Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
e heller vidio sam da imas i cetnicka i vehabija u prijateljima, treba li ti sufija da dodas raznovrsnosti
Uvijek si na ovom forumu imao pizde koje u inbox šalju profile drugih forumaša, to su ti likovi tipa bagrcavi i slični, one hinje pokvarene, pa kad raja sazna ko su, onda plaču.
Nayebem se mamice onome ko je poslao hellerov profil i svakom narednom koji to uradi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Preticati kamion na mjestu gdje je max dozvoljeno 80 km/h + uska cesta da u slucaju dodatnog manevra nemas 20 cm za neku improvizaciju.
E moj nacelnice.
E moj nacelnice.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Osobni podaci – tuđi osobni podaci su sve informacije o imenu, prezimenu, datumu rođenja, adresi, broju telefona/mobitela, mailu - koje osoba NIJE sama iznijela na forumu i ne želi da ti podaci budu javno objavljeni. Objavljivanje takvih podataka sankcioniše se trajnim banom. Pod ovo spada i objavljivanje nečijeg IP-a. Izuzetak je kad forumaš sam objavi svoje podatke, te čestitanje rođendana.

Napljuva jutros na N1 opoziciju na sav glas, na tu jednačinu ubaciš ono od neku noć "koalirao bi i sa SDA" i eto

Razočaran sam ali ne i iznenađen. Uletio je juče kao neki vođa. Najavio je opet proteste, vidjeće koliko će mu sad izaći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kakav Hadžikadić, lažna opozicija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocekivano. On je kako god okrenes SDA igrac ili ce uci s njima u koaliciju ili ce otkinuti dio glasova onima koji to sigurno ne bi uradili. Stranka mu je puna SDA preletaca a on samo baca neku suplju pricu o moralu i postenju u grotlu korupcije i nemorala

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma aj, nek se odma pokazao. I to je nešto, a ne ko Ljuljan patriota 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pokazao se on al je narod grup i pada na njegovu demagogiju. Pogotovo ga dosta omladine podrzava, ima liiepih zenskih primjeraka u pzpu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
dobro skonto sam poslije da je to onaj ustaski sajt
Al cuj Profe 30 000 bilo na protestima 
Jel izgorila Amerika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije, al ako Bog da hoće uskoro.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Taj narod se pojavio jer su lideri opozicije rekli da će prisustvovati protestima, inače profesor ne bi doveo ni hiljadu ljudi.
Ovo je dobra predigra jer je sad jasno šta bi se desilo da prava opozicija pozove narod na ulice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.