A jesu nas realno ubili u obje

A jesu nas realno ubili u obje
Sisa je osudjena dovidjenja,hvala i prijatno
Pravit ce oni Senada od kamate!!
Može im Vico biti dopisnik iz genocidnog entiteta.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:05Bgm tragedija ovog portala da još zovu ovog kriminalca Vicu da se još dodatno posere na sve! Hebem ti Vice sve po spisku nek te u tvoje pelene zamotaju **** smrdljivi!
Tehnicki smo odbranili duplu, jer kup nema osvajaca
Od početka je bio cilj prekinuti prvenstvo jer imaju mehanizam za to, i nanijeti još jednu sramotu državi. Uz poraz Bosne i Hercegovine, ovo je velika pobjeda Republike Srpske, pobjeda koju uz njih, slave još samo navijači FK Sarajevo.
Na svi svoje torove podrzavaju,cim neko dodje drugi odma se sve digne na noge. Fino srusit savez,dovest ljude iz sporta i to je to samo nor da nije Osim il neko slican ko je osudjenUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:11Ovdje je najmanje stvar titule! E o ako im to znači ja im prvi čestitam titulu! Al malo će nam to svima značiti kad se liga vodi u propast! Al nema veze niti je ovo normalan država niti sport normalana može biti! Ovo ti je u rangu da čestitaš civilnoj zaštiti nabavku respiratora koji k nesluže! Nije ovdje bitno ni Sarajevo ni Velež ni Široki nego P.IČK.ASTI stav klubova iz federacije i pos.erem se ja na sve nas "velikane" kad nam jedan smrad ovo od lige uradi a svi šute! Ma neka nas i hebe ko stigne bolje i ne zaslužujemo! Kad krene sezona "kmečati" će mnogi na ovo ili ono al tad ne treba "kmečati" svi su ispali pice zbog sitnih interesa!nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:03Cestitke na tituli, bez obzira na sve titula zasluzena jer ste bili najbolji. Vidimo se naredne sezone.![]()
Pape, Bajević( kad zavrsi s repkom), Bazdarevic treba se na tom poraditizagor1987 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:27Na svi svoje torove podrzavaju,cim neko dodje drugi odma se sve digne na noge. Fino srusit savez,dovest ljude iz sporta i to je to samo nor da nije Osim il neko slican ko je osudjenUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:11Ovdje je najmanje stvar titule! E o ako im to znači ja im prvi čestitam titulu! Al malo će nam to svima značiti kad se liga vodi u propast! Al nema veze niti je ovo normalan država niti sport normalana može biti! Ovo ti je u rangu da čestitaš civilnoj zaštiti nabavku respiratora koji k nesluže! Nije ovdje bitno ni Sarajevo ni Velež ni Široki nego P.IČK.ASTI stav klubova iz federacije i pos.erem se ja na sve nas "velikane" kad nam jedan smrad ovo od lige uradi a svi šute! Ma neka nas i hebe ko stigne bolje i ne zaslužujemo! Kad krene sezona "kmečati" će mnogi na ovo ili ono al tad ne treba "kmečati" svi su ispali pice zbog sitnih interesa!nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:03Cestitke na tituli, bez obzira na sve titula zasluzena jer ste bili najbolji. Vidimo se naredne sezone.![]()
Neka, nek i oni vide kako je osmicu gledat, mi smo gledali ove godine.
A još je jadnije što su i Kup BiH prekinuli a ostali klubovi iz FBiH!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.