Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ljudi u Hong Kongu našli nacin kako gasiti suzavac profesionalna odijela i sve full oprema za borbu 
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Valjda me nece banovat sutra
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Konto sam ici na ove proteste, ali mogli bi me hladno oznaciti kao "bijelog teroristu" + "muslimanski terorista". Iskreno koliko god mi se ide, al je to **** kombinacija za bilo koga 
Ljudino neka te u kuci da ne bi doruckovao Fila patike
Ugazili bi te ko mrava
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brate imam iskustva sa ovim, valjo bih im sigurno
ovo je kao smiraj pred oluju
Da mi je znati ko je ti je pravi acc.
Nikog na diskusijama, svi kod Madam u Simin Hanu. Treba joj reć da u čekaonici wifi uvede.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakvo je uopšte Imran ime, nije ni hajvansko a kamoli ljudsko?
Nullius in verba
e heller vidio sam da imas i cetnicka i vehabija u prijateljima, treba li ti sufija da dodas raznovrsnosti
Uvijek si na ovom forumu imao pizde koje u inbox šalju profile drugih forumaša, to su ti likovi tipa bagrcavi i slični, one hinje pokvarene, pa kad raja sazna ko su, onda plaču.
Nayebem se mamice onome ko je poslao hellerov profil i svakom narednom koji to uradi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osobni podaci – tuđi osobni podaci su sve informacije o imenu, prezimenu, datumu rođenja, adresi, broju telefona/mobitela, mailu - koje osoba NIJE sama iznijela na forumu i ne želi da ti podaci budu javno objavljeni. Objavljivanje takvih podataka sankcioniše se trajnim banom. Pod ovo spada i objavljivanje nečijeg IP-a. Izuzetak je kad forumaš sam objavi svoje podatke, te čestitanje rođendana.
Napljuva jutros na N1 opoziciju na sav glas, na tu jednačinu ubaciš ono od neku noć "koalirao bi i sa SDA" i eto
Razočaran sam ali ne i iznenađen. Uletio je juče kao neki vođa. Najavio je opet proteste, vidjeće koliko će mu sad izaći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kakav Hadžikadić, lažna opozicija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocekivano. On je kako god okrenes SDA igrac ili ce uci s njima u koaliciju ili ce otkinuti dio glasova onima koji to sigurno ne bi uradili. Stranka mu je puna SDA preletaca a on samo baca neku suplju pricu o moralu i postenju u grotlu korupcije i nemorala
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma aj, nek se odma pokazao. I to je nešto, a ne ko Ljuljan patriota 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pokazao se on al je narod grup i pada na njegovu demagogiju. Pogotovo ga dosta omladine podrzava, ima liiepih zenskih primjeraka u pzpu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.