Pa nek igraju u Banja Luci
Tamo ima stadion CAT 3
Bila bi to velika pobjeda BiH da igraju tamo

Da mi je predloženo tu noć, ko zna.
Kao što rekoh, ovo je velika pobjeda Republike Srpske, Borca i njihovog partnera FK Sarajevo.Mancini je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:32A još je jadnije što su i Kup BiH prekinuli a ostali klubovi iz FBiH!?Genocidaši pobijediše!
Vidi se da ne pratiš i nemoj se zamarati bolje ti jeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:55Neutralan sam i ne pratim naš fudbal ali mi nije jasno kako Pitari imaju obraza slaviti titulu a Željo ih isprašio u oba derbija.![]()
Ublehe vi imate 200 puta vise veze sa SDA nego mi,nemamo potrebe da se lizemo sa SDA smradovima kao vi sto radite jer NAM je ma celu kluba dozovite se ublehe sad ce i NAM ispasti SDA glasac kakvi ste vi bijedniciKompromis je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:41Ako izuzmemo to da je ovo jasno kao dan politička odluka osovine sarajevo-borac-zrinjski (SDA, SNSD I HDZ koalicija u fudbalu) preko njihovih ljudi u savezu, a kojih nije malo, ipak je donesena donekle pravicna odluka... ako je sarajevo prvak onda se moraju izbaciti celik i zvijezda sto je i uradjeno... tako da je i ta strana ispostovana... no sad ide drugi dio... zeljo, siroki i gosk mogu tuziti savez zbog kupa koji je morao biti odigran ako je proglaseno trenutno stanje na tabeli (a ne ponistena liga bez prvaka i bez ispadanja)... zrinjski se nece zaliti jer su oni svakako veliki duznici sarajevu i srbima zbog prethodnih godina i zato sute kao zaliveni za ovo vrijeme korone.... dakle gospodo advokate i trazite finansijsko odstetu ili da se kup odigra do kraja i tako dobije 4. predstavnik u Evropi (pa ako to bude Borac i nakon kupa onda uredu)...
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, aqarius, AvantiBL, Balorda, CAZIN, Hajdeee, Hrammm1921, Hrasno15, James1987, JavierBosnia, Lecler, rishovski, samirr, Vanja8 i 117 gostiju.