Koji je rezultat u titulama zadnje 2 sezone
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Opet niste najveci klub u drzavi ,djaba vas gurajufeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:14Koji je rezultat u titulama zadnje 2 sezone

Kazu u fudbalu se gleda tabela tako kazu jbga
Kako ga Zecina zashika Torpedovcanima,..hahaha
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jok eto vi ste, sedam godina osma dolaziTMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:15Opet niste najveci klub u drzavi ,djaba vas guraju![]()
![]()
Sedam, sedam godina zbog tebe sreće nemam ja 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- TMmanija2012
- Kontakt:
8-3 ove sezone
Eto Štile

[/quote]
[/quote]
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom

[/quote]
[/quote]
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()

Jedini cilj zelje i njegovih zaba kreketaca je bilo da se sezona ponisti tj da mi pehar ne dignemo,bili njih uvo za nastavak il bilo sta drugo ovo im je bio primarni cilj
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
O tom ti ja pričam. Bravo momak.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:21Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()
![]()
![]()
- TMmanija2012
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Šlušaj Kemala , lezi pod šljivu i vrisni sara´vo šampionOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:23O tom ti ja pričam. Bravo momak.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:21Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()
![]()
![]()

Ja sam čuo da je neki daidža Namov čovjek u Kini pojeo šimiša po njegovom naređenju da bi se on mogao qurčiti titulom Premijer Lige BiH.
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 01 jun 2020, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo budi siguran. Mislim da ce nam najdrazi bit ovaj za 100 godina meljkana