Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
Najbolji covjek sto je ikad igro lopte.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Raul mislio sam za Ramosa za ovu sezonu,a Marcelo je u defanzivi vise nego obicni bek...
Da navedem i jos kojeg,Coentrao,Chlishy,valjda se tak pise:)takodje uzmi Lahma kad igra lijevo,evo ova trojica od malo mladjih....a ovih starijih ima jos dosta...
Da navedem i jos kojeg,Coentrao,Chlishy,valjda se tak pise:)takodje uzmi Lahma kad igra lijevo,evo ova trojica od malo mladjih....a ovih starijih ima jos dosta...
Zadnja izmjena: van gall, dana/u 03 dec 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
potpisPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
abidal za pocetak. sa ovim ne kazem da je abidal najbolji na svijetu, ima jos nekih bekova koji su bolji od njega a samim tim i od marcela.Raul_64 je napisao/la:jest vala 24 godine,gotovo...ako misliš na ovu sezonu vraća se več protiv Zaragozevan gall je napisao/la: Ramos ove godine neprepoznatljiv i tesko da ce se vise vratitiako misliš na formu,da li si gledao utakmicu Reala osim protiv Barcelone,gdje je kriv za jedna gol
![]()
evo ja sam upravo pogledo svih 5 golova i dosao sam do zakljucka da je ramos kriv za ukupno 3 gola, drugog, četvrtog i petog. kod drugog je ostavio villu samog gore na lijevoj strani, jos ga je ovaj kasnije prosao i dodao za pedra. krivicu sa njim djele casillas i marcelo. kod četvrtog gola je opet kriv jer je zaboravio na villu, iako mu odje najmanje zamjerim jer su villa i messi ocito pregenijalni za njega. a kod peto gola je najveci kriva, zaboravio je na jeffrena.
Marcelo je sa svoje 22 najbolji lijevi bek na svijetu...daj jednog boljeg,samo jednog...Cole tu i tamo,ostalo?van gall je napisao/la:Marcelo nikad nije bio neki bek ali eto malo ga je Mou sredio pa sad lici na nesto ali to nije jos dovoljno.
meni je impresivno to kako real (po svojim fanovima naravno) na skoro svakoj poziciji ima bolje igrace, ima bolju klupu, boljeg trenera a barca ih svejedno ponizi
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Pa vrača se protiv Zaragoze samo da odradi kartonevan gall je napisao/la:Raul mislio sam za Ramosa za ovu sezonu,a Marcelo je u defanzivi vise nego obicni bek...
EDIT:koji mrtvi Abidal...hadj još nekog izvadi...Cufre možda
govorim za Marcela ni za koga drugog nacisto
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
E jbg Wolwi pretera ga i ti sa Abidalom.
Mada po meni opet nije Marcelo najbolji,za mene su Cole i Evra i dalje bolji,oba se vracaju u onu staru formu i jos malo bice oni stari,takodje tu je jos Kolarov koji se vraca nakon ozlede,bas kao i Clichy koji je tu u rangu sa Marcelom.
Inace levi bek je mozda i najlosije pokrivena pozicija u danasnjem fudbalu,nema puno kvalitetnih pravih levih bekova,mada Marcelo je dakle iza ove prve dvojice,a u rangu sa ovom drugom dvojicom.
Mada po meni opet nije Marcelo najbolji,za mene su Cole i Evra i dalje bolji,oba se vracaju u onu staru formu i jos malo bice oni stari,takodje tu je jos Kolarov koji se vraca nakon ozlede,bas kao i Clichy koji je tu u rangu sa Marcelom.
Inace levi bek je mozda i najlosije pokrivena pozicija u danasnjem fudbalu,nema puno kvalitetnih pravih levih bekova,mada Marcelo je dakle iza ove prve dvojice,a u rangu sa ovom drugom dvojicom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jao ne mogu ovih što im je Aguero bolji od PipitejunioR je napisao/la:
Ja bih volio vidjeti ovako nesto od Januar-a![]()
Nadam se da sam Skroman
Evo nešto od mene dosadno mi bilo pa sam sastavio

Abidal i Marcelo su najbolji l.bekovi na svijetu.Barca puno lošije(ako je i to moguće)izgleda bez Abidala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Contreao nije igrao lijevog beka od svjetskog prvenstva pa nemoj ga tu svrstavati...a stvarno je impresionirao protiv Sjeverne Koreje što jest,znamo ko je S.Koreja u fudbaluvan gall je napisao/la:Coentrao,Chlishy
a Chlisy jesili njega gledao kad? ja samo mogu se sjetiti kako namješta loptu Ngogu na otvarnju sezone ili pak kad mu Srna oduzme loptu iako je Gael imao samo 20 metara fore(da i tada je pao gol) ima još neka situacija
EDIT:da si rek´o Pranjić pa hajd
EDIT 2:Kolarov je li
Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ti si onaj kojem je Schweini bolji igrač nego Scholes u mladostivan gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
Čuj Marcelo osrednji bek,Coentrao WTF?
