Ja ti postavim normalno razumno pitanje, ti spinujes i pricas gluposti. Sta mene boli briga za sda ekavicu i njihovu borbu za fotelje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:46Sta ti ima prezentovati plan kada je tebi i Aveniji bitnije da mu spiker na protestu ne prica ekavicu? On ce da kao NS pravi plan, a SDA ce da govori da su cetnici.Sviuodbranu je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:43Valjda bi trebao da imas plan koji ces prezentovat narodu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:37Sto je Hadzikadic duzan nekom izlagati plan i program kada niko nema plana i programa? Ili ima ali nedorecen.
Znaci on je duzan nesto, kako se ne bi glasalo za SDA koji svakako i nema niti je nesto duzan priloziti od programa.
Sto se tice kritika, svako ko kritikuje opoziciju je SDA jer se opoziciji zadnjih par godina nema sta prigovoriti. Na forumu ima par debilkosa koji se hvataju za neke gluposti kada imaju veze sa opozicijom, a nije im krivo kada SDA krade.
Ako je jedini plan skinite sda da ja vladam o cemu onda pricamo.
Onaj ko misli skinuti sda hobotnicu sa vlasti on mora imati ekonomski, politicki, i svaki drugi plan i agendu po kojoj ce raditi i povesti narod.
Izaci i reci ovako vise ne moze nece donijeti nista. Valjda svi vide da ne moze,ali sta cemo kako, to ti nama reci.
Ako drugi nemaju, bas zato on mora da ima plan, i da ga prezentuje na svim medijima da se sto vise oglasava i pokusa sebi privuci mase. Valjda u normalnoj zemlji.
Ko hoce da glasa vec zna, ko nece za njega do sada nece nikad ni glasat.
Sta i koliko narod zna, vidimo evo od 95 na ovamo. Cuj logike ko hoce glasace...Klasican primjer zasto je situacija takva kakva jeste.
Bravo sljivo, ali ne konta to sdp troler.