Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Boli Zeljkana, oni ce sad jug napucati, trofeje nek drugi uzimaju! Građevinsko-sadakaska firma NK Zeljkan!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako ce ove price vico/borac/rc/lobiji past u vodu kad sljedece sezone budemo slavili 8. titulu
Sta li ce tad bit izgovor
Sta li ce tad bit izgovor
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Na svi svoje torove podrzavaju,cim neko dodje drugi odma se sve digne na noge. Fino srusit savez,dovest ljude iz sporta i to je to samo nor da nije Osim il neko slican ko je osudjenUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:11Ovdje je najmanje stvar titule! E o ako im to znači ja im prvi čestitam titulu! Al malo će nam to svima značiti kad se liga vodi u propast! Al nema veze niti je ovo normalan država niti sport normalana može biti! Ovo ti je u rangu da čestitaš civilnoj zaštiti nabavku respiratora koji k nesluže! Nije ovdje bitno ni Sarajevo ni Velež ni Široki nego P.IČK.ASTI stav klubova iz federacije i pos.erem se ja na sve nas "velikane" kad nam jedan smrad ovo od lige uradi a svi šute! Ma neka nas i hebe ko stigne bolje i ne zaslužujemo! Kad krene sezona "kmečati" će mnogi na ovo ili ono al tad ne treba "kmečati" svi su ispali pice zbog sitnih interesa!nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:03Cestitke na tituli, bez obzira na sve titula zasluzena jer ste bili najbolji. Vidimo se naredne sezone.![]()
Uvijek ima izlaz, moji željkanovci. Bolje sad nego gledati iduće godine osmicu..
Razmislite...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pape, Bajević( kad zavrsi s repkom), Bazdarevic treba se na tom poraditizagor1987 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:27Na svi svoje torove podrzavaju,cim neko dodje drugi odma se sve digne na noge. Fino srusit savez,dovest ljude iz sporta i to je to samo nor da nije Osim il neko slican ko je osudjenUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:11Ovdje je najmanje stvar titule! E o ako im to znači ja im prvi čestitam titulu! Al malo će nam to svima značiti kad se liga vodi u propast! Al nema veze niti je ovo normalan država niti sport normalana može biti! Ovo ti je u rangu da čestitaš civilnoj zaštiti nabavku respiratora koji k nesluže! Nije ovdje bitno ni Sarajevo ni Velež ni Široki nego P.IČK.ASTI stav klubova iz federacije i pos.erem se ja na sve nas "velikane" kad nam jedan smrad ovo od lige uradi a svi šute! Ma neka nas i hebe ko stigne bolje i ne zaslužujemo! Kad krene sezona "kmečati" će mnogi na ovo ili ono al tad ne treba "kmečati" svi su ispali pice zbog sitnih interesa!nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:03Cestitke na tituli, bez obzira na sve titula zasluzena jer ste bili najbolji. Vidimo se naredne sezone.![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Cestitke za Rajvosa.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Neka, nek i oni vide kako je osmicu gledat, mi smo gledali ove godine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A još je jadnije što su i Kup BiH prekinuli a ostali klubovi iz FBiH!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- svrakino1921
- Kontakt:
Da mi je predloženo tu noć, ko zna.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala svima na čestitamka. Klubovima koji igraju evropu želim da što bolje prođu, najmanje da svi dođu do play-offa, jeste u Zenici uvijek nam bilo najteze gostovanje, al imaju jedan od najbolji stadion u državi i s stoga želim im što prije da se vrate. 
Bordo bijeli za život cijeli!!
Sta kaze Vico Borac je dosta izgubio jer smo 1 bod zaostajali za vodecim hahah
Sta kaze Vico Borac je dosta izgubio jer smo 1 bod zaostajali za vodecim hahah
Ako izuzmemo to da je ovo jasno kao dan politička odluka osovine sarajevo-borac-zrinjski (SDA, SNSD I HDZ koalicija u fudbalu) preko njihovih ljudi u savezu, a kojih nije malo, ipak je donesena donekle pravicna odluka... ako je sarajevo prvak onda se moraju izbaciti celik i zvijezda sto je i uradjeno... tako da je i ta strana ispostovana... no sad ide drugi dio... zeljo, siroki i gosk mogu tuziti savez zbog kupa koji je morao biti odigran ako je proglaseno trenutno stanje na tabeli (a ne ponistena liga bez prvaka i bez ispadanja)... zrinjski se nece zaliti jer su oni svakako veliki duznici sarajevu i srbima zbog prethodnih godina i zato sute kao zaliveni za ovo vrijeme korone.... dakle gospodo advokate i trazite finansijsko odstetu ili da se kup odigra do kraja i tako dobije 4. predstavnik u Evropi (pa ako to bude Borac i nakon kupa onda uredu)...
Kao što rekoh, ovo je velika pobjeda Republike Srpske, Borca i njihovog partnera FK Sarajevo.Mancini je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:32A još je jadnije što su i Kup BiH prekinuli a ostali klubovi iz FBiH!?Genocidaši pobijediše!
Za 20 dana će se igrati fudbal u cijelom svijetu, osim kod nas, i sve to zahvaljujući politici i kriminalnim radnjama ovih koje sam gore nabrojao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skupio se sav komšiluk,
i pola rodbine...
Ono pola nije moglo,
nije moglo od muke...

i pola rodbine...
Ono pola nije moglo,
nije moglo od muke...

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.