Ne mogu da vjerujem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro vi navijaci Reala ste svakako da ne kazem ........i svoje kloceve uzdizete u nebo...Marcelo je obicni bek i uvjek ce biti i sve te igrace sto sam nabrojo su bolji od njega,al djeca ko djeca,Marcelo zna koji brazilski potez na sredini terea izvesti i odma dobar,najboljiLBJ MVP je napisao/la:Ti si onaj kojem je Schweini bolji igrač nego Scholes u mladostivan gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..![]()
Čuj Marcelo osrednji bek,Coentrao WTF?,Gibbs
![]()
![]()
,Cliyhy je dobar,ali ima tu 5-6 boljih bekova od njega,Lahm 1)čovjek igra desno zadnji put igrao lijevo kad su Robben i Robinho igrali za Real
,a nije ni najbolji desni bek tako da nema šanse da je najbolji lijevi
,Baines prvo nauči kako se piše pa nešta pričaj
,taj iz BvB veliki talenat,Boateng
![]()
![]()
![]()
![]()
i za kraj Capdevila
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni 
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodat
I onaj Kroos je sigurno najveći talenat na svijetu 
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodat
šta jednu utakmicu desno,jednu lijevovan gall je napisao/la:nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...
gdje?kad? možda ako ikad više zaigra lijevog bekavan gall je napisao/la:oentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti.
ma ja i onaj 3 Traore na posudbi u Juventusu i njega možemo svrstati sa Marcelom....ima par nevjerovatnih predstava u Carling Cupuvan gall je napisao/la:.Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom
Da nije Leighton Bainesvan gall je napisao/la:pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju
veči od Muhameda Subašića je li?van gall je napisao/la:.iz BvB Schmelzer je veliki talent
nemoj mi dešnjake majketi,pa jbt. reci Arbeloa onda...igra lijevog kad nema 3 rezervna bekavan gall je napisao/la:
pa tu je Boateng iz Citya takodje
malo koji ga igrač može pretrčati,dobro Dinamovi igrači ali ostalo OKvan gall je napisao/la:i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
Imali još neki ljevak koij ti pada na pamet,jer je automatski bolji od ovog Brazilca...pa mogu i dešnjaci očigledno...zaboravio si Dosenu između ostalih
To nista nisam rekao,govoimo o Marcelu i tako da to komentarisem samo vi se izgleda nemozete sloziti da je on obicni bek al stvarno samo obicni...LBJ MVP je napisao/la:Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodatI onaj Kroos je sigurno najveći talenat na svijetu
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Svaki je čovjek običan tako da se slažem sa tobom:lol:van gall je napisao/la:To nista nisam rekao,govoimo o Marcelu i tako da to komentarisem samo vi se izgleda nemozete sloziti da je on obicni bek al stvarno samo obicni...LBJ MVP je napisao/la:Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodatI onaj Kroos je sigurno najveći talenat na svijetu
HAHAHAHAHHA pa vi negledate tamce Barce!Kad Abidal igra Barcinom golu nemoze niko prismrdit jer je covjek **** masinerija , koju je pretesko prec, prvo covjek je prebrz , drugo pokretljiv , trece skok mu je strasan , duel prejak , ima noge ko Naomi i odlican u ofanzivi po potrebi!Stim da Barci netreba jos ofanzivnih bekova jer znamo da Alves nace igra Krilo...
Abi je najbolji defanzivni bek daleko u svijetu , stim da na stoperskoj poziciji moze takodje igrati solidno...a ne taj neki retrd Marcello, pa ia 20 lijevih bekova boljih od nejga , za primjer Cole, Evra td it
Abi je najbolji defanzivni bek daleko u svijetu , stim da na stoperskoj poziciji moze takodje igrati solidno...a ne taj neki retrd Marcello, pa ia 20 lijevih bekova boljih od nejga , za primjer Cole, Evra td it
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
zasto sam pretjero? abidal je prije bio kloc u napadu, dok sad to nije bas slucaj. zna cesto probit po strani, uposlit loptu sa ocima, i to je pola gola malteneDevil je napisao/la:E jbg Wolwi pretera ga i ti sa Abidalom.
znaci po meni je abidal vise bolji u odbrani nego marcelo u napadu.
uostalom u to smo se mogli uvjerit neku noc, marcelo se po ko zna koji put obrukao protiv barcelone, dok je abidal bio savrsen. i nemojte mi govorit da se ravnam po jednoj tekmi, abidal je takav skoro cijelu sezonu.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Isto tako tvrdis da je Ribery jedan od najboljih igraca svijeta i da je Robben najbolji? ili je stvar samo kod Marcela.van gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
Neko rece ne pratite Barcu, istina, ne moze se reci da je Villa slab ili Abidal slab jer ne gledamo Barcelonu.
Gledate li vi Real osim El Clasico?
A ljudi uzdižemo previše naše igrače i to nam se odbilo od glavu protiv Barce.. Te sastave s 5 ofanzivnih igrača možete okačit konju o rep.. Mourinho se sad opekao i nikad više.. Kaku želim vidjeti u prvih 11 samo radi ovog
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.