ono kažu, ko želi nađe načina a ko ne želi, nađe stotinu razloga.
Kako god ovo završi, ostaje sjećanje na svu bijedu i čemer bh fudbala iz vremena korona pandameije. Bruka i sram žive do vijeka
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Neka su donji. Poletili da raspuste igrace bez ikakvog zvanicnog saopstenja, pa ako krene liga onda ce krenuti da ocajavanjem ki smo sve raspystili. Ko ih J**+, nek igraju sa juniorima, ili nek ne igraju nikako. Poletili na svoju ruku da donose odluke.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 10:36Sta eto i da odobre nastavak sezone, par klubova raspustilo dosta igraca, stranci mahom su kod kuce i prvo treba da se vrate i odrade karantin od 14 dana pa onda krenu s treningom, a upitno je i mogu li se svi vratiti u BiH zbog zatvorenih granica.
All-Time First Yugoslav League table
Tako je oduvijek u ovom kvazi savezu.Navijac Borca uleti,razbije glavu nasem igracu,posalje gs u bolnicu i nista,nas uleti sa bakljom oduzmu nam 3 bobeSaMoVelez je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:50Zamisli samo svu besmislenost da je eventualno tačno da se moraju testirati svakih 7 dana. Imaš firmu od 1000 ljudi i nikakvog testiranja nema a ne svakih 7 dana. Pa dalje, besmislenost nekakvih dezinfekcionih tunela koji se nigdje u svijetu vise ne koriste jer je struka dokazala da nemaju nikakvu svrhu.
Samo besramni pokušaji miniranja makar ideje da se fudbal ponovo igra u ovoj maloj napaćenoj državi. Zamisli toliko uslova jednom fudbaleru koji ustvari samo radi svoj posao, baš kao onaj poštar ili komunalac ili bilo koji drugi radnik. Zamisli samo da se recimo svi poštari moraju testirati svakih 7 dana![]()
![]()
Kkao ono kažu, ko želi nađe načina a ko ne želi, nađe stotinu razloga.
Kako god ovo završi, ostaje sjećanje na svu bijedu i čemer bh fudbala iz vremena korona pandameije. Bruka i sram žive do vijeka![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.