Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sedam, sedam godina zbog tebe sreće nemam ja 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
TMmanija2012
- Kontakt:
8-3 ove sezone
Eto Štile

[/quote]
Kazu u fudbalu se gleda tabela tako kazu jbga
[/quote]
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom

[/quote]
Kazu u fudbalu se gleda tabela tako kazu jbga
[/quote]
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()
Jedini cilj zelje i njegovih zaba kreketaca je bilo da se sezona ponisti tj da mi pehar ne dignemo,bili njih uvo za nastavak il bilo sta drugo ovo im je bio primarni cilj
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
O tom ti ja pričam. Bravo momak.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:21Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()
![]()
![]()
-
TMmanija2012
- Kontakt:
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Šlušaj Kemala , lezi pod šljivu i vrisni sara´vo šampionOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:23O tom ti ja pričam. Bravo momak.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:21Jok Sarajevo širi istinu o Bosni ko 1993OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20Razmisljanje prosjecnog zeljinog forumasa: "Sarajevo je krivo što je prvo i sto je savez prekinuo ligu". Imate golemi kompleks. Manite se te patetike.Da ste vi kojim slučajem prvi ne bi se bunili jelde. Al eto ima ona stara, ko gubi ko gubi od kemala malovcica![]()
![]()
![]()
Ja sam čuo da je neki daidža Namov čovjek u Kini pojeo šimiša po njegovom naređenju da bi se on mogao qurčiti titulom Premijer Lige BiH.
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 01 jun 2020, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo budi siguran. Mislim da ce nam najdrazi bit ovaj za 100 godina meljkana
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo - 24. oktobar, 1946.
Elvedin Begić - 24. oktobar, 1960, Sarajevo.

Elvedin Begić - 24. oktobar, 1960, Sarajevo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebes klub i navijace kojima je jedini argument za zayebanciju ostao spomenuti ratnog zlocinca 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
S kojim se ja šabanom dopisujem ,on mene nista ne kontazagor1987 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:27Hocemo budi siguran. Mislim da ce nam najdrazi bit ovaj za 100 godina meljkana
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa vi ste najveći debili što vam je ovo zajebancija!!! Kakav mentalni sklop imate ne bi me čudilo da se sutra sa Srebrenicom (pojedinci) zajebaju!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I samo da dodam da bih se izvinuo ovom momku sto ima kondicije za 3 utakmice u godini. Izvini sto smo prvi u vremenu kad je zbog pandemije liga prekinuta. Potpuno je sramno biti prvi to jeste osvojti titulu. Jer ko zna sta bi bilo kad bi dečko uspio odigrati 4 tekme u nizu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ono karanje 0:3 prošle godine je jače od ijedne ove. A tek 1:0 Bekić.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom![]()
![]()
-20, dupla, gol penisom - ipak se ovako ponizi gradski rival.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
PA ne mozemo mi uticat na to sta ce debili pisat. Sve ovo oko titula evrope para oke, zato i jesu forumi al ukljucivat ove teme. Pa to se prijavi IP adresa policiji i rijesi se sve lijepo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Čestitke Veležu na ostanku u ligi, ovo će se prepričavati unucima
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.