Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kaže Hadžikadić u live prenosu na FB-u kako mogu da pomognu vladajucim strankama da se ociste.
Profa se razotkrio malo prije vremena.

Profa se razotkrio malo prije vremena.
Imas pravo 3 mjeseca s biroa.SMR187 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:33Dogovorili smo da ce pisati 'zbog korone', kao smanjen obim posla, iako sam ja taj koji je dao otkaz.
A radio sam godinu i 3 mjeseca
-
- Kontakt:

Evo buraz , kad sam ga stavio pokosio sam ih , evo već 3 godina ih nema ...
Bilo je zayebano , nake kockice sam stavljao i još neke gluposti , ali ovo dere ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Katolici i pravoslavci Bosne se u 99% slučajeva izjašnjavaju kao Hrvati i Srbi i ponosni su na to i imaju vrlo snažan nacionalni identitet i Bosna i Hercegovina zakonski priznaje njihovo postojanje kao konstitutivnih naroda. Šta bi ti uradio povodom toga: da odeš misionariti po Širokom Brijegu i Han Pijesku i ubjeđivati ih da su Bošnjaci katolici i pravoslavci? Da im zakonski ukineš pravo da budu Srbi i Hrvati?Captain4 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:15Bošnjaci nisu samo muslimani, nego su i katolici i pravoslavci Bosne. Ende.
To što se neki papak sjetio da identificira muslimane kao Bošnjake je primitivna stvar. Ja se osjećam kao Bošnjak iz gore pomenutih razloga.
Problem je što 90% Bošnjaka ovo ne shvata, niti će ikada shvatiti jer im u mentalitetu nije da prepoznaju činjenice.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, nema od tih priča ništa, današnji bošnjak je slaven koji je prelazio na islam. Sasvim jednostavno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sarajevo sampioooon, sampiooon, sampiooon 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Jeste, od toga posle pravi sarmu

Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Ovi ljudi izgledaju veoma zadovoljni time što su Hrvati
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Prvak cega ? Tzv. drzave BIH ?
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
-
- Kontakt:
Opet prikriveni ustasija Drape ofirno iskazuje svoj nacionalizam 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Hvala ti. Isprobambombaysaphire je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:29
Evo buraz , kad sam ga stavio pokosio sam ih , evo već 3 godina ih nema ...
Bilo je zayebano , nake kockice sam stavljao i još neke gluposti , ali ovo dere ...

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Racionalna osoba nikad ne bi vidjela "prikrivenog ustašiju" u osobi koja jednostavno ukazuje na činjenicu da u BiH žive Srbi i Hrvati i kao takvi unijeti su u zakone i ustav ove države. Osoba iz one teorije da čovjek mora biti pametan da bi mogao shvatiti kad je glup, jer glup je uvijek uvjeren da je pametan i u pravu, ograničen nasljednim limitima mogućnosti rezenovanja koje ne dosežu do propitkivanja svoje ispravnosti koja im praktično nedostaje kao kakavi fizički dio, sigurni bi vidjela.Bundesliga je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:56Opet prikriveni ustasija Drape ofirno iskazuje svoj nacionalizam![]()
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ispunjavaš uslove za novčanu naknadu, mislim da je između 350 i 400 KM mjesečno (primaš max 3 mjeseca ili do pronalaska novog posla). Mislim da je uslov da si u zadnjih 15 mjeseci radio 8 ili tako nešto, znam da su tako neke brojke, a ti to svakako ispunjavaš.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Aha, pravi si politicar. Mnogo pricas a nista ne kazes. Tjesi se da imas identitet, a u stvari nemas nikakav. Ti bi da budes Hrvat, a nisi. Jadni ste sa siljenjem nekakvog identiteta koji nije postojao do devedesetih. Odjednom ste veci Hrvati od Purgera, a zapravo ste Bosanci. Ali nece vas niko, Hrvati iz Hrvatske vas smatraju Bosancima i Hercegovcima, a u Bosni ste samo wannabe Hrvati. Nemate vi nikakvog identiteta 

I am not yet born; O hear me.
Ja nisam Hrvat ali neko poput tebe bi svakako mogao doći do takvog zaključka. Kao i do zaključka da su ptice ribe koje lete. Ti ne shvataš da su Hrvati zakonom i ustavom priznat narod u Bosni i Hercegovini i da je sve to što ti govoriš potpuno nebitno naspram toga. Kako bi ti riješio taj problem? Izbacio bi ih iz zakona i ustava kao priznati narod?Bundesliga je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:15Aha, pravi si politicar. Mnogo pricas a nista ne kazes. Tjesi se da imas identitet, a u stvari nemas nikakav. Ti bi da budes Hrvat, a nisi. Jadni ste sa siljenjem nekakvog identiteta koji nije postojao do devedesetih. Odjednom ste veci Hrvati od Purgera, a zapravo ste Bosanci. Ali nece vas niko, Hrvati iz Hrvatske vas smatraju Bosancima i Hercegovcima, a u Bosni ste samo wannabe Hrvati. Nemate vi nikakvog identiteta![]()
Hrvatska je organizovala, finansirala i stajala iza projekta paradržave Herceg - Bosne koja je nanijela toliko zla Bošnjacima, bez podrške Hrvatske taj politički i vojni projekat bi propao za 24 sata a ti nastavi živjeti u zabludi i tumačiti politiku na način desetogodišnjaka jer "Hrvatska ne voli bosanske Hrvate i smatra ih Bosancima".
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.